benim 2R da spec c amortisorler, STI salincaklar ve kule gergisi gibi ivir ziivirlar var. Viraj performansi inanilmaz keyifli. ama bir de rwd veya fwd yapip denersen, yanyana gittigin arabalarin bir cogunu gecersin . debriyajin daha az zorlanir ve daha az yakit tuketirsin![]()
Boxer in side
Yada seninle deneyecek olanlarla sifirdan kalkmayi teklif et))))
Boxer in side
Benim legacy turbom vardi onun. saft istavrazunu degistirmak safti sokerken kesfettim herseyi. saft 2 parcadan olusuyor kisa olani sokersen arac fwd oluyor. on baglantilari sokersen de drift machine oluyorama ben cok uzun km ler yapnadim . bunu wrx te de denedim ve 3 dk sonra rwd dwn yine awd ye cewirip bmw kullananlara saygi duydum
))
Boxer in side
Tebrik ederim hayet güzel olmuş deneme ama gsi harbiden çok güzel yürüyor.Tesisat lpg sökülürse kıç baş gitmeye yakınlaşılır heralde.
Yigitcim, ben dogbox veya sti sanIman kiran arkadaslarim var![]()
Bu yuzden illaki kirilabilir eger suyunu cikartirsak. fakat wrx sanzumanindan kesinlikle farkli.
kontrol etmedim ama sanziman kod numaralari illaki farklidir. sonucta biri turbo beslemeli bi arac.
her ne kadar sti ve spec c nin de sanziman kodlari ayni olsada icindeki dislinin kompozitleri bence kesinlikle farkli. Bu da onun gibi bir durum.
Boxer in side
pekiu bu işlem güç kaybına sebep olmuyormu sonuçta araba bu sefer %50 sini arkadan yada önden sürekli çekecek %100 olmayacak sanıyorum
ya yemişim difransiyeli kalsın böle daha zevkli bence zaten arabaya düz boru egzos sistemi falan yaparken motor kısmına baktık alttan üstten aman allahım parmak sokmaya yer yok clio rs te ufak tefek şeyleri kendimiz hallederdikte buna çok yabancıyız hakkımızda hayırlısı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)