clıo rsle bır keresınde deneme sansım olmustu.clıo gorunuste bakımlı ve yuklu bır aractı.egzoz+caı kesınlıkle vardı ama emınım.bu arada bastan soylıyeyım plaka sormayın hatırlamıyorum 2 sene oldubenım aracımda 150lık a3lerden.o zamanlar olan modlar ıse ; dıger chıplere gore daha soft dıyebılecegımız superchıps+k&n kutu ıcı+c&b derecelı.derecelıden tam verım aldıgımı dusunmuyorum o zmanlar ama sonucta +sı vardı.egzozum standart,turbom fındık kadar k03 yanı gerısı stoktu.benım aracım motor olarak bakımlı fakat ıyı durumda olmayan baskı balatam ve ufaktan bozulmaya baslamıs maf'ım vardı.ozetlersek 190-195+ hp cms 17jantlı
bı a3 dusunun.agırlık 1150kg+75*2 den 2 kısı.clıoda ıse 100kg ye yakın bır arkadas vardı sahıbı.tek oldugunu kesın hatırlamadıgım ıcın 1 ksı daha oldugunu varsayalım 170kg de onda extra agırlık vardı.
denememız baya uzunca oldu 10km'den fazla.kesın olarak sunu soylıyebılırımkı clıo ılk 3 vıtes barız bı sekılde ayırıyordu a3'u.ne kadar baskı-balatam ıyı olmasada yada maf'ım ,benım aracımda 190+hp'nın gıdecegı kadar gıdıyordu emın olun.ama clıo gayet guzel ayırmıstı benı o zmanlar.4e atınca artık ben yavas yavas gelmeye baslıyordum ama kadran 160-170+'dan sonra.tabı aramızdakı fark sızın tabırınızle 1 tırdan fazla oluyordu
bu sekıl 10km boyunca 4-5 kez denemıstım sonuc aynı oldu.clıo benım gozumde n/a olarak hakkaten ıyı gıden bır arac tartısmasız.
pek gecemedım.duzluklu vırajlı bı yoldu.en fazla farkı kapatabıldıgım oldu..oda duzluk yeterlı uzunlukta oldugu zaman![]()
bu soru banaysa ben gectım demedım yanlıs anlasılmasıno zmanla suan arasında benım aracım aynı degıl artık.denemesıne deneyelım ama alakasız bı deneme olur.
abı sen yanlıs anlamıssınben yaklasmaya basladıgımda zaten clıo nerdeyse 1 tır kadar farkı acmıs oluyordu
ben acmıyordum yanı
ben 20m arkada oluyorum ısın acıkcası![]()
150 hplık a3'un zaten rs karsı sansı yok.190-200hp'lık a3unde olmadıgını gordum.daha sonrasını bılemem ama![]()
2003 autodrom arabalar daha cok eskimemiş iken
SINIF3 (1601-2000 cc)
1 … Cemal AGUŞ … Honda Civic Type-R … 09.812
2 … Cihat CİCİMEN … Honda Civic VTI 1.6 … 09.890
3 … Kaan KURTULUŞ … Honda CRX … 09.990
4 … Gökhan İPEKÖZ … Honda Civic SI … 10.091
5 … Alihan ÖKE … Peugeot 306 GTI … 10.218
6 … Serdar GENLİ … Honda Civic VTEC … 10.399
7 … Güneş GİZLİGÖZ … Honda Civic Type-R … 10.422
8 … Osman HÜSREVOĞLU … Peugeot 306 GTI … 10.440
9 … Engin ÜRGÜPLÜ … Honda Civic VTEC … 10.536
10 … Gökhan GERGEF … Peugeot 206 GTI … 10.650
11 … Serkan ÜNAL … Honda Civic Type-R … 10.703
12 … Onur NALBANT … Opel Astra GSI … 10.769
Cemaş AGUŞ sitemizde moderator .. ve yanlış hatırlamıyorsam arabası çok gzl bi şekilde bilinçli olarak yüklüydü. diğerlerinde de en azından bi egsoz filan vardı diye hatırlıyorum
onur nalbant ise NTS 78 plaka ve egsoz una kadr standart girmişti yarışa.
hea tabi eşit olursa yüz yüz GSI geçer demiyorum ama daha önce biz orda standart vs standart denediğimizde gsi 3 defa geçmişti ... bu forumda çoğu kişi type r bile görmemişken type r sahibi olan bi arkım ÇKR plaka bilen bilir 3 vites ten sonra açılan bi araba bu gayet normal demişti.
yüklü bi araçla standart araç ın derecelerini karşılaştırmak ne kadar adil ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
1 … 33 … Faruk URAL … Subaru Impreza … 8.888
2 … 32 … Aybars KAYA … Subaru Impreza WRX … 8.939
3 … 34 … Dimitri ANGELIDIS … Audi RS4 … 9.708
4 … 30 … Nejat ŞENYURT … Mini Cooper S … 9.931
5 … 31 … Tahsin BAYÇÖL … Subaru Impreza WRX … 9.076
6 … 29 … Onurcan TÜRKKAN … Mini Cooper S … 9.983
7 … 35 … Onur NALBANT … Opel Astra GSI … 9.491
Bu arada birseyler var sanirim, sonradan. derece 9.4 inmis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)