20 li sayfalık konuda sonuc ne anlamadım şimdi kimi kimi geçiyor . kimi kiminle naaptı kimin eli kimin cebinde
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
ıyynn kardesım.... chıp komple egzozlu caı kıtlı clıo RS sport 172 lık olan ılkın 1.6 183 hp lık vtecı gecsın gecmeyı bırak aradakı 2 tır boyu farkı kapatsında sonra konusalım.... ozan askerde olmasaydı nasıl gectıgımı seve seve anlatırdı...
ben hayatımda tayyarı gecen bi tane rs gördum orda bariştı o kadar bi gri tayyarı geçmiştı bjk den birisinin arabasıydı daha da ne duydum ne gördum..
ıyynın araba headrs egsoz olmayan typerı ayırıp gitmezse bende bişiy bılmıorum ..
ıbo kasma bence boşver bulcaz sana bi typer
stp 183 hp ama 160 whp ve baya hafifti dimi??
dediin rste elle tutulur sadece çip var pek mantıklı olmamış..
konusu deıl ama rsin izmirde s2k gectığı videoları atmama gerek yok herhalde...
ayrıyaten yavuz dragger kardeşime katılıyorum tecrubelerınde haklıayrıca gecen bı konuda stock vti ın egsoz olmadan yurumediği kabul edılmıstı
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hep söledim herzamanda söleyeceğim buyrun organizasyonuma gelin kılavye basında değil arasbalarımızla konuşalım
Pazar günü serkan yarıs yapcaksan kamera getirem arkadan cekerim yada önden kaldırabilirsem![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
reşit 260mı naptın yaw200de bitsin
![]()
stp anladım olsun..
bende merak edıorum ıstanbulda gsi kaçtane var...
Headers,egsoz,filtreli vtec'e düzgün yürüyen bir rs 5-6 boy fark atıyor..183bg lik vtec sanmıyorumki tır boyu açabilsin chipli rs'e yanlışlık var o işte.
nadir yok kadar azdır artık..hastasıda azdır GSİ ların.. meseLa ben askerden geldiğimide hastaydım 0 155lıklere..
yalan dolana ıhtıyac yok degılmı kanka ? aynı malzemelere sahıp 206RC de vardı cumhur arkadasımızın dedıgım clıo rs le yan yana gıdıyolardı onunlada fark aynı sekılde oluyordu ... burada draga gıdıyoruz bagajımda 4 tane lastık sanayı krıkosu benzın alet edavat yanımda 1 kısı var.
Rc de ya 2 ya 3 kısı toplam ıyı ızlersen 2 de basarken fark nasıl cılıyor gorursun ılerde dırek onune gecıyorum ve gıdıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=aM5XERDAc2A
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)