yaşınız var sadece gülüyorumyoksa çok daha derin bi msg yazardım.
sadece şunu söyliyorum GSI sizin ezdiğiniz kadar kötü bir araba değil ...
VTI vs GSI denememleri olsun auo drom vs type r denemeleri olsun s2000 ledekiler olsun .. siizin öyle rahat konuştuğunuz kadar malesef bitmedi o işler . siz bu alaycı tavırlar devam ederseniz ummadpınız taş fena kafa yarar .
bu sitede çok bilindiktir bi hatırlatim ; bi gün sitemizin kurucusu Oz arkadaşımız denme için masaratinn yanına gidiyor adam sizin gib aynı kendinden emim alaycı tavırda " bu ne ? bari corsa ! getirseydiniz .." sonra VTH nin egsoz dumanını kokluyor .
artı tekrar soruyorum bu kadar eminsiniz galba çok videonuz var SFI lara en az 5-10 boy atmışınız herhalde bi görebilirmiyiz ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bumu bu senin hattori hondanın hiç bir zaman standart olarak üretemediği hızda ve güçde bir araba şimdide yakalayamayacağın bir araba araştır öğrenirsin:d üstadlar bilir bunu eriador kanka bilgilendir.![]()
evet o arac. M3csl bu vıdeoyu kaalemı alıyosun sen? typer hangı typer? ful stock typer.. ecu mecu hıc bı halt yok. hangı typer sıfırdan kaldırılabılıyorkı cok uzmanlar dısında? o astrada kısa egsantrık pıston chıp ne ararsan vardı.... bende tb de headers egzoz fıltre varken 9.760 yapmıstım 15 slıcklerle![]()
Vay maşalalh 31 üye okuyor,7-8 üye yazıyor..Konu açılalı 2 saat anca olmuş 140 mesaj![]()
Seviyeli ve kırıcı olunmadığı sürece sünerrr giderr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)