bu koyulan omega tamamen opel üretimi değil ki,lotus/opel ortak üretimi.
hahahahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaahahah çok mu zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr yanıldın orjinal.
boş laf deil varsa gsi yürüyelim izmirdeyim ben burayada koyarız vidyoyu
serkana dedim benle yürü diye 1.2.vites neyse artık ses yok 2.5 v6ya kafa tutuyoz işde 5000motorlamı yürücez altı üstü 4silindir 2000cc motor uçak deilki
hadi bakalım icraata burda sabaha kadar yazssak boş
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
Tuhh be keske satmasaydık NE500'u tam lazım oldugu zamanda gittibi anda tekrar canlandırdınız valla 90'ların hothacth savaslarını
GSI SFI Ordinaryus Profesoru Yalcın abiyi konuya davet ediyorum![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
hiçte rahat alınamıyor.
Çok değil 1 sene fln önce AND arkadaşımızın tigrasına NA olarak cok emek sarf edildi paşaoğlunda. Egzantrik , portpolish , header , smt6 piggyback , timing, mantzel powerbox vs araç 153hp çıkarttı ve yine de egzoz filtre chip timingli 106ları geçemiyordu![]()
yorumsuz...
Lotus' modifications included an upgraded engine, which was stroked from the standard Vauxhall 3 L 6 cylinder, used in the GSi, to a capacity of 3615 cc. Lotus then added twin Garrett T25 turbochargers to give 377 hp (281 kW). A six-speed manual ZF transmission from a Chevrolet Corvette ZR-1 was used to transfer this power to the rear wheels.
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)