+1..eski aracımla çevremdeki herkese sorabilirsiniz, hatta mertcana'da sorabilirsiniz, hangi 306gti, 106-Saxo ikilisini 3cü vitesten önce geçmiştir? chipli-komple egzostlu 106lılarla standart 306ımı defalarca denedim ve sonuç hep aynı oldu..standart derken sadece birebir remus son susturucum ve kutu içi filtrem vardı..şanslıdan kastım budur..
fb gibimi dıosun yani
106larda özellıkle sık rastlanın bi durum bu bazı clıo rslerede sıcramıs..
tekmı bılmıorum ama yarıs makınesı olduğu kesın.. bu dferece sıkıstırlan makıneden ne beklersınkı ztn..
ya boşversene ne alaksı varsa artık sallamasyon tamamen...
zamanında vti gecme olayı mevzu bılıosun...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Kişisel olaylara (NOS vs vs ) fazla dönüştürmeyelim arkadaşlar.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
soner getır typerını dicem şimdi.. yan çizicen hanı ıddıa edıonya nereye gecıon gibilerinden..
onun için fazla konusmaya gerek yok bence...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yahu butun konuyu bastan asagıya okudum silinen gereksizlerde dahil...
Birbirinizle gercekten duzgunce laf sokmadan bilgi paylasamıosunuz bu aralar...
Hayırdır arkadaslar ne oluyo sıze?
KA Style
abiler benım anlamadıgım konu
2000 cc bunlar
type-r 200 hp
ecotech 136hp
sfı 150hp
bu araçların kagıt üzrenınde yazıyor hp lerı tabıkıde dyno da cıktıgı zaman yere aktarmasıda yazıyor kapalı yerde cunku dyno ve otobanda veya pıste bunlar yere kaç hp verıyor aktarma sını ...ama bence stock gsı stock type-r gecmesı zor bence ...
konu kitlenmesin . madem bukadar hirs yaptiniz bulusun deneyin typerda var gsi da var vectra da var clioda var neye nekadar hirs yaptiysaniz hepinizde bu araclar var ....
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=12060gergınlıgınızı bırascık alır sanırım
gece uyudum baya sayfalar ilerlemiş..
ya arkadaşlar yapmayın gsi a hiç bişey yapmadan vtec geçemez..ben stock vtecimle yanımda 1 kişi daha varken stock gsi geçtim..ki typeR ı bırakın önce vtec geçsin..
şunuda söyliyim artık bu kadar lafı geçti sahibi kendisi söylesin diye bekledim ama
gecenlerde benim kardesim ömürcandaydı araba, Ankaradaki GSİ CHİPLİ olan deneyelim demiş , megane RS i 2 3 boy geçiyormuş arkadaş(bizde kafa kafa gidiyoruz bu arada megane rs ile ) oke demiş ömürcan deneyelim..
abi 1 de denedim diyo 2 ye zaten sorunlu biliosun diyo ama ona ragmen araya kaç araba boyu girer hesaplayamadım diyoşimdi ben ne deyim diyceksinizki eksoz var bilmem ne var sizdede chip var
stock getirin sökecem anasını satayım eksozu
arabayı inceleyecem
stock olduguna kanaat getircem
![]()
Her konuya sahsi meseleleri, kisisel hazımsızlıklarınızı katmasanız olmuyor degilmi?
Son zamanlarda tüm karsılastırma konularında laf sokmalar, haddini asmalar, terbiyesizlikler dizboyu gidiyor.
Her konuyu kapattırıyorsunuz, sayenizde 2 kelime düzgün tartısılamıyor, fikir beyan edilemiyor konular kitlendigi icin...
Bence kendinize gelin artık, sahsi kisisel olaylarınızı, fanatikliginizi su konulara tasımayın...
Konuya gelince;
Astra kısa mesafede gecmis ama pist biraz daha uzun olsa typer gelip gecermis.
Astra bence typer ile kıyaslanmaz cünkü aralarındaki güc farkından öte yas farkı cok fazla...Yorgun olmayan bir astra bulmak zor, sonucta hothatch sınıfı ve bugune kadar sürekli gazlanmıs araclar...Yas farkını gectim zaten güc olarak da typer yeni nesil ve üstün bir arac...
Konudan biraz dısarı cıkarsak;
Sene 2001-2002 gibi her hafta sonu GSI, VTI, 306GTI deniyorduk.
İkitelliden daha önceki zamanlar, otobana cıkılıp deneniyordu.
O zamanlar VTI modifiyesi namına birsey olmadıgı icin ya da modifiyeler profesyonelce yapılmadıgı icin VTI sürekli geciliyordu.
Stock olarak bu nedenle VTI bence Astra GSI'ı gecemez, gözümle defalarca gördügüm bir sonuc...
Simdi CAI, Egsoz, Headerslı bir VTI stocktan cok cok öte, onun GSI gecmesi normal olabilir, ama stock olarak ben gecemez diye düsünüyorum gecmiste gördüklerimden dolayı...
Sonuc olarak;
Hepsi güzel otomobiller, bir kere hepsi ''helal parayla'' alınmıs otomobiller...
Birbirinin otomobiline pislik atarken, arac sahibine laf sokarken birkez daha düsünün...
Sahsi, kisisel meseleleri forum ortamına tasıyıp konuların kitlenmesine sebep olmayın...
Adam gibi, yasınızın verdigi olgunlukla surada dogrudüzgün birseyi tartısabilelim...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bunuda benım clio için yazmıstın zamanında!!!
işin içinden cıkamayınca bi nos konusu atılıyo ortaya.
172hp lık clıo mla 200hp lık type-r ına kafa tutuyorum varmısın denemeye?
drag-roll bakalım kac boy atabılceksın.
suan benım arac standart, gsi fsi neyse clio rs denerım cıplı egsozlu egzantırıklıde olabılır araclar standart denemek ısten varsada denerımvarsa 60-260 denemek ısteyen denerım k.yalıdayım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)