Araçlara masallah
Printable View
Araçlara masallah
maşallah sus2k'ya allah sıkıntı vermesin inşallah körfezde tanışmıştık biz düzceden gelenler 206rc ile düzgün insanların araçlarıda düzgün yürüyor maşallah...
Kanka be askerde bır laf vardı sen gıtmedığın ıcın bılmezsı Uzme bu dedenı cok zor kazandı bu kıdemi ahahah :)
Bu akşam mı :) bu akşam buyuk gun şampıyonluk turları var :) Aynen benım su an fltre hedrs egsoz ...
Eyvallah abi damarına basınca şahlanıyor oda :)
sus2k'ye 41 kere maşallah..mehmet kardeşimde arabanın hakkını veriyor:)gsi da maşallah.
video yu izleme şansımız yokmudur başka siteden burası bende acılmıyo :(
sus2k'ya maşallah.
Sus s2000 gercekten cok hos herkese yar olmayacak bir arac masallah :)
MAMİ bey aracınız maşallahı war dün gece gördüğüm kadarıyla. BA ve SUS ile çok çok keyifli denemeler olacaktır en kısa zamanda beklıyoruz :)
şanzuman yagım boşaldı abı tapa fırlamış sıkıntı yok cok şükür. denemelrde cok keyıflıydı :)
dönüşte bız karsı serıtteyken gördüğüm kadarıyla ue yi video konulcak sekılde geciyodun :hahaha:
hem enesle hem mehmetle sabaha kadar arac denenır walla abı ıkısıde 10:icon_tup:
Maaşallah kanka sus yine formunda antrenmana dewam maça az kaldı ;)
ilk önce beni arabann içine sokabilmeleri gerek. Ondan sonra 2 vs 2 desinler.
eyvaaaaah ibo iş başında :D kanka saikin yaw :D
sus s e maşallah mehmet yoruma bayıldım cebine parası batan açtırmışken o baktıktan sonra biraz mıncıklayıp öyle kaparsın madem :D
bu gün kimse denemez kanka şampiyonluk turu atıcaz fenerbahçeliler olarak ayııpptır söylemesi :D
SUS kunlar :D olmus astrali arkadaslar kazasiz belasiz arkadaslar isin sakasi bu :D saka maka sus iyi gecmis :D
sus a maşallah gsı ın biraz daha üflemesi lazım
kiii sanırsam ist. da 2.0 daha güçlü araçlarda var:) yaygara yapmaya deymezmiş..
mşllh. sus'a
Abı senle sıkıntı yok benım sıkıntımı herkes bılır senınde bıldığın gıbı benım ıcın cok laf az iş değil az laf cok iş ;) Ben narkozu vermeye başlıyorum :D[/QUOTE]
Biliyorum kanka maksat tatlı rekabet biz abi kardeşiz seninle:D
Abı senle sıkıntı yok benım sıkıntımı herkes bılır senınde bıldığın gıbı benım ıcın cok laf az iş değil az laf cok iş ;) Ben narkozu vermeye başlıyorum :D[/QUOTE]
Biliyorum kanka maksat tatlı rekabet biz abi kardeşiz seninle:D
okadar atar gider bunun içinmiydi memo susturmuş bana gerek kalmadı :D
maşallah araçlara
Elimde cici cici videolar var:) mami abinin araba olmuş bana güzel tutunuyor, ama abi video çekerken yan aynam cok aşağıda kalmış net görünmüyorsun:) tekrardan maassallh , gsi video çeksin diye onun acisindanda bastım dilerlerse koyarlar, videolar aliye verdim gün içerisinde koyar,