User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
173 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Sus2k vs turbo gsi

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan zırvanadan cıkınca cıkıyor oluyorum sonra .. sen bılıyomusun ben kımım benm s..mde olur kapak acılmış açılmamıs bunun gotunde kosmam ben hee varsa cok ıddıalı araba sıkıntı yok kapağıda acarım komple karbonda yaparım arabayı bos bos konusup post arttırımına gıtmeyın he orda aksam donuste shelle gelmemın amacıda dneem sonrasında boyle konusmalarda gerı donuste yanımıza gelmedın gelsen soylerdık denır ya ondan shelle gırdım ındım arbadna konustum gerı cıktım sonra...
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mehmet siparisi geciyorum F20C icin 2.4 stroker , 280 derece egzantrik 13 sikistirma :P
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet siparisi geciyorum F20C icin 2.4 stroker , 280 derece egzantrik 13 sikistirma :P
    ver abı hemen sıparişi ...Geçiyorum hesaba parayı
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerilmeye gerek var mı beyler, hakeza mehmet 79 da bile basmam dedi gözümün önünde, bundan bile bişiler çıkarmak lazım mesela ben 65-85 arası denerim fark etmez dedim burdanda bişiler anlaşılmalı bence

mehmetin araba diğer s2 lere göre gercekten daha hızlı bende diğer kprolu typerlara göre cok cok hızlıyım hepsi bu... ( en azından sizin denediğiniz typer ve s2 ler için de gecerli olabilir)
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerilmeye gerek var mı beyler, hakeza mehmet 79 da bile basmam dedi gözümün önünde, bundan bile bişiler çıkarmak lazım mesela ben 65-85 arası denerim fark etmez dedim burdanda bişiler anlaşılmalı bence

mehmetin araba diğer s2 lere göre gercekten daha hızlı bende diğer kprolu typerlara göre cok cok hızlıyım hepsi bu... ( en azından sizin denediğiniz typer ve s2 ler için de gecerli olabilir)
    Olum bu adamlar NOS a zam yapmış bugun yolladım doldurmamıslar eskı fıyattan ....

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ygz yle sus radyatöre zemzem suyu koyuyormuş ondan yürüyormuş arabalar her viteste de zikiri unutmamak lazım tabi.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000de iyice çöp olmuş

maşallah SUS s2000e, iyi yürüyen s2000leri seviyoruz, iyi süren ellerde s2000 canavar oluyor...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sokturun verin parayi acmisken sonuclara bakarsiniz mehmette kapatmadan isler takar bidaha denersiniz s2000 i gorurseniz video cekersiniz 1 bardaki gsi kac boy yedigini
    F20C de kapak işlemene gerek yok güç alamıyorsun. Ancak egzantrik durumunu anlarlar.
    IN BOOST WE TRUST

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olum bu adamlar NOS a zam yapmış bugun yolladım doldurmamıslar eskı fıyattan ....
    kanka onlarında bakış açılarından bakmak gerek, diğer denedikleri s2 ler typer lar bizim kadar hızlı değil, her araba bir olmuyor kpro takarsın geri düşersin ayarın olmaz sıçarsın, macun dolu s2 ler yürümeyen s2 ler ile senin arandada baya far olacaktır.

zamanında kprolu pistonlu vtc 26 ile tamerin 206 rc sine gecilmiştim videolr bile hala gks typer dada bendede var
    PowerTune

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet kaçlık nos bastın hadi hadi
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka onlarında bakış açılarından bakmak gerek, diğer denedikleri s2 ler typer lar bizim kadar hızlı değil, her araba bir olmuyor kpro takarsın geri düşersin ayarın olmaz sıçarsın, macun dolu s2 ler yürümeyen s2 ler ile senin arandada baya far olacaktır.

zamanında kprolu pistonlu vtc 26 ile tamerin 206 rc sine gecilmiştim videolr bile hala gks typer dada bendede var
    Kanka tamamda gelıp sorarsın yuz yuzeyken dersınkı boyle boyle hatta cıkmadan ne dedın sen SUS u diğer s2000 lerle karşılaştırma dedın oda tamam dedı ama sımdıkı muhabbete bak neyse kanka www.sustalı.com yapıyım ben bı orada yorum alırız ahahha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000de iyice çöp olmuş

maşallah SUS s2000e, iyi yürüyen s2000leri seviyoruz, iyi süren ellerde s2000 canavar oluyor...
    Tesekkurler ama cıdden s2000 atmosferık bu daha ılerısını almak ıcın cok uğraşmak lazım

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sizin böyle bi kaç kişisiniz boş konuşmalarınız beni tilt ediyo sonra sizin gibiler yüzünden beni yanlış tanıyorlar yasin denedi adam geçti tbrler zevk bu siz işi hep farklı boyutlara çekiyorsunuz

yok s2000 f.e.h mış inanmayan açtırsın baktırsın bizde çok duyduk
    türkite atıyrum 50 tane deneyen s2000 var aynı specte hepsi arasında 1 boy oynuyor ama sus 5 daha hızlı allah verisi zaten boş polimik yapmayın geçtigimiz s2000 videoları koyupta ooo astraya bak dedirtmedik aracın çok eksikleri var yavaş yavaş ilerliyoruz specleriçok s... de denedigimiz araçların sadace piyasada en düzgün gidenler denedik ve iyileştirmeler yapıldıktan sonra çıkar bi daha basarız emre bu işi farklı yerlere götürme sanada son söyleyecegim bu arabana çok güveniyorsan 106 çıkınca atmo atmo 1600 le basalım senle

Ya bilader amma çok boş konuşuyosun,*** atmak kolay sen geldin akşam deneyelim dedin olur dedik,2 litre atmosferik bi arabayla 2 litre turbo deniyoruz hala masal anlatiyosun,astranın sahibi maşallah diyo sen ortalığı sikiştiriyosun akşam çok merak ediyosan sordaydın izah etseydik açıp baksaydın boş muhabetler yapmaya gerek yok

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S 2000 e maşallah allah kaza bela vermesin
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisine de maşallah

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka tamamda gelıp sorarsın yuz yuzeyken dersınkı boyle boyle hatta cıkmadan ne dedın sen SUS u diğer s2000 lerle karşılaştırma dedın oda tamam dedı ama sımdıkı muhabbete bak neyse kanka www.sustalı.com yapıyım ben bı orada yorum alırız ahahha
    SUSTALI.COM / 4000 $ ohannes
    men dakka dukka.

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo ies lafı gecmis konuda biz 0,5 degil 0.7 basıyorduk 0.8 yazmışlar Yasin şuanki halini daha iyi bilir bizde denedik 3-4 tane s2k ile ama böyle bı sonuc hic bir zaman olmadı her zaman öndeydik bence sus hakkını vermiş konu daha bı denemeye aracımızı görmeye araç aranıyor seklinde açılsaydı atar gider olmasaydı belki daha insaflı yorumlar yapılırdı birde 0,5 ile 0,7 arasında cok boy farkı var astra basınç acsın bide öyle deneyin eğer yine gıtmıyorsa bı problem vardır İllaki sus speclerine gore normal gidiyo mehmet hakkını veriyo maşallah iki araca tekrardan
    C R M performance

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dynoya sokun 50tl

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s.a arkadaslar devran ben astra nın sahıbı mehmet ve yasın kardesıme tesekkur ederım gelıp denedıklerı ıcın ben cok ıddalı gelmedım arac sökük degil ve son susturucu bıle orgınaldı (bahane degil) orcun saolsun ısı bıraz kızıstırdı belkıde oyle yapmasaydı kımse gelmezdı tadı tuzu oldu asagı yukarı bekledıgım sonucla karsılastım 200 e kadar (sus) s2 ye tutunmak heralde her araca nsıp olmaz basınc arttırp bıdaha denerız sonra kısmet olursa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)