şimdi öncelikle selamlar ben eren aracın eski sahibi
erenim senin araç williams değil bunu 2mizde biliyoruz sen aldıktan sonra kazalı aracın megane coupe f7r kodlu geçen motoru koydun araca ama orj. williams la fark oldugunu sende biliyorsun bende..zamanında ufuk yavuzun arkadaşının garajında duran o mavi şanzıman vs parçaları eksik olan araçtı 3,500 tL ye ben alıcaktım ogun yemek yerkende sanada söyledim araç rize yada ordu tarafındaydı ilk hatta ki şimdi ara adamda söylüyor bu araç williams degil diye bana satarkende aynı şeyi söyledi ( emin degilim 2sinden biri sadece ordu,rize) sadece çamurluk ve diger işime yarıycak parçaları için ama çok büyük risk vardı aceba ne kadar işime yarıycaktı bide sonrada içimde parlayan RS aşkıyla sattım
araç ruhsatta 1,6 16 v yazıyor dogru satarkende söyledim ztn.ki ogün sanada anlattıgım gibi modifiye amaçlı değil sadece bu laflar için aracı komple söktügümüzde aracın hacim 1998 cc verdigini ve agırlıgını sana söylemiştim + bu araç 1,8 16 v olsa sendeki jantlardan olur üzerinde orj Williams Antreman jantı olmaz onuda geçtim bu nasıl bi tesadüfdür derler adama
.. Taner arkadaşım burda emek harcamış bişeyler yapmış,kendince sana ait dogru oldugunu bildigin bişe varsa msj atarsın telefon edersin bişe yaparsın burdan direk yazılmaz RCT de aynı şeyi bana yazdılar araç bendeyken yok gördük araç williams degil vs sözde herkez görmüş kullanmış bütün türkiye gezmiş araçla ama araçta 240 kadran oldugunu ogün ben sana söyledim ve selçuga..bu piyasada ortalıgın ne kadar karışık oldugunu sen benden iyi biliyorsun şuan bana şimdiki aracım için kapagı işli vs diyen insanlar oldugu için sizin araçlarıda sözde bilgi amaçlı ama bence karalama yapıcak insanlar var
ben bu konuşmamı kırmızı aracın sahibi mavi aracıda senden önce gördügüm için yazdım umarım kimse yanlış anlamaz ama bu konuyla ilgili herkez az çok g.t dynosuna sahiptir hepimiz 2,0 Lt araç kullanmışızdır
o aracıda kullansa ne oldugu çıkar ortaya
herkeze iyi forumlar..