User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
139 sonuçtan 134 ile 139 arası

Konu: buda bizden olsun clio 92' 2,0 wll

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha çok güldüm ya Vay be demekki motor swapladıktan sonra arabanın adı sanı belli olmuyor demek ki bi clio rs' e meg rs motoru swaplasak o clio rs olmuyor mu şimdi ? Bi opel corsa ya opel calibra turbo motoru swaplasak o corsa olmuyor mu şmdi ? Ne oluyor replicamı oluyor Bi arabanın williams yada vti yada gc8 olması için fabrikadan çıktığı gibi vidasına kadar orjinal mi olması gerekir? Yıllardır tt yi takip ederim ne araçlar ne swaplar ne modlar yapıldı hepsine adıyla hitap edildide Türkiye de sayılı olan GERÇEK williamslardan birine motor swaplandı diyemi adı fatma gül oldu?? O aracın gümrükteki halini biliyorum. Ve yanlış bilmiyorsam araçtaki hemen hemen williams a özgü tüm malzemeler ufuk yavuzun clio aracına geçirildi.. O yüzden kim ne derse desin kasıklara kadar williams o araç.. Yada bundan sonra motoru modlanmış hiç bir araca adı ile hitap etmeyelim...

Şimdi gelelim bursada ki kırmızı clio 16s' e bir ara benimde almak için niyetlendiğim fakat aracın torpidosunu vs gördükten sonra ve maddi sıkıntılar olduğundan dolayı o ara alamadığım bir araç...

Öncelikle Clio 16S' ler 1991-1996 senelerin de üretime başlandı F7P 1,8 16v olarak.. Aşağıya orjinal clio 16s ve senin clio 16s in fotoğraflarını koyuyorum karma olarak seçimi siz yapın..

Ayrıca aracın eski sahibinin bir forumda satılık ilanında aracı hakkında yaptığı yorum..

Ve son olarak ta 92 model bir clio 16s nasıl oluyor da 93 yılında üretimine başlanan clio williams lardan birisi oluyor?

Yani sizin tabirinizle siz o araca f7r motor da koysanız o araç 92 model bir clio 16s dir..

Birde clio 16S denince neden bir küçümseme gibi bir trip takındınız anlamadım. Clio 16s de Renault Sport tarafından hazırlanan ve rallilerde sıkça gördüğümüz bir çok başarıya imza atmış bir araçtır. Keşke olsada bir clio 16s de ben alsam..

Williams hakkında çok bilgi yazmayacağım bilen bilir.. İkiside ciğer araçlardır ve ikiside çok canlar yakar..

TT' de pek konulara katılmam genelde uzaktan takip ederim ama konu yakından ilgilendiğim williams ve clio 16s ler olunca dayanamadım yazdım. Bursalı arkadaşlar bu yazımdan sonra da iddia etselerde cevap vermeyeceğim bilginiz olsun. Geç oldu gönül isterdi sayfalarca yazmak, rallilerdeki başarılarını koymak biraz jean ragnotti ile bu araçları daha da tanıtmak ama geç oldu iyi akşamlar, iyi forumlar herkese )
    sonunda net olarak aydınlandık emeğine sağlık

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonunda net olarak aydınlandık emeğine sağlık
    Al bendende o kadar, kırmızı arabanın F7p 16s 1.8 olduğunu anladık

buraksinan
    Misafir
    şimdi nakkas isimli arkadas açıklama getirmiş eywallah... bazı arkadaslar yok erenin araba 3 sarıyo 5 te içiyo 6 kafayı buluyo fln fln yazmış.. biz ereni geçtik demedikki ? ilk zıplayan o oldu bu araba 1,8 die ..herkesin arabası iyi gider gitmez die bişey yok.. biz hatta eren arkadasımızı bursaya davet ettik gel misafirimiz ol dedik inşallah gelir clio yuda görür cayenneyide görür corsayıda görür sediciyide görür panamerayıda görür hepsi görür gider dostça kalırız ben onun arabasının williams olduğuna inanıyorum emek vermiş toplamış ne kadar güzel.. ama millet baktımki taneri ezmeye çalışıyo ama onun bi hatası yok araba 2,0 16s te olsa williamsta olsa 2,0 sonuçta burda herkes arkadas kimse kimseyle kavga etmez tartışmaz.. dediğim gibi herkeze iyi iyi iyi forumlar

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buraksinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi nakkas isimli arkadas açıklama getirmiş eywallah... bazı arkadaslar yok erenin araba 3 sarıyo 5 te içiyo 6 kafayı buluyo fln fln yazmış.. biz ereni geçtik demedikki ? ilk zıplayan o oldu bu araba 1,8 die ..herkesin arabası iyi gider gitmez die bişey yok.. biz hatta eren arkadasımızı bursaya davet ettik gel misafirimiz ol dedik inşallah gelir clio yuda görür cayenneyide görür corsayıda görür sediciyide görür panamerayıda görür hepsi görür gider dostça kalırız ben onun arabasının williams olduğuna inanıyorum emek vermiş toplamış ne kadar güzel.. ama millet baktımki taneri ezmeye çalışıyo ama onun bi hatası yok araba 2,0 16s te olsa williamsta olsa 2,0 sonuçta burda herkes arkadas kimse kimseyle kavga etmez tartışmaz.. dediğim gibi herkeze iyi iyi iyi forumlar konuyuda kapatıyorum bu kadar alimden bilgi aldığımız yeter ...
    3. te sarıyor diyen benim
    Sizin koyduğunuz videodan ötürü söyledim bunu
    Sizde şu durum oluştu sanırım
    Bizim arabamız sizin arabanızdan daha hızlı ve daha safkan ..
    Olaya Nakkaş - Tufan arkadaşımız açıklık getirmiş
    Sanal alemin verdiği hissiyatsız konuşmalar anlamsız tavırlar gibi geliyor
    Eminim gerçek reel hayatta yan yana gelinse gülünüp sohbet edilcek arkadaşlarsınız sizlerde ...
    Burda herşey çok saçma çok değişik anlaşılabiliyor
    Maksat bilgi ettirmek yanlışları düzelttirmek
    Aracın eski sahibini biliyorum o arkadaşında ismi Eren
    Onunla defalarca görüşüyorum ...Clio Rs aldı zaten halan daha haftada 2-3 görüşürüz
    Bir şeyi biliyoruz söylüyoruz
    Renault markasına senelerden beri gönül vermiş ve kullanıcıları olarak birşeyleri anlatmaya çalıştık
    Umarım sizlerde istanbula gelirsiniz en iyi şekilde ağırlarız sohbet muhabbet ederiz
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

buraksinan
    Misafir
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. te sarıyor diyen benim
    Sizin koyduğunuz videodan ötürü söyledim bunu
    Sizde şu durum oluştu sanırım
    Bizim arabamız sizin arabanızdan daha hızlı ve daha safkan ..
    Olaya Nakkaş - Tufan arkadaşımız açıklık getirmiş
    Sanal alemin verdiği hissiyatsız konuşmalar anlamsız tavırlar gibi geliyor
    Eminim gerçek reel hayatta yan yana gelinse gülünüp sohbet edilcek arkadaşlarsınız sizlerde ...
    Burda herşey çok saçma çok değişik anlaşılabiliyor
    Maksat bilgi ettirmek yanlışları düzelttirmek
    Aracın eski sahibini biliyorum o arkadaşında ismi Eren
    Onunla defalarca görüşüyorum ...Clio Rs aldı zaten halan daha haftada 2-3 görüşürüz
    Bir şeyi biliyoruz söylüyoruz
    Renault markasına senelerden beri gönül vermiş ve kullanıcıları olarak birşeyleri anlatmaya çalıştık
    Umarım sizlerde istanbula gelirsiniz en iyi şekilde ağırlarız sohbet muhabbet ederiz
    olur tabiki ya neden olmasın eminimki yanyana gelince makara tukara olucak biz her zaman bekleriz elbette herşey karşılıklı olur sohbet ederiz kaynaşırız parça alıp veririz birbirimize olur yani..

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzaktan renocu olarak kırmızı aracı bende almak istedim bi arabanın motor kodu vardır 4 sayfa tartışılıcağına kırmızı aracın 2.0 ve williams olduğunu iddia eden arkadaşlar motor kodunu foto çekip koyamazlarmı buraya ki eski sahibide f7p yazmış ? f7p ve kırmızı renk williams olmadığına göre bu aracın 16s olduğu neden kabullenilmiyor ben bunu anlamadım ? erenin aracına gelirsek ben ereni ne burdan nede yüzyüze tanımam sadece konusunu okudum arabanın 3500 liraya ilanı varkende aracı gördüm bu aracın bir rsi olduğu nasıl söylenebilir bunu aklım almıyor üstelik renocu insanlar tarafından ? araç kaputu çamurlukları 449 Sports Blue rengi vs vs iyle apaçık williams olarak çıkmış banttan bunun aksi neye dayandırılarak iddia ediliyor ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)