User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
139 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: buda bizden olsun clio 92' 2,0 wll

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bu kırmızı williams mı, değil mi?
    Mavi olan toplama arabanın williams olduguna inandın yani abi benim ki kaldı williams mı değil mı? Benim arabam symbol Yusuf Abi'm 1'4 tu hatta çok yakmasın diye tipte değil doğalgaz baglattik

Taner Oruc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun sayende öğrenmiş olduk.

Bu teze göre pistonla sıkıştırma yükselten emme takan egzantrik headers vs yapan vti larda vti değil artık..

Vti kasalı vs bir araba işte denmeli??

Amaç nedir anlamadım? Blok aynı motor aynı. İşin en can alıcısı şasesine göre bakıldığındada araç Williams...

İşin illegal olan kolay yoluna kaçsaydım ne ruhsatla aylarca uğraşmış nede burda bu muhabbeti yapmış olurdum. Kendi bloğundaki perçinli levhayı söker bu motara perçinlerdim ne motor işletme derdi olurdu nede motor 700dü 714dü derdi olurdu. Ruhsattada 1.4 yazar az vergi verirdim.

Ne change işi benim tarzım nede gizli saklılık.
    Tr de ki en temiz ve tek williams herseyiyle orijinal williams senin araban kardesim.... Sen kapat ben aricam
    Millet orijinal williams tan bahsediyor sen toplanirken fotograflarını da paylaştığın halde benim ki orijinal williams diyorsun...
    Seninki williams olsun benimki zilliams olsun

Taner Oruc

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir araba toplaninca neden modeli degisiyor onu anlamadim??

Millet ae86 topluyor 200sx topluyor va onlarda o zaman o model degil sahin mi yani?

Orjinallik dersen evet malesef change edilen parcalarindan dolayi %100 orj. denemez. Ben zaten soranada %90 orj. frenler jantlar vs soyle boyle acikliyorum zaten.

Williams degil demek baska bir boyut. O ducuncenize yorum yapamiyorum

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hersey gonlunuzce olsun Bursali arkadaslarim. Sabahlara kadar konusulsa arpa boyu kadar yol katedilemez. Ben artik bu konuda cevap vermeyecegim. Cevap vermememi kimse yanlis yorumlamasin.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tr de ki en temiz ve tek williams herseyiyle orijinal williams senin araban kardesim.... Sen kapat ben aricam
    Millet orijinal williams tan bahsediyor sen toplanirken fotograflarını da paylaştığın halde benim ki orijinal williams diyorsun...
    Seninki williams olsun benimki zilliams olsun

Taner Oruc
    Orjinal derken değişensiz boyasız demek istemiyor. Fabrikadan Williams diye çıkmış. Bayide o etiket ile pazarlanıp satılmış. Alan kişi Williams diye almış. Toparlanmış olması ona değer katar. Senin anlayışında orjinal olsun diye dökük halde mi binseydi yani bumudur beklenti ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laci reno sonuçta williams değil mi arkadaşlar,motoru ufak farklılık ile değiştirilmiş.hadi onu geçtim kasa zaten orjin. adı şey olsun ozaman, f7r motor swaplı williams kasası :=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal derken değişensiz boyasız demek istemiyor. Fabrikadan Williams diye çıkmış. Bayide o etiket ile pazarlanıp satılmış. Alan kişi Williams diye almış. Toparlanmış olması ona değer katar. Senin anlayışında orjinal olsun diye dökük halde mi binseydi yani bumudur beklenti ?
    Fabrikadan williams diye çıkarken motoru ile birlikte çıkmış. Megane coupe motoru ile değil....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laci reno sonuçta williams değil mi arkadaşlar,motoru ufak farklılık ile değiştirilmiş.hadi onu geçtim kasa zaten orjin. adı şey olsun ozaman, f7r motor swaplı williams kasası :=)
    Öyle olacaksa benim arabamı tartışmaya gerek yok kardesim... Ufak degisikligi olmayan has williams.

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnce de fabrikadan williams olarak çıkmış olması williams olmasi için yeterli bi sebep ..
    yani fabrikadan 1.5 ex olarak çıkan eg kasaya 1.6 ies motoru koyup onu bolt on modifiye edersen o araç civic eg olma özelligini yitiriyor mu?
    bnce degil.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fabrikadan williams diye çıkarken motoru ile birlikte çıkmış. Megane coupe motoru ile değil....
    Williams motorunu başka Clio'ya swap yapsan o Clio Williams olmaz. Ama Williams kasasına başka motor hatta typer motoruda koysan o araba williamsdır. Çok dar görüşlüsün. Daha doğrusu işine geldiği gibi görüyorsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlara maşaAllah.Kırmızının çok güzel devir çevirişi var zamanında sahibinden de iken bu 16s i almayı düşünmüş almamıştım.ama Eren in sabrına hayran kaldım adamın arabası saf kan williams.

okan_rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mavi olan toplama arabanın williams olduguna inandın yani abi benim ki kaldı williams mı değil mı? Benim arabam symbol Yusuf Abi'm 1'4 tu hatta çok yakmasın diye tipte değil doğalgaz baglattik

Taner Oruc
    Bilip bilmeden konuşmak bu olsa gerek mavi aracın boyaya girmeden halindeki fotoları isterseniz neymiş neyin nesiymiş görme şansınız olur. wilwıms zilwımsı kılyımsı filyımsı orda bakarsınız .

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    haha çok güldüm ya Vay be demekki motor swapladıktan sonra arabanın adı sanı belli olmuyor demek ki bi clio rs' e meg rs motoru swaplasak o clio rs olmuyor mu şimdi ? Bi opel corsa ya opel calibra turbo motoru swaplasak o corsa olmuyor mu şmdi ? Ne oluyor replicamı oluyor Bi arabanın williams yada vti yada gc8 olması için fabrikadan çıktığı gibi vidasına kadar orjinal mi olması gerekir? Yıllardır tt yi takip ederim ne araçlar ne swaplar ne modlar yapıldı hepsine adıyla hitap edildide Türkiye de sayılı olan GERÇEK williamslardan birine motor swaplandı diyemi adı fatma gül oldu?? O aracın gümrükteki halini biliyorum. Ve yanlış bilmiyorsam araçtaki hemen hemen williams a özgü tüm malzemeler ufuk yavuzun clio aracına geçirildi.. O yüzden kim ne derse desin kasıklara kadar williams o araç.. Yada bundan sonra motoru modlanmış hiç bir araca adı ile hitap etmeyelim...

Şimdi gelelim bursada ki kırmızı clio 16s' e bir ara benimde almak için niyetlendiğim fakat aracın torpidosunu vs gördükten sonra ve maddi sıkıntılar olduğundan dolayı o ara alamadığım bir araç...

Öncelikle Clio 16S' ler 1991-1996 senelerin de üretime başlandı F7P 1,8 16v olarak.. Aşağıya orjinal clio 16s ve senin clio 16s in fotoğraflarını koyuyorum karma olarak seçimi siz yapın..

Ayrıca aracın eski sahibinin bir forumda satılık ilanında aracı hakkında yaptığı yorum..

Ve son olarak ta 92 model bir clio 16s nasıl oluyor da 93 yılında üretimine başlanan clio williams lardan birisi oluyor?

Yani sizin tabirinizle siz o araca f7r motor da koysanız o araç 92 model bir clio 16s dir..

Birde clio 16S denince neden bir küçümseme gibi bir trip takındınız anlamadım. Clio 16s de Renault Sport tarafından hazırlanan ve rallilerde sıkça gördüğümüz bir çok başarıya imza atmış bir araçtır. Keşke olsada bir clio 16s de ben alsam..

Williams hakkında çok bilgi yazmayacağım bilen bilir.. İkiside ciğer araçlardır ve ikiside çok canlar yakar..

TT' de pek konulara katılmam genelde uzaktan takip ederim ama konu yakından ilgilendiğim williams ve clio 16s ler olunca dayanamadım yazdım. Bursalı arkadaşlar bu yazımdan sonra da iddia etselerde cevap vermeyeceğim bilginiz olsun. Geç oldu gönül isterdi sayfalarca yazmak, rallilerdeki başarılarını koymak biraz jean ragnotti ile bu araçları daha da tanıtmak ama geç oldu iyi akşamlar, iyi forumlar herkese )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araştırma çok iyi olmuş gerçekten de eline sağlık.olaya tek taraflı bakma söz konusu biraz.açık görüşlü olmak gerek sonuçta araca herkes maşallah demiş mi ? güzel yürüyor mu ? e ozaman

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    93 yılında il üretimi olan bu williamsların ön göğsündede williams olduğunu belirten bir plaka bulunur.3800 adet üretlimiş toplamda 1300 tane homogle edilmiş.tek renk mavi.f7r motor var. 1.8 olanlar clio16s.

daha bi sürü detayı var ama... yazmayada gerek yok .

yalnız arabalarınızı nette gezen videolarla kıyaslamayın onların çoğu matter kasalı kilitli vs li araçlar.bu yarış için homogle edilen araçlardan.
    komançero garage

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yahu megane coupe'deki f7r ile williams'takinin fabrikasyon farkları yazılmış. motor içleri, kapakları vb şeyler aynı elektrik tesisatı, direksiyon gibi ufak tefek farklılıkları var ki araç banttan williams olarak çıkmış zaten.. anlamak istemiyorsunuz sanırım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnce de fabrikadan williams olarak çıkmış olması williams olmasi için yeterli bi sebep ..
    yani fabrikadan 1.5 ex olarak çıkan eg kasaya 1.6 ies motoru koyup onu bolt on modifiye edersen o araç civic eg olma özelligini yitiriyor mu?
    bnce degil.
    Civic EK da olmuyor ama degil mı?

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mevzu böyle uzarrr gider
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    layynn taner, üyelik al olm artık, forumdaki kimliğimi zedeleme

kazasız belasız kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)