3 ve 4. viteslerde kafa kafaya 5 ten sonra 2 boy oluyor.
Printable View
Bidahak sefere arac icine gopro sabitleyecem haci o 2boyu bide biz gorelim :)
gişelerde duruldugunda herkez burhanın önde olduğunu söylüyordu
Dostluk bozulacak bisey yok burhan ben one cikinca sen biraktin ne oldu dedim sen demedinmi karanlikta suremiyorum isikli yola cikinca basariz dedin.kornalari da hep sen verdin onada itiraz etmedim.6 ya atip uzamiyosun ben gececem 6da biliyosun 3haftadir 6da birakma diyorum.neyse bidahaki denemede kamerada olur son kez bahanesiz bir sekilde deneriz.teneke parcasi icin dostluk bozmam ben
evet aracının stup ının yüklü olmadını belirtmiştin,lakin burda bir rakibin var bunu unutma ve seni geçebilmek için uğraşıyorlar,sende hırslı çocuksun bunu ogün belli ettin,yanlış anlama burda adamlar emek harcıyor tutarsada sıkıntı oluyorlar,kimse aracına *** atmıyor herşey ortada zaten yürürü on numara
nedense gişelerde durdugumuzda 40 50 kişi vardı herkes biliyor benim geçtigimi burhan öndeydi diyor.ama 2 3 kişi kafa kafaya diyor mustafa sende onlar yanlış mı gördü diyorsun.arabanın sahibi kabul ediyor benim geçtigimi sen kabul etmiyon.paşasın baba sen:icon_tup:
Daha oncekilerde agzimi actim buguNe kadar nezaman denediysek gecmistin.ilk denedigimizde 3direk atiyordun bu arabaya burhan sen biliyorsun.ama kabul et sende bazi seyleri 1 kere net gectin oNdada ben kornayi net duyamadim ama birakmadim oda tarsusa giderken son yaris iste.
Olm yine kavga ediyor diyecek millet burhan.
Get lan yazma:) vide Cekenlerden alip video atariz kendimiz yazil kendimiz oynuyoz manyak gibi.bos bosa tartismanin anlami yok.ezeli rakibimsin seni sectim :)
kalkışta bi kafa çıkarmaksa geçmek tebrikler
Haaaa bide tunel dersen is degisir.arkadasin turbo 106 benim tunelime giriyor akli sira beni tutacak onden senj alip goturecekti ama yemedi biz onu gectik.sonra oda bana korna caldi denedik onuda gectim.bunu kendileride kabul etti benim ruzgarimda olduklarini sahibine sorabilirsin.