lan BURHAN bütün suç senin adamları her hafta geçme yeter artık diye kaç kez söyledim büyük sözü dinlemezsen böyle olur..........
Printable View
lan BURHAN bütün suç senin adamları her hafta geçme yeter artık diye kaç kez söyledim büyük sözü dinlemezsen böyle olur..........
Yasca buyuk oldugun halde bu konusma hic yakismiyor usta bu uslupla oldugun surece beni rakip olarak karsiba alamazsin zaten.madem vitesin kirikti basmasaydin ben bilmiyorum vitesmi kirik basincmi kacik yanimiZa gelip basarken kirik deildi ben olani soyluyorum bizimle ayni bastin burhan birakti ben birakmadim ben ondeydim ikimizde biraktigimiZda.bu uslupla oldugun surece yzaten yarismam ben burhanla denemek icin cikmistim yine onunla denerim.burhanla deneyin onu gecersen benide gecersin burda boyle yazismalara gerek yok.
masallah yururu guzel bır arac..
1 defa ben 180le giderken yanımdan geçtiniz 220lerdeydi hızınız. pozantı mersin yol ayrımına varmadan önce. ve bende orda sizi kafa kafaya gördüm. diger yarışları bilmem.
murat abi yeri burası değil lütfen mkt sende hepiniz adanadasınız anında birbirinizin tlfnunu bulursunuz burda tartışmanın anlamı yok
mustafa çok kafana takma kardeşim herkez konuşur siz keyfinize bakın burhan arkadaşımızla tatlı atışmalarınız olucak buda işin cilvesi 2 aracda güzel maşallah kazasız belasız binin siz keyif için arabalarınızı yapıyorsunuz 2 arabanında eksikleri çok arabalar malzeme takıldıkca hızlancak keyiniz daha çok olcak ama geçtin geçemedin muhabbeti bitmez keyif almaya bakın.
BURHAN burda daha fazla söze gerek yok ben mkt la konustum hafta sonu son bikez denenip video paylaşılır herkezde kimin geçtiğini görür...........
nasıl dersen abi fark etmez benim için.ben 3 haftadır paylaşıyorum zaten:)
Atar yapacak bir durum yok haaa is atar konusuysa bizde araba cok onden ceker arkadan iter dili donen olursa alo desinler deneyelim isin icinde atar varsa bizde R calismiyor :)
FN2 ye Maşallah .
fn2 ye masallah guzel devır donuyo
Güzel devirleniyor, kesici 9000'e mi çekildi?
maşallah ses çok iyii
yürü lan tosunum :D
iki aracında gideri çok iyi maşallah ikisinede,gereksiz tartışmalar olmuş,,BOM u çıkarmanın zamanı geldi sanırım :D