Korhan bee kanka bari yanlis yansitma gormediysende yorum yapma.kalkista hic burun cikartamiyorum ki ben
Printable View
Mustafa ilk denedik bende headers egsoz var başka bişe yok.sende filtre egsoz vardı 3 direk vardı dimi.sonra komple egsoz u değiştiniz filtreyi bidaha yaptınız 2 direk felan oldu.sonra flashpro aldınız 1 1.5 direk oldu.kidd racing headers,komple egsoz,filtre kiti vs vs 1 direk oldu geçen hafta sen agzınla söyledin petrolde 1 direk diye dimi bu haftada 1 boy 2 boya düştü.her emegin karşılıgını aldın elinize saglık senin ve sami Ramazanoğlu nun.207 ile basarken ben arkanızdan basıp sizi geçiyorum gözünü sevim
Arkadan basip bizi gecmek demek 4-5 boy fark atabilmen demek bana ahahahahahahha hani 2 boydu olm :)
herneyse uzatmaya gerek yok mkt yarışı izleyen herkes heşeyi biliyor burda bişeleri kanıtlamama gerek yok.Eline ayağına sağlık kardeş
Ruzgardan bastin gectin yani :) ahahahahaha neyse olm Yenilen pehliven gurese doymazmis bidaha deneri sikinti yok :)
kanka 3 korna verildiğinde bastıgınızda yarım boy önde attın kendini zaten bir tek onu gördüm ortalık çok kalabalıktı
Masallah, sesi cok guzel, gidisi de belli kadrandan :)
C.tesi hanım sıkıntı yarattı gelemedim :D kusura bakma burhan getiremedik kamerayı.bi dahaki sefere artık.iki aracada Maşallah.Bende typer varken nerdeydiniz lan cupralarn elinde madara oluyoduk :D
Bu arada makat su ruzgar isini hala ogrenemedin :D arkadaki önden gidenin rüzgarını tutmaz yok ole bisi
Ben ilk kez soktun sen daha once sokmustun gecen haftalardada benim sorunum illa gecmek olsa en bastan sokerdim arabayi.zaten senden 130 kg araba.ben varim 118 kg kilolari esitlesek demek sen yanina birini alsan tam esit olacak :)
Dusun artik nekadar agirim ben ahahahahaha
maşallah, maşallah..
mkt ben HERİŞ MURAT burdaki kılavye ustalığın otobanda bana sökmez ben ogün yarışı izlemek icin arkanızdan bastım oda 3. vites kırık diye 2-4 yaptım burda millete boşa hava yapma madem sende 106 turboyu gececek don var ister 0-400 ister 50-220 baslım ama video yuda burda sen baylaşki BURHAN a yaptığın gibi olmasın ayrıca 106 05 barda araban hazır olunca BARIŞ ara yarışmadığın arabayıda geçtim deyip sağını solunu oynatma.........