senin araba gerçekten iyi gidiyordu bahri
Printable View
benim arabamda sıkıntı yoktu sadece egsozu eksikti onu yaptırdım bide kısasını değiştirdim biz b20 muhabbetini önceden öğrendiğimiz için ondan aracımızda sıkıntı var dedik yoksa nasıl kendimizi haklıcaktık adalet mi şimdi b20 vs 1.6 ilginç birde sağda solda b16 lıyla geçtik dediler ayıptır bu ya
Yıllardır otobandayım elle tutulur delikanli sayisi bir elin 5 parmagi.
AHMET
arkadakı o duman nedır???
Denemeden önce b 20 olduğu biliniyormuydu?
2.0 litre kapak ne :soru:
ikinci olarak saxo nun sahıbı arkadaşlar aracın b20 lı oldugunu bılıyorlarmış ama çaktırmamışlar , geçeriz ümidi varmış içlerinde , geçselerdi arabadan inilecek sigaralar yakılacak ve otoban kenarında yaaa b20 blok taktın ama stock arabamızla yınede sapladık diyeceklerdi
bu camiada kuş uçsa 3 dakikada haber yayılır
vaktı zamanında bızım vtec2 ıle denemk için bir esay arıyoduk , bursada özel bır honda servısı bızde var dedı , tamam deneyelım dedık ve cıktık otobana neyse bu esay bızım vtec2 ye 4-5 boy fark attı
arabayı araştırdık o gece ve araba b16 sedan eg cıktı izmirden gelen , sonra bu honda servisi size şaka yaptık dedi , bizde dedikki valla şaka maka bızım vtec2 uçuyor o zaman , neden dedıler , eeeeee hem b16 motor var hem ek kasadan 80 kg hafifsiniz bıde anca 4-5 boy geçebılıyosunuz bu araba gitmiyo demektir
ve o araba bursadan erolun sattıgı lacivert b16 sedan eg , forumda konusu var
maksat nedır burda sonuc denenmıs bıtmıs sız once sormadınız mı speclerınızı bırbırınıze ? helal olsun su ya
b20 blok ve 1.6 kapakla silindir hacmi kaç oluyor?
İlk denemeden 3 gün sonra öğrendik biZde
Spec.lerden cok plakalarin rekabetine dondu bu muhabbet ve baydi artik.
abi sana bunları kim diyo bilmiyorum da sen olayı yanlış anlamışsın,dunku deneme 1 hafta önceki denemenin rovansı olarak yapılan bi denemedir ilk denemede galip gelen su ve tayfası 1.6 b16 olarak gectik diye alay etmişlerdir ve dun gercekler denemeden önce meydana cıkartılmıştır,vtecci arkadas dun de saklamaya calıştı hayır yok öle bişey diye ama orda ortaya cıkınca laf değişti benim arabam bu isteyen gazlasın olayına dönduruldu vts de geri vites yapmadı ve gitti bastı,vtec diye aklamaya calışmayın gerek yok ,haklı bi tarafları yok...
Bizim geccez diye bı iddamiz yoktu ki amacımız arkadaslar b16 ile geçtik dediler biz sadece yalanlarını ortaya çıkarıp sizle paylaşmamız kaldı gecen etcez dememimizin sebebide bu karsı tarafı gaza getirip tekrardan yarışmakti biz onlara bı oyun oynadık Onlarda gaza gelip geldiler :)
vtec diye neden aklamaya çalışalım kii, yarın bızde gıder saxo alırız 106 alırız mevzu arabanın markası değil ki, ılk denemede saxo geçildikten sonra saxo ya bişey yapılmadımı?? eger yapıldıysa b20 yı geçeceğıne inandığı için rovanş yapılmadı mı? peki geçebildimi ?
otobanda bloklar, kapaklar, egzantrıkler konuşmaz tek gerçek vardır geçmek yada geçilmek
kimsede demesın gaaayet dostane denemeler yapıyoruz diye resmen rakibi geçip egomuzu tatmin etmek için yapılıyor denemeler , ama geçilenler herzaman geçenlerden cok konuşuyor nedense , saxo yaptığı iyileştirmelerle b20 yı gecemıyorsa ya bır daha denemeyecek yada varsa daha yapabıleceği iyileştirmeler onları yapacak
adam kayırma, marka savunma falan yok buda böyle bılıne
ben honda oldugu ıcın deıl konuyu bastan okudum hıcc bır sorunun cevabında sorduk b 16 deyıp b20 cıktı dıye bı sekıl gecmedı sormadan kalkarsanız sonuc bu olur demeye getırmıstım sudur budur deıl tamamen yanlıs anlamısın benı ılımlı bır ınsanımdır sıkıntı cıkartmam
o saxonun sorunu benim arabam değil o ben gecmek istersem yarın gider gecerim zaten,saxoya iyileştirme yapıldı evet ama komple swap yapmadı ccuklar,b16 y la gectik sizi dediler diyorum adamda b16 beni nasuıl gecer diye ugrastı değişiklik yaptı b20 oldugunu dun yurucegi esnada ögrendi diyorum b20 gecme hevesiyle araba yapılıp maglup olunmadı diyorum durusut bi durum yok yani diyorum daha da bişey demiyorum 10 un da akhisar var orda konuscaz insallah..
Otobanda adil durumlar konuşur arkadaslar gizli saklı is yaptılar bana b20 deseler gene sikardik biz ilk denemede ama iste demediler korkaklık yaptılar sorun iyileştirme değil biz b20 olduğunu biliyorduk zaten :) sadece biraz daha tutunalım dedik herkesin onunde rezil edelim dedik
ızmır rollıng gecelerı canlanmış :)