bu arada (msupra nın GSXR-1000 e boyun bukusu) die bi video var youtube de acaba yarış köprüye kadarmıydı yoksa nerde bitiyodu.
bu arada (msupra nın GSXR-1000 e boyun bukusu) die bi video var youtube de acaba yarış köprüye kadarmıydı yoksa nerde bitiyodu.
gerçekten araba manyak olmuş tebrik ediyorum diyecek başka bişey bulamıyorum allah kaza bela vermesin
tebrikler beğenerek izliyoruz,Allah kazadan beladan korusun![]()
Başka videodan bahsediyor o hayabusa degil,
ismail abi acıklama yapacaktır.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
maşşallah cıdden cok saglam kopru altına gelınce yola fırlayanalrda olmuş alkışlayarak heheh![]()
www.honda-tech.com
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Maşallah kazasız belasız Yapılan emeklere saygı duymak lazım..
Köprünün üstü gerçekten çok iyi bir manzara..
Bide videonun başındaki arkadaşların yorumlarbiyerlerden lastik fırlamış
![]()
tebrikler.
hehhehe dostum bak 3 te NOs yok 4 te nos var doal olarak samadığı zaman böle olucaktıristerseiz getirin yeniden Deneyelim
gerivites yok
orda bi ark dediki uzundadeneyelim 1 ay sona dedim getirin
senmi sürüosun die çıkıştılar atıp tutmak kolay helal olsun getirdikleri için motorlar yukarda neolduğunu yazıyor
ayrıca
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
gsxr sahibi talatcan die biriymiş.köprüye gelmeden önceki direkte bitiomuş 100km rolla baslamışlar köprüden önceki direkte bitiomuş gsxr gecmiş.
Severek izliyoruz..Maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)