Kutsal ile Rsteam çok yakın arkadaşlar
Burda birbirlerine sövdüklerine bakmayın
Burgazda can ciğer iki arkadaş onlar![]()
Selçuk isterlerse aynı kişiler olsunlar böyle yazdın mı aynen yerden vurdu üstten aut durumu olur. Gayet normal.
IN BOOST WE TRUST
Scirocco sahibi arabasının güçsüz olduğuna inanmak istemiyor yada bu işte bir b.kluk var. Değil Mercan bayisi, Yetkili servislerin hiç biri ABT yani orjinal volkswagen anlaşmalı tuning firması dışında yazılım yapamaz. Kesinlikle yapamaz. Direkt göte kaçar yaniABT yazılımın şu anda 1.4 tsi scirocco için fiyatı a'dan z'ye herşey dahil Yanlış hatırlamıyorsam 1650-1700 euro civarında.Ve pazarlık payı yok.Değil sıradan müşteri, yetkili bayii sahibi ben bile yaptıracak olsam sabit fiyat.
Servis ücretiyle beraber. ABT Türkiye distrübütörü Penta otoya ulaşım kargo vesaire ve beyni sökme takma işçiliğide dahil garantisiyle beraber. Araç standart 122 lik kadar gidiyor. Arabada yazılım olamaz.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Resmi olarak vag grubunun türkiyede zaten anlaşmalı yazılım şirketi yok.Hatta abt ile olan anlaşması bile yok diye biliyorum şuan.Ancak servis kendince birileri ile anlaşıp biz yazılım yapıyoruz diyorsa müşterilerine o başka bir durum.
Ben demiştim okan yemedik diye a.. bi akıllı sensin hee 122 liği 160 lık die yutturcan 2.0R ın 160 lık roccoyu geçmesinin imkanı yok
Maşallah araçlarada bal köpüğü olan 106 da tüplüymüş denerken LPG demi bastı yoksa benzinmi?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
sahiplerinle olan muhabbetlerde tam bi netlik yok demekki, yanlış anlaşılma olmuş yada scirocco nun sahibi sallamış biraz, evet 106 ya yeni tüp takılmış ama imprezada tüplü![]()
Subaru iyi gitmis 106 lardan daha iyi bir performans beklerdim.Okan ve Kutsal sizde didismeyin be kardesim![]()
araç sahibi 360 euro karşılığında mercan serviste yazılım atıldığını ve bu yazılımın beyin falan sökülmeden toplamda 10dk da yapıldığını ve çayını dahi bitiremeden işin bittiğini söylemişti. ve aracın 200hp oldu diye söylendiğini de söyledi ve hatta vtc ile de denicektim de sonra cam car olayım bari dedim...
not : şimdi bu arkadaşım verdiği 360 euro ne ve ne olacak acaba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)