User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
99 sonuçtan 96 ile 99 arası

Konu: İmpreza 2.0 R - Scirocco 160 - 106 GTi - 106 GTi

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibi 360 euro karşılığında mercan serviste yazılım atıldığını ve bu yazılımın beyin falan sökülmeden toplamda 10dk da yapıldığını ve çayını dahi bitiremeden işin bittiğini söylemişti. ve aracın 200hp oldu diye söylendiğini de söyledi ve hatta vtc ile de denicektim de sonra cam car olayım bari dedim...

not : şimdi bu arkadaşım verdiği 360 euro ne ve ne olacak acaba
    Öyle şey olmaz. 360 euroya bir yazılım varsa bende yaptırıyım. Hemde garantide bozulmaz. Öyle bir iş için yetkili servis fatura bile veremez. Ayrıca ben aracın sistem geçmişine de baktım öyle bir kayıt dahi yok. Araba yetkili servise 6-7 defa girmiş. 1 tanesi hasar,bir tanesi koltuk döşemesi yıpranması 4-5 taneside boya korumadan. Arkadaş en geç 2 ayda bir boya koruma yaptırmış Yazılım mazılım yok arkadaş kendini kandırmasın
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben çok gördüm öle denemeleri 122 likle 160 lığı ama bi 160 lık etmio o kdr para harcadıktan sonra
    ya orası öyle, 122 liğede 160 lığada yapılan işlemler aynı neticesinde
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

canozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle şey olmaz. 360 euroya bir yazılım varsa bende yaptırıyım. Hemde garantide bozulmaz. Öyle bir iş için yetkili servis fatura bile veremez. Ayrıca ben aracın sistem geçmişine de baktım öyle bir kayıt dahi yok. Araba yetkili servise 6-7 defa girmiş. 1 tanesi hasar,bir tanesi koltuk döşemesi yıpranması 4-5 taneside boya korumadan. Arkadaş en geç 2 ayda bir boya koruma yaptırmış Yazılım mazılım yok arkadaş kendini kandırmasın
    eğer durum dediğiniz gibiyse aracı değil arkadaşı incelemek lazım...

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya adam fena sallıyor yada ortada bir iletişim eksikliği mevcut servislerin öyle piyasa fiyatının altına chip yapmak gibi bir durumu olamaz bikere hele trakyada ben çorluda muhtelif yetkili servislerde toplam 2 sene servis danışmanlığı yaptım değil piyasa fiyatının altına 3katı fiyat çakmazlarsa bende bişey bilmiyorum olsa olsa sahibinden işi box'tır. yada çakmaklığa takılandan ayrıca aynı impiden bende mevcut 122le videodaki sonucu elde edebiliyoruz 160la mümkünatı yok. birde 106lar biraz yürümüyor gibi geldi bana tüpten olsa gerek.

edit chipide kendileri yapmazlar dısardan adam getirirler yada adama götürürler ki garantide tutmak gibi bir lüksleri yok custom ise yazılım. cam filmi bile bu şekildir dışardan adam gelir. 10dkdabide bah enjektör temizlemeye benzemesin buda piyasada 5tl serviste 35tl müseterinin çok acayip işlem sandığı 1şişe sıvı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)