ayıpsın köpeğin olsun yolunuz düşerse bekliorm can biliyor ***** yeri:D
Alican snn msj a alıntı yapcktm yanış oldu;)
Printable View
cvk ya kocaman maşşallah güzel yürümüş. Denemeler biraz kısa olmuş çekimlerde güzel olsaydı seyretmesi daha zevkli olurdu .
atar atar atarr ah şu atar :D şimdi kumara masasına döndü ibo ile konuşuyoruz bana dio çok fena delicem sizi filan ulan bizde diyoruz acaba bişemi yaptı araca aynısını ben yapıyorum çok fena geçicem seni vs oda diyoki olm bişemi yaptınız lan doruyu söle filan ikimizde blöf yapıoz ahaha sonucun böle olcağını ben zaten biliyordum Mahçup etmedi cvk allahtan .. ama şu papyon işi olsaydı güzel olucaktı :D
iboyu severim ama zamanında söyledim CVK bu değil pilotaj eksikliği
var diye kimse inanmadı o yüzden zaten sen kullanmasan
ben alıcaktım elinen CVK yı aracı yeni aldı alışamadı yoksa öförlüğünde sıkıntı yok hamitinde biraz alışması lağzım sadece ama
EV de atarlanmıcak gibide değilki kardeşim şu zamana kadar gördüğüm en hızlı Rc JGL Rs bendeyken Ben denemiyodum bile boşa benzin israfı diye ama EV farklı gidiyo bu bir gercek ;)
Video çekerim kanka
Yalnız bana doğal bir insan lazım
Videodaki açıklamalara uyuyorsan kabulum :D
Doğal İnsan - YouTube
aynen öyle walla Ev rc de ciddi yürüyor dahada iyi olucaktır sonu yok tabi herkez bişe yapar hızlanır iboşumu seviyorum atarcı kardeşim :D + araba 7800 dönceğimize 7200 7300 lerde atmak zorunda kaldım 7400 7500 gibi kesiyordu araba ibo kendide bindi cvk ya gördü devir dönemedim sorun yaşadık paso ama olsun o halde bile güzel yürüdü
video cok eglenceli elinize saglık :) maşallah cvk ve rc ye
Masallah alicana ve cvk ya
Videoda super elinize saglik