Evet orucundan beklenen açıklamalar geliyor
Selçuk abi adamın atar damarısın maşallah REG'eAli abi video süper olmuş eline sağlık. KENAN ŞEN
hastayım şu reg e 1001 kere maşallah ya. her zaman bol bol videolar istyoruz. kazasız belasız. her iki aracada maşallah.
suat abimin ellerine sağlık...selçuk ve REG 106 ya kocaman maşallah adalet yerini bulmuş konu kapanmıştır![]()
Powered By Suki CRM Performance
Ali bende seni alkışlıyorum helal olsun cidden, iyi düzenlemişsin videoyu
Orçun kardeşim üzülme boş ver şeriatın kestiği parmak acımaz
REG ile ugraşan bütün ustaların ellerine sağlık gaza oturan genç matkap arkadaşımız kardeşimiz,gurur kaynağımız selçuk'unda ayağına sağlıkkkkkk ...
Ses ciğerden geliyor vallaaaa![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maşallah reg cok saglam yuruyor aynı speclerde uzerine arac cıkabılcenı sanmıyorum aracında hakkını veriyorsun selcuk tekerin duz bassın kardesim ;-)
Selcuk maasallah kardesim soylenecek pekte bişey bırakmamışsınSuat abiye izmir tayfadan selamlar
Akhisarı bekliyoruz salaktan
![]()
Masallah yarisanlara masallah videoyu yapana alistik konuluya konusuzu izleyemz oldum
masalllahh masalllahh selcuk basar basmaz sı.ktr olup gitmen etkiledı beni
MASALLAHH REG HARBİ GERGİN... SUAT ABI VE CRM PERFORMANCE CALIŞANLARI ELLERINIZE SAGLIK.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
maşAllah REG e eski konular, postlar aklıma geliyoda reg gerçekten adaleti yapmış, Allah nazarlardan saklasın nadir bi gtı![]()
Bi alpertunga vardı çok bilen ona ne oldu. Konuşuyordu JB şöyle böyle diye. insan bi çıkıp tebrik eder.
IN BOOST WE TRUST
her 2 araca da maşallah reg gergin ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)