Masallah 2 araca'da güzel denemeler olmuş
Printable View
Masallah 2 araca'da güzel denemeler olmuş
:D polo adeleti severek izliyorum :D
Daha önce forumda bu ST'nin videosunu izlemiştim sanki yine geçiliyordu :D ama hangi arabaylaydı bilemiyorum typer olabilir ?
cekimler kaliteli denemeler keyifli. maşallah poloya.
st adanada dynoya cıkan st mi ?
Biz denemiştik evet White Rs ile araçta yazılım ve egzoz vardı white rs epeyi bir açıyordu bizi.
Fakat tekrar altını cizerek söyliyim Bs Rs ile denememizde 2.vites 60 ile basınca birlikte yürüyorlar fakat St nin devri bitmiş oluyor 2 viteste bi hamle yapıp bitiyor araba. Rs 2 de St 3 te 60 km de basınca St alıp başını gidiyor. Sizde de benzeri bir durum söz konusu gibi.
Birde Sami ile konuştum şu anda yazılım vs. hiç bişey yok aracımda diyor :beuj:
Sami kim onu bilemedim :) Araç sahibi Mesut diye birisi yanlış bilmiyorsam. Plaka da yabancı plaka yani aynı araba olma ihtimali bile yok sanırım çünkü daha yeni geldi Almanyadan. Ankaradakiyle bu ST karıştı sanırım birbirine :) Ayrıca yazılım olduğu bariz belliydi turbonun devreye girmediği alt devirde dip gaz yaptığında egsoztan hava-yakıtı ayarlayamadığından kaynaklı olduğu belli olan patlatıp çatlatma sesi geldi. Biz hep arkadaşın istediği hızlarda denedik. 1. vites 30,2. vites 45. Hadda koymadığım 3. vites 60 km hızlanması da var ama sağolsun 1. kornada basıp arkadan sündürerek geldiği için koyma gereği duymadım. Yine geçip gidiyorum ama 120 de felan anca yakalamıştım o bastığımızda da :)
Kanka maşallah , şakalamışsın :)
Polo , focus'a eSTi olmuş :)
Valla arkadaş telefon açıyor yazılım var diyor. Denemeyi yapıyoruz sonuç böyle oluyor yazılım yok yazılımı yaptırsam geçerdim giderdim felan diyor. Çağıran da arabası yazılımlı diyen de kendi arkadaşları yani. Geçen sene yazılım vardı ama bu sene canım sıkıldı sildirdim felan diyor. Ben alt devirde duyduğum sesi bilirim. :) Canı sıkılınca yazılım sildirdim diyene de pek inanmam :)
St de bow var sanırım.. Ondan kaynaklı basınç kaybı olabilir mı? St nin Üstlerde daha iyi gitmesi gerekirken iyice kösülmüş.. Polo gercekten güzel yürümüş. Maşallah.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5539923_n.jpg
böyle bir fotosu var ama sonucu eklenmemiş :) ben de hatırlamıyorum :)
Geçilince arabalar birden stok yada problemli oluyor zaten.
Yazılım var mı yok mu bilmiyorum sadece Sami nin bana dediği o. Ben sana yazılım yok geçtin diye demiyorum yanlış anlama sakın. Demek istediğim olay şu ; biz St ile denemelerimizde coğu araçla vites tutturamıyorduk o sebeble ilginç sonuçlar çıkabiliyordu , sizin denemelerinizde sağlıklı olsun viteslere dikkat edin diye dedim :icon_tup:
Cem yaz sonu gorusurz artik:)
st konusunda kelalpere katiliyorum devirlenmeye nazli olsada cipsli 270 280hpyi gorebilen makine, hele yuksek hizda isler tersine doner, 200den sonra iyi gitmeme olayi st icin hurafe tamamen,,
270hp 1400kg sanzda uzun filan deil, gitmemesi icin absurt nedenler lazim:)
Maşallah Poloya yazılımsız halindeki cupradaki denemenden beri izliyorum ve baya olumlu yönde gelişme var :)
Şuan geçen typer - vtec- rs-106gti gibi bir araç olsaydı eminim kimse nasıl geçti diye en ufak birşey yazmazdı.
Kim ne derse desin tsi tamam sorun cıkarıyor yağ konusunda eyw ona ama 1.4 hacimle ciddi işler başarıyor. Bunu artık zamanla kabullenilmesi gerek bu kadar karşısında durulmamalı bu araçların
Tekrardan maşallah :)