User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
105 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Focus ST vs Polo GTI @ Kayseri

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılım var mı yok mu bilmiyorum sadece Sami nin bana dediği o. Ben sana yazılım yok geçtin diye demiyorum yanlış anlama sakın. Demek istediğim olay şu ; biz St ile denemelerimizde coğu araçla vites tutturamıyorduk o sebeble ilginç sonuçlar çıkabiliyordu , sizin denemelerinizde sağlıklı olsun viteslere dikkat edin diye dedim
    Ben her denemede hız-vites olarak ST sahibine uydum valla yanlış anlaşılacak bir durum yok Alt üst bana farketmiyordu. Öyle geçiyim gidiyim diye iddiamda yoktu abi. Denedik güzel güzel tokalaştık ayrıldık gittik.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FhE LI TAYYAR DENEMENI HATIRLIOSUN cem dimi izmirde, anlatmistin simdi isler nasil tersine donmustur o sartlarda bile gecersin gibi gelio bana..(izmir)
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FhE LI TAYYAR DENEMENI HATIRLIOSUN cem dimi izmirde, anlatmistin simdi isler nasil tersine donmustur o sartlarda bile gecersin gibi gelio bana..(izmir)
    Valla abi taa yazın stockken deniz seviyesi fhe li ve ince contalı 35 AD type R (Ciğerlerin efendisi) o 2. vites 70 ben 3. vites 70 basınca ben 240 a geldiğimde 6 boy felan önümde oluyordu. Şimdi Type R'ım nerde
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler cem. bu arada adam tatile gelmis bu kadar yormayin almanci kardesimi
    always AT by AT

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denedik güzel güzel tokalaştık ayrıldık gittik.
    Zaten olması gereken o dostça kardeşçe olsunki zevkli olsun yoksa sinir stresten öteye gitmez bu işler Tekrardan 2 aracada kocaman bi nazarlık
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arkadaş telefon açıyor yazılım var diyor. Denemeyi yapıyoruz sonuç böyle oluyor yazılım yok yazılımı yaptırsam geçerdim giderdim felan diyor. Çağıran da arabası yazılımlı diyen de kendi arkadaşları yani. Geçen sene yazılım vardı ama bu sene canım sıkıldı sildirdim felan diyor. Ben alt devirde duyduğum sesi bilirim. Canı sıkılınca yazılım sildirdim diyene de pek inanmam
    Arkadaşları arabanın şu andaki halini bilmiyor olabilir. 280 hp civarındaki arabayı bu şekilde geçebileceğine inanıyorsan o zaman sen tayyar falan aranma denemek için yazılımlı egzostlu evolara stilara falan sık. Allaam ya.
    IN BOOST WE TRUST

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F_0111 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    St de bow var sanırım.. Ondan kaynaklı basınç kaybı olabilir mı? St nin Üstlerde daha iyi gitmesi gerekirken iyice kösülmüş.. Polo gercekten güzel yürümüş. Maşallah.
    ST'de HKS Bov var,

Sami abiyi yıllardır tanırım, arabayı ilk aldığı sene yazılım ve K&N kutu içi filtre vardı,
    270-280hp falan diye düşünüyordu, O bahsi geçen arkadaşlar sanırım o zamanı hatırlıyor(verilen linkteki Type R denemesinin yapıldığı yıl)
    ertesi yıl, yani geçen sene geldiğinde, bu parçalara Cut out ve HKS bov eklenmişti,
    benim kendi gözlemlediğim olay, araç filtre ve yazılımlı halinden daha yavaştı,

bu yıl arabayı satacak, onun için boşaltıyor aracı, yazılımı orjinale çevirmiş,
    çıtır müzik sistemi vardı, onu sökmüş,
    muhtemelen almanyaya dönünce cut out, BOV, viniller, farlar, stoplarda sökülecektir,
    kısacası sonradan taktığı bütün parçaları sökecektir,

yanlış anlaşılmasın Polo yavaş vs demiyorum, polo çatır çatır yürüyor,
    üzerindekilerin hakkını fazlasıyla veriyor,

benim anlatmak istediğim ST'nin bahsi geçen güçlerde olmadığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşları arabanın şu andaki halini bilmiyor olabilir. 280 hp civarındaki arabayı bu şekilde geçebileceğine inanıyorsan o zaman sen tayyar falan aranma denemek için yazılımlı egzostlu evolara stilara falan sık. Allaam ya.
    Sıkmadığımı kim söyledi
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ST'de HKS Bov var,

Sami abiyi yıllardır tanırım, arabayı ilk aldığı sene yazılım ve K&N kutu içi filtre vardı,
    270-280hp falan diye düşünüyordu, O bahsi geçen arkadaşlar sanırım o zamanı hatırlıyor(verilen linkteki Type R denemesinin yapıldığı yıl)
    ertesi yıl, yani geçen sene geldiğinde, bu parçalara Cut out ve HKS bov eklenmişti,
    benim kendi gözlemlediğim olay, araç filtre ve yazılımlı halinden daha yavaştı,

bu yıl arabayı satacak, onun için boşaltıyor aracı, yazılımı orjinale çevirmiş,
    çıtır müzik sistemi vardı, onu sökmüş,
    muhtemelen almanyaya dönünce cut out, BOV, viniller, farlar, stoplarda sökülecektir,
    kısacası sonradan taktığı bütün parçaları sökecektir,

yanlış anlaşılmasın Polo yavaş vs demiyorum, polo çatır çatır yürüyor,
    üzerindekilerin hakkını fazlasıyla veriyor,

benim anlatmak istediğim ST'nin bahsi geçen güçlerde olmadığı
    Emrecim güzel kardeşim yazdıklarında tutarsızlık var. Araç geçen sene Type R'la denedi. Videonun eklenme tarihinden de bakabilirsin. Yazdıklarından eminsen var-yok diye konuş. Bende yazılımlı st'yi böyle geçemeyeceğimi düşündüm. Ama Sami'nin kendi arkadaşları var var diyip duruyorlar. Aracı bu halinde stock polo gti'la denedik. Onu nasıl 2-3 boy geçiyor da bana gelince takılıyor ?
    Vw Cc & Mk 5 Gti

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus hem erken basmış hemde senden hep rüzgar almış hangi şeride geçsen arkanda
    maşallah araçlara..
    Yasin Gürlek

YG Cupra

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araclara Masallah tebriklerr.
    Ya bu ST nin sahibi ile tanistirdilar bni Drift partisinde denemek.icin adam.direk bna dediki bu yaz yaris yok bitti artik arabayi bosaltiyorum falan ama.herkesle denemis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araclara Masallah tebriklerr.
    Ya bu ST nin sahibi ile tanistirdilar bni Drift partisinde denemek.icin adam.direk bna dediki bu yaz yaris yok bitti artik arabayi bosaltiyorum falan ama.herkesle denemis
    Aynen öyle ağa Bir kaç araç ayarlayıp sende dene ağa boşuna mı yaptık bu kadar şeyleri. Geçen Serhat abinin Evoyla sıktık yanyana öylesine yolda denk geldi de. Bu araba 1.4'dü de mi diye soruyor.

Denk getirebilirsek denemeyi düşündüğümüz araçlar listesi;
    -350Z (filtre,egsoz)
    -321lik M3 ( filtre,egsoz)
    -A4 2.0 TFSI 211 hp Quattro ( pschiptuning yazılım,filtre,turboback egsoz,methanol)
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Kayahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo Gti SamiSt'i bozmus Bende gelince geçicem SamiSt'i yi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkmadığımı kim söyledi
    1400 kg 280 hp arabayı böyle geçerim hem de arada 90 kg fark varken senin araban versin versin 230 hp versin. Siz ne içiosunuz orada merak ettim neyin kafasındasınız. O içtiğinizden buraya da yollayın belli kafayı kıyak yapıo ben de içip lambolara sıkiim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1400 kg 280 hp arabayı böyle geçerim hem de arada 90 kg fark varken senin araban versin versin 230 hp versin. Siz ne içiosunuz orada merak ettim neyin kafasındasınız. O içtiğinizden buraya da yollayın belli kafayı kıyak yapıo ben de içip lambolara sıkiim.
    Alper abi. Her konuda atar gider yapmaktan zevk alıyorsun sanırım. Her Cumartesi akşamı rakı içiyorum. Klarnetcim var çalgılı çengili müzik dinleyip kafa buluyorum. Pazar günü de bu modda rolle çıkıyorum. Sonuçta böyle oluyor. Gelirsen senin içinde bir eğlence çalarız neticede abimizsin. Ben 280 hp felan demiyorum ST için. Araç sahibi kendi diyor. Araç geçilince de stocka dönüşüyor bir anda nedense. Focus ST'yi çok yakından biliyorsun herhalde. Ankaradaki ismini bilmediğim focus st'si olan dostumuz-abimiz de maşallah diyip geçmiş çok aşırı anormal bir yaklaşım sergilememiş. 3 senedir gelir gider Kayseriye Sami. Benim fazla samimiyetim yok. Denedik böyle oldu. Aracı ne derece sağlıklı tartışılır. Ama stock polo gti'ı 2-3 boy geçiyor. Ben denediğimde de sonuç böyle oldu. Aracımın 240 hp yi rahatlıkla verdiğini düşünüyorum.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem kayseri'de rakı içecek mekan var mı ya?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem kayseri'de rakı içecek mekan var mı ya?
    Abi sen gel Gesi bağlarında ki bağda - bağ evimizde gerekli ortamı sağlarız. Hilton milton varda onlar çok resmiye kaçıyor.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi. Her konuda atar gider yapmaktan zevk alıyorsun sanırım. Her Cumartesi akşamı rakı içiyorum. Klarnetcim var çalgılı çengili müzik dinleyip kafa buluyorum. Pazar günü de bu modda rolle çıkıyorum. Sonuçta böyle oluyor. Gelirsen senin içinde bir eğlence çalarız neticede abimizsin. Ben 280 hp felan demiyorum ST için. Araç sahibi kendi diyor. Araç geçilince de stocka dönüşüyor bir anda nedense. Focus ST'yi çok yakından biliyorsun herhalde. Ankaradaki ismini bilmediğim focus st'si olan dostumuz-abimiz de maşallah diyip geçmiş çok aşırı anormal bir yaklaşım sergilememiş. 3 senedir gelir gider Kayseriye Sami. Benim fazla samimiyetim yok. Denedik böyle oldu. Aracı ne derece sağlıklı tartışılır. Ama stock polo gti'ı 2-3 boy geçiyor. Ben denediğimde de sonuç böyle oldu. Aracımın 240 hp yi rahatlıkla verdiğini düşünüyorum.
    Focus ST yi değil üzerindeki motorun neler verdiğini çok iyi biliyorum. 5 silindir 2.5 litre motor neler verebiliyor biliyorum. Üzerindeki yazılım 10 hp veriyorsa bir sakatlık vardır. BOV varsa blanking plate koymadıysa basınç kaçırıyordur çünkü üzerinde dump valve görevi gören recirculation valve var. Normal poloyu geçmesi gayet normal aralarında 45 hp var.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şef konuya geldi gerekli yorumu sağlıklı şekilde yapacağını düşünüyorum.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)