:confused:mantıklı yorumun ıcın cok tesekkur edıyorum sana :icon_tup: evet konu cok uzadı ben yorum yapmıycam artık cunku ızmırde su var eger bı araba senı gecerse kesın o arabada bırsey var oluyor baktın arabanın senı gecceını anladn ya araban ayarsız oluyor yada arabada bı sorun oluyor bunları ızmırlı arkadaslar cok ıyı bılır. erdem sende haklısın blader cok uzako konu bos muhabbete dondu konusmaya gerek yok herkezın arabası kendıne guzel kendıne ıyı arabada ne işlem olduhu kımseyıde ılgılendırmez yalan soyleyende aynen serefsızdır ;)ugurda dun bana dedı ben ben ıdda falan kalkman dıye ulasa yaptıı hareket ne oluyorus onuda anlamadım sımdı :confused: neyse konuyu uzatmaya gerek yok bız ne guzel ulasla kalkıyoruz bı o gecıyor bı bız gecıyoruz heyacımızı adrenelımızı o sekılde atıyoruz bundn sonra o sekıldede devam ederız :) konuya yapılan yorum ve goruntulenme rekor kırdı herhlade :) neyse allah hepımızın arabalrını kazadan beladan korusun bızım kımseye terslık yaptımız yok herkeze hayırlı gunler:icon_tup::icon_tup::icon_tup: