filtre sesi gelir charger olan arabadan ama bende bu güne kadar yeteri kadar cooper s kullanmış biri olarak ordakinin filtre sesi olmadıını söylüyorum
Printable View
tamam anladım ben senın ne dmek ıstedını ama bende dıyorumkı normalde cai olmayan bır coper s de o sesı o sekılde duyman ımkansız zaten bınmıssın coper s e bılıyorsundur o zman bende dıyorumkı ıste cai olduu icin charger sesı cok fazla cıkıyor bunuda saglayan filtre yanı bız burda anlasamıyoruz işte ;)
1.sine hadi eyw. :)
2.si o 170lik S'i benle yürürken kim kullanıyordu iyi araştır bakalım önce ;) Hani sağa çektik otobanda da şoförler falan değişti hatırlıyor musun Mustafa'cım ? Hatta orda belli bir süratten sonra TC sarı S, ALM'yi geçiyor da demiştiniz de neyse...
3.sü inan bana senin bana alacağın benzine hiç ihtiyacım yok ;) Daha doğrusu hayatımda hiçbir iddiaya para-pul-maddiyat için girmedim önemli olan ortada yanlış bir bilgi varsa onu düzeltmektir, parasına iddialar falan ne oluyor ? Ulaş'ın arabasının mevzusunu açma kardeşim, Ulaş bana öyle SALLADIĞINIZ gibi 5-6 boy değil 1,5-2 boy attı ki biz rollingi yaparken Ulaş benim aracımdaydı ve Ulaş'la da defalarca konuştuk, kardeşim kusura bakma 10 numara aracın var 10 numara da gidiyor dedim kullandıktan sonra ama sonuna ekledim kusura bakma ben hala stock olduğuna inanmıyorum dedim o da sağlık olsun kardeşim sen istediğini düşün dedi bu konu da ULAŞ'LA BİZİM ARAMIZDA KAPANDI ki zaten o konu bizi ilgilendirir ;)
Benim sana getirebileceğim bir VTi malesef yok, sen de istediğine inanmakta özgürsün ve ben de buna saygı duyarım yeterki gerçekleri ÇARPIK yansıtma kardeşim, kimseye hiçbir düşünceyi zorla kabul ettirme gibi derdim yok çünkü :) Ama yok o bunu geçsin ben bisiklete binmem bilmem ne falan gerek yok böyle laflara, bir iddian varsa da ortaya sunarsın kabul eden eder, etmiyen olursa da keyfin bilir dersin geçersin, neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki :)
Uzatmıcam daha fazla ama İzmir bile kendine sahip çıkmıyor, hala kendi arasında tartışmaya devam ediyor ya birlik beraberlik içinde olmak yerine benim tek üzüldüğüm bu... Neyse diceklerimi dedim, DOĞRU BİLDİKLERİMİ anlattım artık top benden çıktı, hadi cümleten iyi geceler...
Saygılar,...
tabii ki bu chargerın çalışma prensibi kasdettiim benm eklediim videodaki cooper s tede vardı cold air ama öle aşırı bi charger sesi yoktu sanki kasnak varmış gibi bi ses çıkıyo araçtan onu anlatmak istiyrm
valla ilk basta coper s ı tamer kullandı oda sınır oldu hatta bu araba nasıl boyle gıder dıye vtes yerlerıde onunkıne gore deısık olduu ıcın ıyı kullanamadı zaten o senlede yurumedı kullanırken. yuksek surattede turbodan kaynaklı 190 200 den sonra gecmesı normal bunuda soledık zaten. banada stock deıl ıddaları sacma geldıı ıcın bende bu sekılde yaklasıoyrum amden bunu bu kdar ıdda edern var kendı sozune konsutuna guvenıp arkasında durcak benım soyledıım sekılde cozum buluncak. ulasın olayınada gelınce ben dahıl tum ızmırde herkez 5 6 boy attı dıye bılıyor ve gorenlerde var ulasın tek vtı olarak senle deıl baska vtı larlada denedıı vıdeolar var onlarada kac boy attı gozukuyor vıdeolarda ulasın arabası olduu ıcın bana onlarun vıdeosunu koymak dusmez. bende olayları carptırmıyoum kendı gordumu kendı gorusumu soyluyorum bunada kımseyı ınandırmaya nıyetım yok sen vıdeolarımı koymussun dedıın ıcın koymuycamda bırdaa merak etme ben sorun yapcanı bılseydım koymazdım zaten ama yrn ulasla konuscam ızın verırse ve varsa vıdeosu senle koyucam burayada 2 boy oldunu hıc sanmıyorum cunku dedıın gıbı kendı arasında tartısıyorda deıl konsuyoruz burda sorun olan bırsey yok ama sana gore sorun oluyorsa bızde konusmayız senın ıstemedın sekılde neyse top bendende cıktı iyi geceler ;)
anladım ama bıldıın gıbı atmısferık arabalara bıle aynı araba aynı motor farklı marka cailerde bıle sesler farklı farklı cıkıyor benım kendı aracımda kn marka filtre taktım hıc ses cıkmadı yed marka filtre taktım baya baya ses cıktı belkıde cai lerın markası farklıdır ve sanırım sarı 106 vıdeosu senın dedıın onda herhalde cam acıktı fazla ses gelmıyordu. ama izmirdede parca temın edebılcemız yerlere fırma ısmı vermek ıstemıyorum ama bırcık arkadasımzı bılır gıdıp kasnak chıp headers fıyatı aldımızı fıyatlarda anlasamadımzı ıcın taktırmadımızı yanı keske olsada kasnak bızde sölesek :)
Bir kere kimin ne bildiği beni ilgilendirmez ben doğrulara inanırım... Birileri 5-6 boy demiş olabilir ama bu söylem, doğrusunun bu olduğu anlamına gelmez... Başka VTi'lardan bahsediyorsanız da belirteceksiniz başka VTi diye çünkü şuanda konuşulan kişi benim ve ben de VTi'ımla Ulaş'ın arabasıyla yürüdüm ;) Bu arada benimle olan videosunu güvenip ulaşa veren kim bir sor istersen ulaşa ;) Ve hala da söylüyorum benim içinde olduğum bir videoyu bana sormadan koyma hakkı hiçkimsede yok, koyan olursa da işte böyle tatsızlıklar çıkıyor... Senin 2 boy olduğunu sanıp sanmaman başlı başına yanlış bir ifade çünkü içinde SANMAK var ben ise o arabalardan birini kullanan kişiyim ve bugüne kadar geçilmek hiçbir zaman üzmedi beni, üzseydi şuanda gider bir kısa takardım bir p28 yapardım beni geçenleri geçerdim ama dediğim gibi geçilmek de bu işin bir parçası ve beni hiçbir zaman rahatsız etmez çünkü bu işin sonu yok, yeter ki davranışlar, sözler DOSTÇA olsun, seçilen kelimelere dikkat edilsin, metal yığınları için insanlar birbirini kırmasın çünkü bu iş, hobi hayatın AMACI değil sadece bir eğlencedir ;)
sende haklısın ;)
çok uzattınız, bence yeterli bir seviyede iken bırakın.:icon_tup:
simdi arkadaslar bırazda ben konusayım:D
1. ulasa vıdeoyu ben verdım koyma vıdeoyu dedım,cunku bız arkadasız,ulasın araba klıma aırbag vs olmadıgı ıcın ıı yuruyo hem kılo hemde kayısa guc vermedıgı ıcın.....
2.uguru cok sewerım sızden ıı olmasın cok ıı ve duzgun bı ınsandır,o gece aracı ulas surmuyodu hos ulas surse gene gecerdi....arabası guzel yuruyodu ALLAH kaza bela vermesin....
3.mustafa ii bi isan oldugunu dusunuyorum ama cok heycanlısın....bu kdr buyutmeye fln gerek oldugunu sanmıyorum....
4.ugurcum karısma sende ısteyen ıstedıgı vıdeoyu koysun...duzgunce delıkanlı gıbı gecen vıdeo koyar,bu vıdeolar senın arabanı kotulemez daha cok dıger arabalarda soylenmeyen bıseyler oldugunu dusunde forumdakı bı cok ınsan...ama benım cektıgım vıdeoyu benden habersız kımse koyamaz,ulasada bu sartla verdım....bugune kdr vıdeo koymadım cunku hosuma gıtmıyo....her yarısımda vıdeo cekerım kendım ızlemek ıcın:D
5.benım sahsı fıkrıme gore v2,headers ,duz borulu bı vtec stndrt cooperı gecer....musty bu saydıklarım bı arada senın denedıgın hıc bı arabada yoktu....
tekrar soyluyorum sahsı fıkrım unutulmaması lazım kı burda kımse otorite deil,bu sporda otorite olmaz orneklerı cok fazla yalan olur otorıteler:D
6.aracında kasnak olabılırde olmayabılırde kımseyı ılgılendırmez....soylemek veya ınanmak bı erdemdır....yalan soyleyende serefsizdir...inanmayanda yanlıs yapar...takılan parcayı solememek kımseye bısey kazandırmaz...inanmamakta ole...
ben ınanıyorum serefsiz olarak dusunmedım senı hıc
saygılar
walla beyler bence gereksiz konuşmalar bunlar..kimsenin arabası en iyi değil, kimsenin arabası yıkık değil..benide binlerce adam geçti ama geçilmemin zevki bile ayrıdır..izmirde birbirinizi tanıyan ve muhtemelen birbirinize değer insanlarsınız..bi video çektiniz ve o videoyla bize keyifli zamanlar yaşattınız..ondan dolayı bence sizde sadece o videoyu çekerkenki adrenalin hissettirdiğini hatırlayın ve onun keyfini yaşayın..tekrar emeğinize sağlık..
13 sayfa olmuş maşallah.
arkadaşlar hepsi çok güzel araclar
maşallah
sizler çok şanslısınız. biz bırakın arabaları denemeyi
denizlide polisler ve bozuk yollar yüzünden arabaları bile trafiğe çıkaramıyoruz :(
evet konu uzamasın ....videoyu senden aldıgım dogru ugur bana hangi forumda videoyu yayınladım link veririmsin ..ayrıca ugur benim o videoyu koymamdaki sebep videoyu dikkatlice incele orda ne senden nede senin arabandan bahseden bir tek kelime bulamzsın ben aracımı satacagım zman adamlara vti geçiyorum diourm inanmıyolar o sebeple koydum elimde daha bi sürü video var erdemin verdigi onları koymadım bile eger seni teşhir etmek amaçlı olsaydı emin ol plakanında kendininde gözüktügü hatta sana 4, vitesin sonunda aragazıyla karşlık verildigi net bi video var ben kimsenin rencide olamsını istemdim bi video için bana trip atıyosunuz biraz iyimser olun (**)
Tamam arkadaslar uzatmayın bu kadar konuyu aramızda böle tatsızlıklar olmasın hepimiz kendimizi arabalara adamış olgun insanlarız darılmaca kavga gürültü yapmanın gereği yok.
Erdem ne kadar güzel yazmış yukarda.Hadi kapatın konuyu hep beraber toplanırız bi gün denersiniz eğlence olur hem:icon_tup:
ben izmiri çok severim.her zaman gelir gideriz ama izmirin bi problemi varr.uzatmadan söleyim birilik beraberlik bunu göremiorum. mesela forumda ankaralılar istanbullular antalyalılar hemserilerini kollar .mesela bi arkadasınmın arabası yıkık olsa bile sölemez.biz hep yarışlara toplu gidip toplu gelioz içimizden arac cıktımı kolluoz kimseye laf dedirtmioruz.büyümek için birlik gerek bu birlik izmirdede oldugu zaman millet birbiriyle ugrasmadıgı zaman hersey daa güzel olcak.bunlar bnm düşüncelerim kusura bakmayın