1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa bak konuşmıyayım konuşmıyayım diyorum ama artık konuşma zamanı geldi demek ki...
1.si ben Erol'un içinde olduğu o S ile denedik 1-2 kez, S'de 2 kişi vardı ben tektim ve ben 4ün ortalarına gelene kadar yaklaşık 1 boy öndeydim, 160-165 gibi yanıma gelip 170-175de beni geçmeye başlıyordu...
2.si sizin sarı S'le de denedik hani turbo 170hp olan, o denemede de ben 2 kişiydim yanımda bir arkadaşım vardı ki VTi denen araç tork fakiri bir araç ve 20-30kg bile çok etkiliyor... Kaldı ki ben 140 kiloyum zaten ama mazeret yok 170likle de denediğimizde 4.viteste geçti beni, FAKAT geçene kadar da bir yarım metre veya bir burun boyu farketmez öndeydim arabada 2 kişi olmama rağmen...
3.sü ALM ile denerken de siz de 2 kişiydiniz ben de ama o dediğim yüksek süratlerde benden kopana kadar bir kaput boyu önümdeydiniz(evet yaklaşık 1 metre doğru yazmışsın birşey demiyorum) AMA şu da bir gerçek denediğim S sayısı 3, 2si SC biri TC, ALM dışındakilerin hepsiyle sonuç aynıydı sarı olanda 2 kişi olmama rağmen... Dolayısıyla ben hala ALM'nin diğer S'lerden farklı olduğunu düşünüyorum, ne dersen de, ne yaparsan yap, al götür baktır desen de ben malesef inanamıcam kusuruma bakma :)
Son olarak isim vermiyorsun farkındayım ama orda burda, forumlarda gittin benim videomu bana sormadan yayınladın birşey demedim ama izmirde herkes hangi vti'ın hangisi olduğunu çok iyi biliyor o yüzden hala bana sormadan benim videomu yayınladığın için yanlış yaptığını düşünmekteyim...
Benim S geçerim diye bir iddiam hiçbir zaman olmadı olmıcak da sadece VTi belli bir sürate kadar biraz önde olur diyordum hala da diyorum ama akıl var mantık var aynı hp'lerde 2 araç biri SC diğeri NA tabiki EN KÖTÜ İHTİMALLE SC'li araç üst süratlerde kopup gidecektir ... Bunu evirip çevirip "VTi S geçer dendi biz de denedik S geçti" demeye getirmeye gerek yok... Hala iddia ediyorum benim arabayı boşverin (ki bende header bile yok :)), standart filtre+egzozlu bir VTi, stock bir S'in belli bir sürate kadar önünde gidecektir...
Saygılar,...