User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
253 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İzmirden birkac rolling videoları Cooper S vs vs..

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklıma gelmişken sölıyım beyaz 106da videodakı mınıde al yi gecer..az deıl en az 2-3 boy, cunku ıkısı ılede denedım
    ya serkan bu konuşmalar gereksiz biraz sende biliyosun.neyin neyi geçiceği hiç belli olmaz denemeden zaten istesende artık öyle bi deneme olmaz ortada ne mini kaldı ne 106 nede s2bin ama istersen gel 2.0 vectra ile deniyelim type r kadar değildir ama idare edersinm artık

team gop saygılar sunar ehehehhe

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla alper denıcez işte arkadaslarla buyuk konusmalar var bu muhabbet uzar gıder bılen bılmeyen herkez konusur en ıyısı deneyıp gormek sonucları sonrada vıdeo cekıp burda paylasmak. mcs e bınmeden yorum yapmak dogru olmaz en ıyısı denemek

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında mininin 206 hp halinin videolarıda var ama çok küfürlü ahlaki açıdan etik deil koyamıorum

hele bi yol tutuş videosu var 40 yılda bir öle çekim denk gelir bende ona nazaran bi adamın 40 yılda etceği küfür toplamını 2 dk da etmişim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında mininin 206 hp halinin videolarıda var ama çok küfürlü ahlaki açıdan etik deil koyamıorum

hele bi yol tutuş videosu var 40 yılda bir öle çekim denk gelir bende ona nazaran bi adamın 40 yılda etceği küfür toplamını 2 dk da etmişim
    koy koy bizbizeyiz burda yada arkasına muzık falan koyuyorlar öle bırsey yap bılıyorsan o sekılde koy gorelım copes nasıl gıdıyor

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha ama güzel yakalamışsın cem baba.küfür oranıda baya iyi sein gibi adamdan okadar küfür duymak hehehe.bi eski videoları kurcalamak lazımgüzel şeyler vardı aslında mini güzel arabaydı beeözledim şimdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bı anı anlatayım sıze benım bı honda hastası arkadasım vardı dıyordu sız stock vti ı anca 200 den sonra oda belkı gecersınız dıye sonra ben bıgun bunu bındırdım coper s e 1. 2. vıtes koptum hıcbırsey demeden kendı dedın abı bu ne yaa die zaten sonrada fazla zman gecmeden denedık bıraz oynanmıs vtec le kendı gozunun onunde 3 e kdr bız 1 metre falan onde gıttık 4 e taktıktan sonra vtec metec kalmamıs yanımızda hheheheheh varsa vıdeo koyun gorelım bızde oynanmıs coper s vıdeosu sadece youtube da gorduk sııznkınlerden varsa eskı falan koyun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadıım standart bi araba nekdr fark edebilir arabadan arabaya 5 boy fark olsun bu izmirin havasında suyunda bişiy var herhalde dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MmM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadıım standart bi araba nekdr fark edebilir arabadan arabaya 5 boy fark olsun bu izmirin havasında suyunda bişiy var herhalde dimi
    hangı arac ıcın 5 boydan bahsedıyorsun anlamdım ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirdeki cooper s veya bu tarzdaki yapılan istanbuldaki denemelerden çok farklı sonuçlar alınan araçlardan bahsediyorum izmirin havasından suyundan mı acaba diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirdeki cooper s veya bu tarzdaki yapılan istanbuldaki denemelerden çok farklı sonuçlar alınan araçlardan bahsediyorum izmirin havasından suyundan mı acaba diyorum
    valla buranın havasıda suyudu gayet güzel belkıde sızın o tarafların soferlerınde yada araclarında bı sorun vardır bızım denedıklerımızde bu sonuclar cıkıyor. eger ıkı coper s ın rool ünden bagdesıyorsan bırı r 51 bırı r 52 motor ve suruculerın tecrubelerı bır deıl sofernden kaynaklanan bır sonuc olduu soylendı dıerkı coper s ın ıcınde olan erol abı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eet burda genellikle klasik modlu dediğin 106 saxolar standart cooper s leri üzüyo hemde baya bi farklı olarak birçok değişik araçlarla denemeden sonra ayrıca o sizin videolarda arabadan çıkan ses filtre sesi değil supercharger sesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eet burda genellikle klasik modlu dediğin 106 saxolar standart cooper s leri üzüyo hemde baya bi farklı olarak birçok değişik araçlarla denemeden sonra ayrıca o sizin videolarda arabadan çıkan ses filtre sesi değil supercharger sesi
    valla demekkı arabadan arabaya fark edıyor burdada coper s üzüyor. cıkan sesınde supercharger sesı oldunu bende bılıyorum zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emin olmasam yazmazdım herhalde fitreden sesı cok fazla verıyo oda cok fazla cayırtı yapıyor ondan cok ses var şafak öle bırden cıktı azımdam güzel oldu
    filtre yazmışsın burda ama charger diyelim ozaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak orda onun ustunde yazan msjlarıda okursan anlarsın benım ne demek ıstedmı orda bı arkadas dedıkı emınmısın stock olduundan arabadan cok manyak sesler cıkıyor dıye bende dedım cai olduu için supercharger ın sesını cok fazla cıkartıyor dıye coper s e bınıpte o sesın supercharger sesı olmıycanı anlamıycak kadar bılgısız deılız herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız cooper dan acaip charger sesi gelio eminmisin stock olduğuna
    bu msja cvb yazmısım ben senın dedını

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa bak konuşmıyayım konuşmıyayım diyorum ama artık konuşma zamanı geldi demek ki...

1.si ben Erol'un içinde olduğu o S ile denedik 1-2 kez, S'de 2 kişi vardı ben tektim ve ben 4ün ortalarına gelene kadar yaklaşık 1 boy öndeydim, 160-165 gibi yanıma gelip 170-175de beni geçmeye başlıyordu...

2.si sizin sarı S'le de denedik hani turbo 170hp olan, o denemede de ben 2 kişiydim yanımda bir arkadaşım vardı ki VTi denen araç tork fakiri bir araç ve 20-30kg bile çok etkiliyor... Kaldı ki ben 140 kiloyum zaten ama mazeret yok 170likle de denediğimizde 4.viteste geçti beni, FAKAT geçene kadar da bir yarım metre veya bir burun boyu farketmez öndeydim arabada 2 kişi olmama rağmen...

3.sü ALM ile denerken de siz de 2 kişiydiniz ben de ama o dediğim yüksek süratlerde benden kopana kadar bir kaput boyu önümdeydiniz(evet yaklaşık 1 metre doğru yazmışsın birşey demiyorum) AMA şu da bir gerçek denediğim S sayısı 3, 2si SC biri TC, ALM dışındakilerin hepsiyle sonuç aynıydı sarı olanda 2 kişi olmama rağmen... Dolayısıyla ben hala ALM'nin diğer S'lerden farklı olduğunu düşünüyorum, ne dersen de, ne yaparsan yap, al götür baktır desen de ben malesef inanamıcam kusuruma bakma

Son olarak isim vermiyorsun farkındayım ama orda burda, forumlarda gittin benim videomu bana sormadan yayınladın birşey demedim ama izmirde herkes hangi vti'ın hangisi olduğunu çok iyi biliyor o yüzden hala bana sormadan benim videomu yayınladığın için yanlış yaptığını düşünmekteyim...

Benim S geçerim diye bir iddiam hiçbir zaman olmadı olmıcak da sadece VTi belli bir sürate kadar biraz önde olur diyordum hala da diyorum ama akıl var mantık var aynı hp'lerde 2 araç biri SC diğeri NA tabiki EN KÖTÜ İHTİMALLE SC'li araç üst süratlerde kopup gidecektir ... Bunu evirip çevirip "VTi S geçer dendi biz de denedik S geçti" demeye getirmeye gerek yok... Hala iddia ediyorum benim arabayı boşverin (ki bende header bile yok ), standart filtre+egzozlu bir VTi, stock bir S'in belli bir sürate kadar önünde gidecektir...

Saygılar,...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtre yazmışsın burda ama charger diyelim ozaman
    dostum konu dışında ama charger olan aractan filtre sesi gelmezmmii????aracta filtre varmış.???????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa bak konuşmıyayım konuşmıyayım diyorum ama artık konuşma zamanı geldi demek ki...

1.si ben Erol'un içinde olduğu o S ile denedik 1-2 kez, S'de 2 kişi vardı ben tektim ve ben 4ün ortalarına gelene kadar yaklaşık 1 boy öndeydim, 160-165 gibi yanıma gelip 170-175de beni geçmeye başlıyordu...

2.si sizin sarı S'le de denedik hani turbo 170hp olan, o denemede de ben 2 kişiydim yanımda bir arkadaşım vardı ki VTi denen araç tork fakiri bir araç ve 20-30kg bile çok etkiliyor... Kaldı ki ben 140 kiloyum zaten ama mazeret yok 170likle de denediğimizde 4.viteste geçti beni, FAKAT geçene kadar da bir yarım metre veya bir burun boyu farketmez öndeydim arabada 2 kişi olmama rağmen...

3.sü ALM ile denerken de siz de 2 kişiydiniz ben de ama o dediğim yüksek süratlerde benden kopana kadar bir kaput boyu önümdeydiniz(evet yaklaşık 1 metre doğru yazmışsın birşey demiyorum) AMA şu da bir gerçek denediğim S sayısı 3, 2si SC biri TC, ALM dışındakilerin hepsiyle sonuç aynıydı sarı olanda 2 kişi olmama rağmen... Dolayısıyla ben hala ALM'nin diğer S'lerden farklı olduğunu düşünüyorum, ne dersen de, ne yaparsan yap, al götür baktır desen de ben malesef inanamıcam kusuruma bakma

Son olarak isim vermiyorsun farkındayım ama orda burda, forumlarda gittin benim videomu bana sormadan yayınladın birşey demedim ama izmirde herkes hangi vti'ın hangisi olduğunu çok iyi biliyor o yüzden hala bana sormadan benim videomu yayınladığın için yanlış yaptığını düşünmekteyim...

Benim S geçerim diye bir iddiam hiçbir zaman olmadı olmıcak da sadece VTi belli bir sürate kadar biraz önde olur diyordum hala da diyorum ama akıl var mantık var aynı hp'lerde 2 araç biri SC diğeri NA tabiki EN KÖTÜ İHTİMALLE SC'li araç üst süratlerde kopup gidecektir ... Bunu evirip çevirip "VTi S geçer dendi biz de denedik S geçti" demeye getirmeye gerek yok... Hala iddia ediyorum benim arabayı boşverin (ki bende header bile yok ), standart filtre+egzozlu bir VTi, stock bir S'in belli bir sürate kadar önünde gidecektir...

Saygılar,...

1.bende söyle seleyım o zman senın denedıın o coper s grı olan r51 motor ve erol abının dedııne gore o arkadas fazla anlamıyor bu işlerden söförden söföre fark olck tabıkı arac denemelerınde.

2 senın 170 hp lık dedıın sarı s de arkadasa rool ın ın nasıl yapıldına daha 2 saat once ogrenmıs ve o sarı coper s yanı 2007 copor s ler bızımkınden 100 kg daha agır ve eger bıraz arastırırsan r 56 oluyor o coper s hıc tutulmadını ve r 53 copes s ın supercharger ve 100 kg daha hafıf oldu ıcın onu gececehını sende bılırsın 100 daha agır olduu ve tecrubesız bı arkadas olduu ıcın gecmen cok normal o suratlere kdr

3 zaten kendınde demısın al gotur baktır desende ınanma dıey benım dememe bırsey bırakmamıssın ama senınle her ıddasına gırıyorum orda 15 kısı varkende soyleıdk ıstedıın servıse ıstedıın profesyonel ustaya gosterelım o arac stock bır coper s dır ıstersen ozgerkoye goturup herseyıne baktıralım eger stock cıkarsa sen karıslarsın masrafını cıkmassa ben sana full depo benzın alayım daha ne dıyeyım ve suda var ona bakarsan ulasın 106 da stock ama sana kac boy attı sen bılıyorsun arabadan arabaya fark ettıhıne bır kanıt sana

sonuc olarak sende ızmırdesın bende ızmırdeyım sen bana standart fıltrelı egzozlu bı vtec getır coper s le kaldıralım vtec gecsın ben bırdaha deıl arabaya bınmek 2 tekerleklı bısıklete bıle bınmem ben dedıklerımın sonuna kadar arkasındayım varsa araba getır ıstedıın kadar denıyelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum konu dışında ama charger olan aractan filtre sesi gelmezmmii????aracta filtre varmış.???????

ben sana su sekılde soyleyım bunu ancak standart fıltrelı coper s e bınıceksın sonrada cai olan bır coper s e bınıceksın ancak oyle anlarsın cunku filtre charger sesını cok fazlalastırıyor o yüzden arac ıcıne resmen cıyaklama sesı verıyor buda bılmeyen ınsan ıcın kafa karıstırıyor tabıkı bılmeyen derkende coper s ı bılmeyen anlamında soyluyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)