User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
160 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 06 gtu beyaz rocco vs sarı rocco rövanş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atılan video larda burun çıkartmayı da geçtim yanyana bile yürüyemiyo sarı rocco acaba benmi yanlış görüyorum:S

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes gercekten ayip sana ilk denemede vites kacirdim diorum gectim diosun neyse gectin sona uzunda noldu bana bi soyle.o kopru altindan yanyana gectigimiz arti vites kacirip genede uzunda gectigim yarista uzunda geciorum dedim kendin demedinmi ne kadar basicaz die.

Durdugun yer belli olsun isine gelince uzunu savunuosun isine gelmedimmi kisacisin acikca soylemek gerekirse sen o beyaz arabayi gecemiosun bu kadar basit o araba senden bi firt onde

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes gercekten ayip sana ilk denemede vites kacirdim diorum gectim diosun neyse gectin sona uzunda noldu bana bi soyle.o kopru altindan yanyana gectigimiz arti vites kacirip genede uzunda gectigim yarista uzunda geciorum dedim kendin demedinmi ne kadar basicaz die.

Durdugun yer belli olsun isine gelince uzunu savunuosun isine gelmedimmi kisacisin acikca soylemek gerekirse sen o beyaz arabayi gecemiosun bu kadar basit o araba senden bi firt onde
    Ah be sanal ortam sen nelere kadirsin. Sen arabanın içinde olupta hala hiç geöilmediğini söyledin ya yuh sana. Kendin arabadan inipte geçildik dedin şimdi aksini iddia ediyorsun. Sözler yalan...

Bu arada ben hiç uzun kısa muabbeti yapmadım başkasıyla yaptıysanız bilmem ama areabanızın uzunda gittiğini siz iddia ettiniz. Benim ağzımdan bu konuyla alakalı birşey çıkmadı benim yanımda konuşulmadı bile. Ben yokken geçmiştir yada başkasıyla konuşurken geçmiştir.

Peki size açık açık söz,,

Bir gün deneyelim 2 şer kişi olalım içerden video çekelim.. Ya ben arka koltuklarımı koyayım yada siz arka koltukları söküp ön koltuğu yerine takın bir zahmet.
    İçerden video olacak şekilde basalımm... Çünkü siz kabul etmiyorsunuz.

----
    Bu arada videoların sırasıda farklı artı yan yana giden video da var ama koymamış gençler.

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben koyuyorum şimdi videoları...
    Ama benim gördüğüm bir beyaz , bir sarı geçti sonra beraber gittiler , sonra ordaki herkes hemfikir birşekilde yenişemiyorsun dendi.

Ben kabul etmiyorum vites kaçırdım , arabam şişdi , arkada koltuk vardı yoktu muhabbetlerini.

Değmez arkadaşlar birbiriniz kırmayın lütfen ne gerek var , ne güzel orda gülüştük konuştuk , denedik.

Daha sonraları da deyeceksiniz tekrar , ama içerden çekin bende videoları boyle yapacaksanız.

Lütfen birbirinizi kırmayın...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kardes sanal manal yaziosun bendaha bisey demiorum uzunda ilk iki yaris zaten gectim sonra dedimki arka arkaya deneyince 5 6 da araba duvar oluo kasio kisada gectim uzunda gecti dedim.e madem uzunda geciosun ben nasil vites kacirdigim halde uzunda yakaladim seni gectim bunu bi aciklasana gozunu sewiyim.uzun uzun yazmaya gerek yok videolar ortada bi kere vites kacirdim orda gectin tebrik ediorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanotal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama benim gördüğüm bir beyaz , bir sarı geçti sonra beraber gittiler , sonra ordaki herkes hemfikir birşekilde yenişemiyorsun dendi.

Ben kabul etmiyorum vites kaçırdım , arabam şişdi , arkada koltuk vardı yoktu muhabbetlerini.

Değmez arkadaşlar birbiriniz kırmayın lütfen ne gerek var , ne güzel orda gülüştük konuştuk , denedik.

Daha sonraları da deyeceksiniz tekrar , ama içerden çekin bende videoları boyle yapacaksanız.

Bu yenişemedik laflarını söylediğimizi söylüyorum ama kabul etmiyor arkadaşlar. Neyse sen biliyorsun görkem biliyor erhan biliyor.
    Orda konuşmalarıda denemeleride biliyor.
    sırayla bi o bir o geçti aksini iddia ederler ama gerçekleri değiştiremezler. -Dahada kızışmasın ortam kim neye inanırsa inansın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kardes sanal manal yaziosun bendaha bisey demiorum uzunda ilk iki yaris zaten gectim sonra dedimki arka arkaya deneyince 5 6 da araba duvar oluo kasio kisada gectim uzunda gecti dedim.e madem uzunda geciosun ben nasil vites kacirdigim halde uzunda yakaladim seni gectim bunu bi aciklasana gozunu sewiyim.uzun uzun yazmaya gerek yok videolar ortada bi kere vites kacirdim orda gectin tebrik ediorum.
    O ilk denemede izleyenler söylesin sen şeridinden giderken ben gaz kesip makasa girmek zorunda kaldım hatta izle videoyu bi sen orda zaten yukarda konuşuyorlar yaw ne gerek var falan diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanotal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardes yanlis anlamada gozunde sikinti var gozunde sikinti yoksa ac videolari izle yapilan butun yarislar var ne eksik ne fazla

Sikinti su biz vites kacirinca siz gecti oluosunuz biz erken basinca gectik demioruz.neyse videolarda araclar belli izleyen karar versin kim ne kadar gidio

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O ilk denemede izleyenler söylesin sen şeridinden giderken ben gaz kesip makasa girmek zorunda kaldım hatta izle videoyu bi sen orda zaten yukarda konuşuyorlar yaw ne gerek var falan diye.
    Orda attin 2. Yarista nie gidemedin neyse kardes videolar ortada araban cok hizli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bide ben o kadar kafayi yemedim kimle ne konustugumu iyi biliorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda attin 2. Yarista nie gidemedin neyse kardes videolar ortada araban cok hizli
    KArdeş birinde sen geçiyorsun birinde ben aksini iddia ediyorsun doüruları kabul etmiyorsun. Orda olanların yorumlarınıda kabul etmiyorsun. Lafın sözün bittiği yer. Siz kendi kendinize yorumlaşın o halde. Diğer ordaki insanların fikirlerine önem vermiyorsanız deneme de yapmayın bu kadar basit. Tek başınıza kadran videosu yapın ne diyim. Adam yazmış hemen onanda muhalefete başladınız. BEnde o kişiyle bir tanışıklığım yok bir kere daha enkada gördüm o kadar. Yanlı olmadan yorum yapan kişiyi video şöyle böyle diiyp susturmaya çalışıyorsunuz. Vşideoları çeken sizdiniz. Seçmece koyanda siz.
    Yani dediğim gibi aynen devam edin.. Sizlerin dahil oldğuunuz konular neden se böyle hep uzuyup gidiyor. Kabullenebilmekte bir erdem ama.. herkesde yok.

Ben geçtiğimi değil YENİŞEMEDİĞİMİZ söylüyorum. Geçtim desem eyw.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes vallahi nasil yorum yapiosin anlamiorum sen kac kere yaristin da video kesmisiz koymamisiz orda butun yarislar var orda senin arkdaslarinda vardi varsa bunlardan baska bir video daha koysunlar ben herseyi kabul edicem.tek video var dedik orda kaa kafaya gidioruz onuda koyamadik yazdik zaten daha ne diyelim.

Neyse herseyin hayirlisi videolari izleyip kim ne demek isterse desin frketmez.izleyip siz geridesiniz derlerse olur yada kafa kafayasiniz derlerse oda olur.

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes yanlis anlamada gozunde sikinti var gozunde sikinti yoksa ac videolari izle yapilan butun yarislar var ne eksik ne fazla

Sikinti su biz vites kacirinca siz gecti oluosunuz biz erken basinca gectik demioruz.neyse videolarda araclar belli izleyen karar versin kim ne kadar gidio

Yoo yanlış anlamıyorum da ;
    Benim gözümde filan sıkıntı yok Allah'a çok şükür , böyle yapacaksanız hiç tartışmayalım.
    Evet videolar soyluyor ,
    Bir beyaz bir sarı geçiyor sonra başabaş , sonra GTI cı arkadaş bariz olarak beyazın rüzgarını kesiyor ve beyaz bariz olarak öne atlıyor dikkat ederseniz orda kafa kafaya giderken bir anda öne atlayamazsın , daha ne diyim.

Ben sadece objectif olarak yorumlarımı söylüyorum , milleti yanıltmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Ben ne seni tanıyorum ne diğer arkadaşı sadece orda tanıştık muhabbet ettik.

Eğer agresif olacaksanız ben de olurum merak etmeyin , yaşım 33 bu arada bilmiyorum aynı yaştamıyız.

Ben de oraya geldiğimde araba ne var diye soruyorum , yazılım var deniyor , kafayı kabinden içeri uzatıyorum koltuk yok , kaputu açıyorum filtre var , dp var, öne eğiliyorum intercooler var , sesi duyuyorum komple egzoz var ,

Ne alaka diyebilirsiniz , normal olarak specleri doğru yazarsanız teknik olarak bilmeyenlerde öğrensin diye soylüyorum.

Tekrar söylüyorum ben objectif olmaya çalışıyorum , siz de gayret edin , bakın ben sarı geçti demiyorum , beyaz geçti demiyorum.
    İşte videolar ve sonuçları hepsini çekmiştim (Sadece ***** nedenden dolayı birini çekemedim , o arada birileri ile uğraşıyorduk ...)

Buyrun videolar ;

Geçti geçildi olayını köprüyü baz alıyorum , uzunda ne yaptınız bilmiyorum...

31 : IMG 0431 - YouTube
    Sarı geçti

32 : IMG 0432 - YouTube
    Beyaz geçti

33 : IMG 0433 - YouTube
    Beyaz geçti , GTI rüzgarı etken olduğunu düşüyorum

34 : IMG 0434 - YouTube
    Kafa kafaya...

35 : Beyaz erken çıktığı için iptal (Niye 35. video yok demeyin )

36 : IMG 0436 - YouTube
    Beyaz geçti

Bakın bu kadar objectif olabiliyorum...
    Ben sizi ilk kez , Muratı ikinci kez görüyorum...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler sarı rocco beyaz rocco bende ordaydım bende gördüm bi o geciyor bi bu geciyor herşey bitdi yukarda köprüde konusılanlar cabuk unutulmuş denmedimi bu araçlar aynı kimse kimseden üstün deyil burdaki yorumlar cok yanlış yapmayım biz dotuz dost kalalım BU ARADA BEYLER POLİS GELDİDE RESİM CEKMİŞTİ YA GÖZÜMÜZ AYDIN HERKESE 319 TL LİK CEZA KAPIDA nasıl bir ceza diye düsünmeyin oluyomuş arkadasla görüştüm o dedi senmıydın ordakılerden biri vet dedim geçmiş olsun ddedi yarin trafige didecem işler karısık kesin 319 tl yanlış deyil haaa
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

golfgti
    Misafir
    Adamlarda soyluyor kardes zaten 3 nde beyaz gecti birinde kafa kafaya birinde beyaz vites kacirmis adamlar yazmis zaten burda dogal olarak bitane gecen araba var oda beyaz scirocco ben kimsem kimim lakayitli konusmalarin forumun kurallarini alt ust etmene etken degil murat kardes aracin bu demek ki bu kadar gidiyormus forumda kimseyi bilmeden bidaha ona buna atar yapmamayi ogrenmis olursun forumdan sagdan soldan kulaktan dolma bilginle videolar bile varken cahil muhabbetini gercekten kimse dinlemek zorunda degil kendini fazla yorma bitek sen savunuyorun burda baska yazan insanda yok senin gectigini iddaa edip video ekleyipte o yuzden bosa yorma kendini bak keyfine 1.4 sari rocconla

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler sarı rocco beyaz rocco bende ordaydım bende gördüm bi o geciyor bi bu geciyor herşey bitdi yukarda köprüde konusılanlar cabuk unutulmuş denmedimi bu araçlar aynı kimse kimseden üstün deyil burdaki yorumlar cok yanlış yapmayım biz dotuz dost kalalım BU ARADA BEYLER POLİS GELDİDE RESİM CEKMİŞTİ YA GÖZÜMÜZ AYDIN HERKESE 319 TL LİK CEZA KAPIDA nasıl bir ceza diye düsünmeyin oluyomuş arkadasla görüştüm o dedi senmıydın ordakılerden biri vet dedim geçmiş olsun ddedi yarin trafige didecem işler karısık kesin 319 tl yanlış deyil haaa
    neyden kesmişler cezayı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlarda soyluyor kardes zaten 3 nde beyaz gecti birinde kafa kafaya birinde beyaz vites kacirmis adamlar yazmis zaten burda dogal olarak bitane gecen araba var oda beyaz scirocco ben kimsem kimim lakayitli konusmalarin forumun kurallarini alt ust etmene etken degil murat kardes aracin bu demek ki bu kadar gidiyormus forumda kimseyi bilmeden bidaha ona buna atar yapmamayi ogrenmis olursun forumdan sagdan soldan kulaktan dolma bilginle videolar bile varken cahil muhabbetini gercekten kimse dinlemek zorunda degil kendini fazla yorma bitek sen savunuyorun burda baska yazan insanda yok senin gectigini iddaa edip video ekleyipte o yuzden bosa yorma kendini bak keyfine 1.4 sari rocconla
    ...Ergen detected...

golfgti
    Misafir
    Alıntı murat çelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarida cekilen farkli video varsa sizde koyun biz buradan kafa kafanin k'sini goremiyoruz

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar ne varsa yazmış aklına gelen otoyol kurallarına dahıl gelenler otoyol polısı idi motorcuların azabına ugradık sanırım
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)