User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
160 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 06 gtu beyaz rocco vs sarı rocco rövanş

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayal alemindemisiniz ya...ne 10 denemesi ya ne 10 denemesi..5 tane deneme var 5 ide burda.orda 5 6 telefon cekıyodu vıdeoları kalan 5 vıdeoyu da sız koyun madem varsa..yoksa ama daha konuşmayacagına yemın et
    Sizin arkadaşınız yazmış 10 deneme diye.
    Orda olduğunuda iddia ediyor. ORaya gelen arkadaşa 3 deneme izledin yazmış falan demekki ordaydı...
    Benim kim olduğuna tahminimde yukarda zaten

Bazu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlamıyorum;

Bugün aşırı sıcağa rağmen güneşin alnında dostca buluşuldu sohbet edildi denemeler oldu.
    Denemelerin sonu olmasına rağmen 30 km yol katedip izlemeye geldim, gayette keyif aldım. Herkez denemeler için illaki fedakarlık yapıyor.
    Buna rağmen 2 araca maşallah diyip emeğe saygı göstermek varken, bu çekememezlik neden anlamıyorum? Önceki sayfada "erh" nickli arkadaşımızın dediğine katılıyorum. Bi araç diğer araçtan üstün diyebilmek için denemelerde %80-90 bir başarı elde etmesi gerekli. Ama bi o geçmiş bu bu geçmiş. Belliki araçlar eşit. O anki vites kaçırması, geç gazlama yada farklı etkenlerden dolayı yarım boy 1 boy fark oldu diye şu araç diğerinden daha iyi gidiyor demek mantıksız.
    Bu gereksiz tartışmayı daha fazla uzatmayalım lütfen. Yarın bir gün illaki aynı ortamlarda olacağız. Dostca denemeler varken kin beslemek yakışmaz bize.

İyi geceler.

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç yaşında adamlarsınız, yazdığınız yorumları bi okuyun baştan ya.
    Gott weiss ich will kein engel sein...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara...

golfgti
    Misafir
    Toplam denenen roll sayisi 10 kere sanirim cunku oncedende defalarca denediniz araclari dun denenen 5 onceden denenen de bi o kadardir sanirim yazilani daha iyi okursan sevinirim . Ondaki videoyu o yuklemezken senin 200 uzeri hizlarda eline alip video cekmenden bahsediyoruz biz konuyu hic saptirma daha da uzamasin bu konu akli basinda insan zaten yazdiklarina guler gecer videoyu izler sonra tarafsiz yorumunu yapar . Aksini iddaa ediyorsan halen konusabiliyorsan o da senin olmayan tecrubendir murat oky

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 deneme var 5 video var 3 kere beyaz geçmiş 1 kere kafa kafaya 1 kere sarı geçmiş gerisi teferruat boşa o kadar uzuuuun uzun yazmayın varsa bi 3 tane artı olarak kafa kafaya gittigimiz video onlarıda koyun araçlar eşit diyim..

ben beyaz oyle yardı boyle yaptı demıyorum sadece bi fırt önde diyorum oda yarım boy eder ikiside birbirine çok yakın araçlar şu anda.

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 deneme oldu;
    1. ben geçtim
    2. beyaz geçti
    3. beyaz geçti
    4. aynı gittik yan yana geçtik köprü altından.
    5. ben geçtim.
    En güzel yorum bu olmuş bence
    Bizde geçme geçilme sıkıntısı vardır, anti-dosthane denemeler oldu, ortada büyükj iddaalar vardı, yorumlarda yerden yere vurmak serbest.
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

golfgti
    Misafir
    10 deneme olmuş 3 ünde geçmişim
    Daha yorum yapmıyorum ben kaçar dostlar ve düşmanlar

Al hırsı yok denilen herkesin tanıdığını iddia ettiğin kişinin konusu. Ne tartışmalar olmuşş. Ne bilgi var ne sofömrlük sadece laf. CEMO06 nickli arkadaş.
    http://www.techturkey.com/forum/vide...votech-10.html
    Seni tanımıyorum ama seninde o kişi olduğunu düşünüyorum bunu açık açık söylüyorum yani arabanın sahibi olan arkadaş olduğunu düşünüyorum yanlışsada yanlıştır eyw. sadece bir iddia dır yanlışım varsa affola.
    ORdada yapılmış yarım boy geçip 4 5 boy denmiş, polo geçtiği halde geçtim demiş daha neler neler.
    Bu iletini şimdi gordum . İsmim serkan subaru'm var plakam 06 vrc 94 bilen bilir beni hatta bı kere sızın yanınıza gelmıs cem benım arabayla hala şüphen varsa aksam 9 gibi gel bulusalım denıyelım sarı sıkı rocconla .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplam denenen roll sayisi 10 kere sanirim cunku oncedende defalarca denediniz araclari dun denenen 5 onceden denenen de bi o kadardir sanirim yazilani daha iyi okursan sevinirim . Ondaki videoyu o yuklemezken senin 200 uzeri hizlarda eline alip video cekmenden bahsediyoruz biz konuyu hic saptirma daha da uzamasin bu konu akli basinda insan zaten yazdiklarina guler gecer videoyu izler sonra tarafsiz yorumunu yapar . Aksini iddaa ediyorsan halen konusabiliyorsan o da senin olmayan tecrubendir murat oky
    Hoş geldinn cem..
    Ah biraz delikanlı olsanda başka bir profilden yazmasan. Yada olayları kendin yaşamış gbi yazmasan. Her türlüde bir tuhaflık var sonuçta
    oran buran oynuyor demin 10 video idi şimdi 5 oldu. KArdeşim sorun yok. Deneriz son kez beyazla daha iyi pılotajı olan birini getirin bu sefer ama. içerden de video çlekeriz olur biter
    O zamana kadarda yoruma gerek yok. O zaman çekeriz biter

golfgti
    Misafir
    aksama 9da mesada ol kardeş o zaman . denerım dıyorsun ya gelde bı deneyelım aksama o zaman arabaları hala cem dıyorsun cemı ruyalarında da goruyorsun artık herhalde geçildin dıye bu kadar kafaya takma gecmkte var geclmekte iki arba kafa kafaya gitmez bırısı geçilir elbet vıdeo acık net burda knusrk gelmek ıstedgn yerı belırtsen daha ıyı anlscz snrım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 deneme olmuş 3 ünde geçmişim
    Daha yorum yapmıyorum ben kaçar dostlar ve düşmanlar

Al hırsı yok denilen herkesin tanıdığını iddia ettiğin kişinin konusu. Ne tartışmalar olmuşş. Ne bilgi var ne sofömrlük sadece laf. CEMO06 nickli arkadaş.
    http://www.techturkey.com/forum/vide...votech-10.html
    Seni tanımıyorum ama seninde o kişi olduğunu düşünüyorum bunu açık açık söylüyorum yani arabanın sahibi olan arkadaş olduğunu düşünüyorum yanlışsada yanlıştır eyw. sadece bir iddia dır yanlışım varsa affola.
    ORdada yapılmış yarım boy geçip 4 5 boy denmiş, polo geçtiği halde geçtim demiş daha neler neler.
    ama adamın arabası yürüyor konuları kişiselleştirme bence 2 arabanın tartışması olur ama kişilerin şöförlüğü yada bilgisi hakkında yorum yapamassın.bana görede sen kötü şöförsündür başkasına görede ben kötüyümdür bu böyle gider iyinin iyisi bitmez konu 2 rocco.

ona kalırsa sende bişey bilmiyosun ne yazmışsın diğer konuda 2 koltukla 2 boymu alcan onumu yapcan bunumu yapcan ama sonuç videolarda demekki herkez herşeyi bilemez bu benim içinde geçerli herkez için geçerli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iletini şimdi gordum . İsmim serkan subaru'm var plakam 06 vrc 94 bilen bilir beni hatta bı kere sızın yanınıza gelmıs cem benım arabayla hala şüphen varsa aksam 9 gibi gel bulusalım denıyelım sarı sıkı rocconla .
    Siz subaru sti inizla golf gti inizla bana bilenmeye devam edin.
    Acaba neden bu tavırlar kendinizi belli ediyorsnuz aslında.
    Günü .ok etmeye gerek yok.
    Denenir içerden video çekilir biter..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama adamın arabası yürüyor konuları kişiselleştirme bence 2 arabanın tartışması olur ama kişilerin şöförlüğü yada bilgisi hakkında yorum yapamassın.bana görede sen kötü şöförsündür başkasına görede ben kötüyümdür bu böyle gider iyinin iyisi bitmez konu 2 rocco.

ona kalırsa sende bişey bilmiyosun ne yazmışsın diğer konuda 2 koltukla 2 boymu alcan onumu yapcan bunumu yapcan ama sonuç videolarda demekki herkez herşeyi bilemez bu benim içinde geçerli herkez için geçerli.
    Cem kullansaydıda o zaman bneimle aynı gitseydi o zaman koltuklarla 2 boy alınabilirdi ama kendine güvenipte kendisi kullanamadığı için bu farkın olduğunu iddia edemessiniz. Tamamen aynı değil herşey koltuk dışında dğeişenlerde var
    Bunu bilerek böyle yourm yazma bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbiden ergensin.
    Konuyla alakalı olmamana rağmen (seninn iddian tabi bu) ordaymış gibi yazdın öncesini biliyormuş gibi yazdın falan...
    Cem i tanıyorsam zaten yemez birdaha denemek ama denersede müsait zamanda deneriz içerden video ile. O zamana kadarda uzatmaya luzüm yoktur. Böyle salak saçma muabbet uzarr gider... Sen uzatt kaldır indir kafana göre takıl.. Ben yolumdan dvam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoş geldinn cem..
    Ah biraz delikanlı olsanda başka bir profilden yazmasan. Yada olayları kendin yaşamış gbi yazmasan. Her türlüde bir tuhaflık var sonuçta
    oran buran oynuyor demin 10 video idi şimdi 5 oldu. KArdeşim sorun yok. Deneriz son kez beyazla daha iyi pılotajı olan birini getirin bu sefer ama. içerden de video çlekeriz olur biter
    O zamana kadarda yoruma gerek yok. O zaman çekeriz biter
    murat sen daha yarış ne bilmezken ben yarış yapıodum yani yanlış anlama benide burda kötü yapma seni araba diye kullanırım sen daha bu yarış piyasasına yeni girdin beni fazla tanımıyosun ama beni bilen bilir..

senin gibi 2 günlük yarışcıya şöförlüğüme laf söyletmem ben hayatımda ilk defa dün scirocco sürdüm onuda senin sırf bu boş lafların için..sonucta araç benim değil aracın 3. viteside çok dandik biraz sert çek çatır çutur ötüyor bende ilkinde sti şanzumanlara falan alıştığım için haşırt diye vurdum baktımki bu şanzuman yemiyo sonra biraz daha yumuşak davrandım sıkıntı çekmedik..he araba benim olsa seninde yaptığın gibi o 3. vitesi çoktaaan kırardım ama emanet vede ilk sürdüğüm bir araçla bu kadar oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    murat sen daha yarış ne bilmezken ben yarış yapıodum yani yanlış anlama benide burda kötü yapma seni araba diye kullanırım sen daha bu yarış piyasasına yeni girdin beni fazla tanımıyosun ama beni bilen bilir..

senin gibi 2 günlük yarışcıya şöförlüğüme laf söyletmem ben hayatımda ilk defa dün scirocco sürdüm onuda senin sırf bu boş lafların için..sonucta araç benim değil aracın 3. viteside çok dandik biraz sert çek çatır çutur ötüyor bende ilkinde sti şanzumanlara falan alıştığım için haşırt diye vurdum baktımki bu şanzuman yemiyo sonra biraz daha yumuşak davrandım sıkıntı çekmedik..he araba benim olsa seninde yaptığın gibi o 3. vitesi çoktaaan kırardım ama emanet vede ilk sürdüğüm bir araçla bu kadar oluyor
    Çok usta şöforsun gerçekten Yılların tecrübesi Ken block gibisin... ama işte birkaç yıllık dediğin şoförleri geçebilmek için transfer edilmişsin. Gelmeyeydn o zaman böyle laf edeceksen. Ne ben senin araban srmeni ve geçmişini bilirim nede sen benim ondan öyle sen şöyleyken ben böyle demeyeceksin. Ben laf etmedim senin soförlüğüne ettiysem göster ?? Adam kötü kullanıo dedimmi yoksa buseferde daha iyisini getirin derken orda bir inceden lafmı var
    Kendi kendinizi övün.. Bu muabbtler harbi çok başka yerlere gidiyor
    Siz uzatınn güzel gidiyor. Uzunda yürüyor sizin laflar

golfgti
    Misafir
    Cem kullansaydıda o zaman bneimle aynı gitseydi o zaman koltuklarla 2 boy alınabilirdi ama kendine güvenipte kendisi kullanamadığı için bu farkın olduğunu iddia edemessiniz. Tamamen aynı değil herşey koltuk dışında dğeişenlerde var
    Bunu bilerek böyle yourm yazma bence.
    kıvırma bence hıc soforun değişmesini ve koltukların cıkarılmasını sn ıstemssn atarının attıgı son yerdı o videolar emn ol smdı ilk konu actıgında baska sımdı yenı konu acılınca farklı konusuorsn olayı kısısellestırıp farklı yerlre tasıyıp gecldın dıye kendını zeytnyagı gıbı uste cıkarma vıdeolar ortda knusmak ıstedgın bıseyler vrsa ıcınde klsın vıdeoları ızledıkten sonra bence . daha ıysını yap gec o zaman ıddıan varsa masallah bıle demıyorsun emege dahı saygın yok ınan ayıp yanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun ne biliyomusun bende diğer konuda senin gibi havalı bilmiş bilmiş ve kendime güvenerek o kadar yazı yazsaydım ve sonradanda gerçek sonuç ortaya çıksaydı senin verdiğin tepkileri verirdim sanırım o yüzden bişey demiyorum sana ne desen haklısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıvırma bence hıc soforun değişmesini ve koltukların cıkarılmasını sn ıstemssn atarının attıgı son yerdı o videolar emn ol smdı ilk konu actıgında baska sımdı yenı konu acılınca farklı konusuorsn olayı kısısellestırıp farklı yerlre tasıyıp gecldın dıye kendını zeytnyagı gıbı uste cıkarma vıdeolar ortda knusmak ıstedgın bıseyler vrsa ıcınde klsın vıdeoları ızledıkten sonra bence . daha ıysını yap gec o zaman ıddıan varsa masallah bıle demıyorsun emege dahı saygın yok ınan ayıp yanı
    Ben her iki aracada maaşallah dedim her zamanda dedim..
    Ama siz tam tersi sarıyı *** etmeye çalışıyorsunuz. Özelliklede sen. Ne bi acınızmı var anlamadım. niye bu kadar yükleniyorsunuz. Orda olanlar başka konuşuyor sizin tayfa başka konuşuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)