User Tag List

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
160 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 06 gtu beyaz rocco vs sarı rocco rövanş

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada GTU ya stage 1 yazılım yazmayın hiç boşuna neden derseniz. Bu ara geçen hafta istanbula gitti intercooler ve komple miltek yapıldı. SAhibinin bana söylediği BAYÇU nun kendi mnakinasıyla beyne müdahale edip basıncı biraz açtığı yönünde. Yani ya bana yalan söylüyor yada sizlere benim umrumda olmaz. Standart revo stage 1 yazılımım üstüne basınç açılmış sa o artık stage 1 değildir.

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani şimdi geldim eve bende cidden orda defalarca denendi defalarca konuşuldu,,ve hatta en son denemeden sonra hep beraber 20 kişi arasında yorumladık denemeleri ki buraya yorum yazan konuyu açan arkadaşlarımızda ordalardı başkalarıyla konuşmadık biz bunları,, dedikki en son artık yeter güneşin anlında bu kadar denedik ettik zaten sonuç ortada bi denemede biri öndeyse diğer denemede diğeri önde oluyo ,,robot değiliz sonuçta ve beyaz roccoyuda nerdeyse her seferinde başkası sürmesinede rağmen sonuç belli araçlarımız eşit kafa kafaya dedik ,,,yoksa bana güneşmi geçtii farkında olmadan klimalı arabada da oturmuştuk oysaki

herkesin aracına maaşallah ayağına sağlık yinede ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani şimdi geldim eve bende cidden orda defalarca denendi defalarca konuşuldu,,ve hatta en son denemeden sonra hep beraber 20 kişi arasında yorumladık denemeleri ki buraya yorum yazan konuyu açan arkadaşlarımızda ordalardı başkalarıyla konuşmadık biz bunları,, dedikki en son artık yeter güneşin anlında bu kadar denedik ettik zaten sonuç ortada bi denemede biri öndeyse diğer denemede diğeri önde oluyo ,,robot değiliz sonuçta ve beyaz roccoyuda nerdeyse her seferinde başkası sürmesinede rağmen sonuç belli araçlarımız eşit kafa kafaya dedik ,,,yoksa bana güneşmi geçtii farkında olmadan klimalı arabada da oturmuştuk oysaki

herkesin aracına maaşallah ayağına sağlık yinede ...

Aynen öylede Görkemcim işte ama sonradan aynı olmuyor insanların tavırları .
    Yüzyüze başka net ortamında bambaşka oluyor şaşırtıyor insanı.
    Kendilerini kandıran kandırır. Haaa derlerseki yenişemediler eyw. derim ama cm bile önde diyen olursa dur orda derim. YAVAŞ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel denemler olmus, masallah.
    Gti farkini gostermis
    Gti stok mu?
    2. Videoda sari rocco onde galiba. O denemede farkli vitesten mi baslandi?
    Son denemedeki beyaz golf hakanin mi?
    Abi 5 denem yaptık
    ilkinde ben geçtim
    2 3 de beyaz geçti .
    4. denemede yan yana gittik
    son denemede de geçtik son deneme golf le basılan köprüden sonra ben öne geçtim ve öyle bitti. Golf ten video çekildiyse eğer yada kullanan gördüyse söylesin..
    ---
    Beyazın daha iyi gittiğini düşünenler neyin kafasıysa o kafaya devam

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya dostum ne arabayi her sferinde farkli biri surdu ne biz burda farkli bsey knustuk.sana sadece bi sorum var.ilk yarista beyaz in vites kacirdigini biliosun ona ramen ben gectim diyosun.gecmedin canim.ok. Peki sana bise soracam.sende senin gectigin bi video varsa ekle.anca o arabayla vites kaciran arabayi gecersin.ilerde geciom dedigin arabayi da gecemion.on koltugu bile sokuk dedigin arabanin sadece on koltugu sokuk.dosemeci dedi ki bu arka sokmek 3 saat surer.sana helal gtu yu gececem diye 3 saat sokmusun.orda ayri knusmadim klavyede ayri konusmam bi daha delikanliligi klavye gbi savmaliklarla sorgulama varsa atarin smdi cik bi daha deneyelim.bombos arabayi getirmisin yamyam gibi gecmisin adami.amdi gel bni gec oyle bide oyle gpruyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakanotal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim specleri de yazayım

1.rocco (Sarı) : Barboros chip , custom intercooler , hks hava filtresi , dp , full egzoz , stepne yok , arka koltuklar sokuk , 18-19 jant , manuel

2.rocco (Beyaz): Revo chip , forge intercooler , hava filtresi , dp , miltek full egzoz , stepne yok , on koltuk yok , 18 -19 jant manuel

3.Gti : Soft bir yazilim , dp , manuel galiba

4.Golf : EcuFast chip + dp + Orta susturucu iptali + K&N Kutu içi filtre , stepne yok , 17" Donington Orjinal Jant , Shell 97 Benzin , (Exra hiçbirşey yoktur)

Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar...
    Bende Barbaros chip olduğunu kim söyledi

Bende erhanın kendi yaptığı yazılım var.
    Booster performance remap. Beyaz rocconun arka koltuğunun altıda yoktu bu arada
    Adamlar beni geçmek için inanmışta gelmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya dostum ne arabayi her sferinde farkli biri surdu ne biz burda farkli bsey knustuk.sana sadece bi sorum var.ilk yarista beyaz in vites kacirdigini biliosun ona ramen ben gectim diyosun.gecmedin canim.ok. Peki sana bise soracam.sende senin gectigin bi video varsa ekle.anca o arabayla vites kaciran arabayi gecersin.ilerde geciom dedigin arabayi da gecemion.on koltugu bile sokuk dedigin arabanin sadece on koltugu sokuk.dosemeci dedi ki bu arka sokmek 3 saat surer.sana helal gtu yu gececem diye 3 saat sokmusun.orda ayri knusmadim klavyede ayri konusmam bi daha delikanliligi klavye gbi savmaliklarla sorgulama varsa atarin smdi cik bi daha deneyelim.bombos arabayi getirmisin yamyam gibi gecmisin adami.amdi gel bni gec oyle bide oyle gpruyum
    Arka koltuklarınızın altıda söküktü madem doğrucusun doğruları söyle..
    Ordayken son konuşmada arabayı kullanan arkadaşta dedi köprüden sonra geçti SARI diye onuda doğruculuk yap söyle.
    Orda başka burd başka konuşmayın. Yenişemedik diyin eyw. Ama geçtim diyemezsiniz.
    Ve siz pilotajı iyi adam bulmaya çalışın durun ben kendim hepsiyle denerim. Pilotajda sıkıntı yok.
    Arabanız şiştiys4e beni bağlamaz aynı bastık Speclerimizde aynı .
    Beyaz 1.6 Sarı 1.3 basıyor ve aynı gidiyor. Şişmeyen rocco yapın..
    Burda ya yazılımların iyiliğinden yada Sarı daha sağlıklı olduğundan kaynaklanır. Dahasıda yok...
    Yam yam gibi geçmişim inanmışsınız, arabayı sökmüşsünüz bir geceder pilotları bile dğeiştirmişsiniz ve belki başka şeylerde yaptınız bilinmez, yine yiyemediniz beni, yam yamlığımla kaldım. İçini ferah tut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Barbaros chip olduğunu kim söyledi

Bende erhanın kendi yaptığı yazılım var.
    Booster performance remap. Beyaz rocconun arka koltuğunun altıda yoktu bu arada
    Adamlar beni geçmek için inanmışta gelmiş
    Erhan beyin yaptigi kendi yazilim ise bravo kendisine.Bende Barbaros beyin yazilimi saniyordum valla bravo Erhan beye o zaman.

Tork ne alemde sizin aracda hic olcme sansiniz oldumu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erhan beyin yaptigi kendi yazilim ise bravo kendisine.Bende Barbaros beyin yazilimi saniyordum valla bravo Erhan beye o zaman.

Tork ne alemde sizin aracda hic olcme sansiniz oldumu?
    ERhanın dükkana DYNO geldi ama bir kaç haftaya çalışır duruma gelicek. O zaman ölçer paylaşırız
    ERhanın tek dosya ile çalıştırdığı arabadır sadece yükledik baktık güzel olmuş birdahada uğraşmadık DYNO ile bakarız diye.
    1.45 peak
    1.3 cont yürüyor wag com ile alınmış değerlerdir.

1.6 bastırıpta gereksiz ısıtmayıpm 1.6 kadar yürüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya videolar ortada.gecebilecegİne yada aracinin burnunu cikarabilecegine inaniosan su an enka taraflarindayim gel deneyelim.ama 10 cm gecen yarisin galibidir.o da videoda bellidir.ne kOnusursan bos.beyaz rOcco nun gectigine inananlar neyin kafasini yasio yazmissin.sen dun gectigine inanip ta neyin kafasini yasiosan bizde onu yasiyorus.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya videolar ortada.gecebilecegİne yada aracinin burnunu cikarabilecegine inaniosan su an enka taraflarindayim gel deneyelim.ama 10 cm gecen yarisin galibidir.o da videoda bellidir.ne kOnusursan bos.beyaz rOcco nun gectigine inananlar neyin kafasini yasio yazmissin.sen dun gectigine inanip ta neyin kafasini yasiosan bizde onu yasiyorus.
    Dünkü video önceki konuda bellli arkadan gelen arabada belli plakada en başta belli.
    Sen kendi arabanla beni geçsen ne olur geçmesen ne olur en az 260 270 hp lik araba var altında. Haa gelipte başkasının arabasıyla atar yapmaksa derdin oda ayrı bir komedi zaten. Orda olanlar gördü kardeş sen rahat ol. YANSIZ OLANLARIN yorumu yenişemediniz şeklinde. Ama sen ve senin gibiler beyaz geçti bilmem ne derdinde. Siz devam edin bu kafayla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ERhanın dükkana DYNO geldi ama bir kaç haftaya çalışır duruma gelicek. O zaman ölçer paylaşırız
    ERhanın tek dosya ile çalıştırdığı arabadır sadece yükledik baktık güzel olmuş birdahada uğraşmadık DYNO ile bakarız diye.
    1.45 peak
    1.3 cont yürüyor wag com ile alınmış değerlerdir.

1.6 bastırıpta gereksiz ısıtmayıpm 1.6 kadar yürüyor
    Eee tabi 1.3 isi yapiyorsa fazla basmanin bir mantigi yok ne guzel sevindim senin adina hem turbona bastirmiyor hemde yurutuyorsun biz bastirttigimiz halde yurutemiyoruz

golfgti
    Misafir
    Vallaha kardes 3 korna 2 araba 1 tane gecen olur bunu boyle bil sari roccolu arkadas videoda hersey gayet net 5 kere deneme olmus 1 yarim boy gecmissin biri kafa kafaya obur 3 nu beyaz scirocco gecmis kimse biseylerin kafasini yasamasin konuyu uzatmaya gerek yok bu yorumun ustune yorum biraz gereksiz oldugunu dusunuyorum ne konusulursa bos videolar herseyi anlatiyor . Sohbeti uzatmanin anlami yok iki aracada masallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana roccoyuben surerekdenemek istiyorumdedim sen de avatardaki arabayi getirdeneyelim demedin mi? Ben mi sanayarisalim dedim veya gctigimesevindim.canim 2 yada 3.cudenedigimroccosensin.seni kaale alip50 lira benzin yaktiysam bu terbiyesiz konusmani yapma.koltugu sokerek beni migececen dedigin arabayaburmunu cikarsan gectin dicektim ama onu da yapamadin.he umrumda olur mu araban olmaz.1.4 arabayla da isim olmaz da sirf adletsiZligine tahammulum yok ondan geldim.dunku yariscisin.bi daha bi yerde yanyana gelemessin benle ztn.bu son msjm arabanla sana mutluluklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kardeşim siz kendiniz tatmin edin geçtik kabul edin. Bende orda izleyenlerde, orda yorumlaşırkende konuşulanları biliyorum.
    Çoluk çocuk muabbetine çevirttiriyorsunuz eyw. siz geçtiğinize inanın mutlu olun bu gece rahat uyuyun
    Köprüden sonra ben geçipte köprüde azcık önde olunan videolarda beyazın geçtiğini düşünen düşünsün keyfiniz kaçmasın uzatmamak gerek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana roccoyuben surerekdenemek istiyorumdedim sen de avatardaki arabayi getirdeneyelim demedin mi? Ben mi sanayarisalim dedim veya gctigimesevindim.canim 2 yada 3.cudenedigimroccosensin.seni kaale alip50 lira benzin yaktiysam bu terbiyesiz konusmani yapma.koltugu sokerek beni migececen dedigin arabayaburmunu cikarsan gectin dicektim ama onu da yapamadin.he umrumda
    Sen nasıl bir insansın yaa??
    Ben gti ile ilgili tek bir yorum yaptımmı ???
    Benim bütün yorumların rocco ile alakalı. Ama sen cevap olarak gti ile deneyelim o zaman geç hadi diyorsun .Bu sidik yarıştırmaktır.Sen yarıştır. bi o kaldı yarıştırmadığımız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eee tabi 1.3 isi yapiyorsa fazla basmanin bir mantigi yok ne guzel sevindim senin adina hem turbona bastirmiyor hemde yurutuyorsun biz bastirttigimiz halde yurutemiyoruz
    Gitmiyor değildir canım sizde 122 lik vardı sanırsam 1.4 tsi. Onunda turbosu ufak ama üfleyeceği hava belli. Kapasitesine göre illaki gidiyordur

golfgti
    Misafir
    Vallaha seni savunan bi tane video dahiyok sen hala yorum atiyorsun kardes sana sari rocconla mutluluklar ne iciyorsan bizede ver kocakari muhabbetine cevirme bence kendini fazla dsurme aracinin gideri buymus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfgti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallaha seni savunan bi tane video dahiyok sen hala yorum atiyorsun kardes sana sari rocconla mutluluklar ne iciyorsan bizede ver kocakari muhabbetine cevirme bence kendini fazla dsurme aracinin gideri buymus
    Yaa sen kimsin kardeşim ne konuyla ne denemeyle alakan yok. Orda olupta konuş anlıycaz. Böyle forumlarda iyi oluyor muabbete katılma fırsatı oluyor sizin gibiler adına. bende bir yorum yapayım hesabı. KEndi arkadaş çevren orasını anladık ta zaten
    Görkem arkadaşımızız yazdıklarını oku mesela.. Ama okuyup anlamak önemli.
    Enkada, yorumlaşılırken denem sonrası yenişemediler denilip herkes eyw. dedikten sonra burda abuk subuk klavye delikanlılığı olmasın. Orda da geçtik diyin yada burda da aynı gittiler diyin.

5 deneme oldu;
    1. ben geçtim
    2. beyaz geçti
    3. beyaz geçti
    4. aynı gittik yan yana geçtik köprü altından.
    5. ben geçtim.

Aksi varsa söyleyin.. araba kullanan arkadaş söylesin mesela kendiside diyordu köprüden sonra geçti beni diye.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)