Maşallah Güzel Yürüyo GTİ Arabanda Satılmış Bu Arada Bize geldi Çorluyaa Daha önce SAtılmadan Burdan İzleyippp Denemekk isterim Yazıcaktım Seninleee Buraya geldi Bu akşam Denedikkk BEnim Aracımda Fabrikadan Çıktığı Gibii Kızlar Kızı Sedan VTİDenediik Gördükkk Sanırım Bu Videodaki Specleree Göre VTi Yaa Yürümüyo aa Sen İyi Yürüon Yda Speclerinde Eksik Var
Amaaa GTİ Deil RC gibi Gidio maşallahhhh
vay daha dün aldı hemen deneme ye başladı..ben araçların speclerinin yanında burda yüzlerce kişinin bildiği bir olayında bu tarz denemelerde önemli olduğunu tekrar sölemek isterim.. pilotajjj çok büyük bir etken.. herkes her aracı hemen yürütemez.. arkadaşım typer aldı ilk 3 ay elek oldu alışana kadar.. alıştı ve pilotajını ona göre düzeldi ve aracı daha iyi yürüttü 1-2 boy yediklerine 1 -2 boy öen geçti veya yetişti.. ben arabayı sattım arkadaşa fazla anlatamadım.. mesela 6750 devirde vites atmasını öner vites geçişleri biraz serttir 206 gti da ve benim debriyajın ayarı çok güzeldir sert davranması gerek.. inan 1.-1,5 boy farketcektir..
birde 2 ye 2 deneyin
... gti önde olacaktır..
![]()
low is low
Maşallah Maşallah Alan kullanmadı Bizim Eski Hızlılarımızdan Biri Kullandııı 2 Ye 2 Denedik Zaten Başta evet Öndeee ama Sonrasııııı Videoyu Koyucammmm Orda Gözüküoooo
Arabanızın Ne olup Olmadığını Biliosanız Yürüründe Benim Arabam Sedan Vtec Arabamda Sadecee Bi Bigtube Var Kat Orta Hepsi Duruyoooooo
Pilotajıda Kötüyse Bizim Arkadaşın Düzelirse Kafa Kafaa Yürücez OZamannn Tekrar Hayırlı Olsunnnnn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)