User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
84 sonuçtan 77 ile 84 arası

Konu: 206 gti vs civic vti ufak bir deneme...

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw kemal çabuk bitir şu askerliği sen olmayınca gazlayasım gelmiyo
    abi daha yeni geldk yaf yaklaşık 10buçuk ay var seneye yaza inş

Beterino
    Misafir
    Maşallah Güzel Yürüyo GTİ Arabanda Satılmış Bu Arada Bize geldi Çorluyaa Daha önce SAtılmadan Burdan İzleyippp Denemekk isterim Yazıcaktım Seninleee Buraya geldi Bu akşam Denedikkk BEnim Aracımda Fabrikadan Çıktığı Gibii Kızlar Kızı Sedan VTİ Denediik Gördükkk Sanırım Bu Videodaki Specleree Göre VTi Yaa Yürümüyo aa Sen İyi Yürüon Yda Speclerinde Eksik Var Amaaa GTİ Deil RC gibi Gidio maşallahhhh

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video yokmu bizde izliyelim.
    Alıntı Beterino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Güzel Yürüyo GTİ Arabanda Satılmış Bu Arada Bize geldi Çorluyaa Daha önce SAtılmadan Burdan İzleyippp Denemekk isterim Yazıcaktım Seninleee Buraya geldi Bu akşam Denedikkk BEnim Aracımda Fabrikadan Çıktığı Gibii Kızlar Kızı Sedan VTİ Denediik Gördükkk Sanırım Bu Videodaki Specleree Göre VTi Yaa Yürümüyo aa Sen İyi Yürüon Yda Speclerinde Eksik Var Amaaa GTİ Deil RC gibi Gidio maşallahhhh
    DRİLL
    Dr.Ecu

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satilik araba yokmu gelsin beni gecsinde hemen satilsin
    .

Beterino
    Misafir
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satilik araba yokmu gelsin beni gecsinde hemen satilsin
    Kesin Satılır Abiiiiiiii EH Yani EH

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay daha dün aldı hemen deneme ye başladı.. ben araçların speclerinin yanında burda yüzlerce kişinin bildiği bir olayında bu tarz denemelerde önemli olduğunu tekrar sölemek isterim.. pilotajjj çok büyük bir etken.. herkes her aracı hemen yürütemez.. arkadaşım typer aldı ilk 3 ay elek oldu alışana kadar.. alıştı ve pilotajını ona göre düzeldi ve aracı daha iyi yürüttü 1-2 boy yediklerine 1 -2 boy öen geçti veya yetişti.. ben arabayı sattım arkadaşa fazla anlatamadım.. mesela 6750 devirde vites atmasını öner vites geçişleri biraz serttir 206 gti da ve benim debriyajın ayarı çok güzeldir sert davranması gerek.. inan 1.-1,5 boy farketcektir.. birde 2 ye 2 deneyin ... gti önde olacaktır..
    low is low

Beterino
    Misafir
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay daha dün aldı hemen deneme ye başladı.. ben araçların speclerinin yanında burda yüzlerce kişinin bildiği bir olayında bu tarz denemelerde önemli olduğunu tekrar sölemek isterim.. pilotajjj çok büyük bir etken.. herkes her aracı hemen yürütemez.. arkadaşım typer aldı ilk 3 ay elek oldu alışana kadar.. alıştı ve pilotajını ona göre düzeldi ve aracı daha iyi yürüttü 1-2 boy yediklerine 1 -2 boy öen geçti veya yetişti.. ben arabayı sattım arkadaşa fazla anlatamadım.. mesela 6750 devirde vites atmasını öner vites geçişleri biraz serttir 206 gti da ve benim debriyajın ayarı çok güzeldir sert davranması gerek.. inan 1.-1,5 boy farketcektir.. birde 2 ye 2 deneyin ... gti önde olacaktır..

Maşallah Maşallah Alan kullanmadı Bizim Eski Hızlılarımızdan Biri Kullandııı 2 Ye 2 Denedik Zaten Başta evet Öndeee ama Sonrasııııı Videoyu Koyucammmm Orda Gözüküoooo Arabanızın Ne olup Olmadığını Biliosanız Yürüründe Benim Arabam Sedan Vtec Arabamda Sadecee Bi Bigtube Var Kat Orta Hepsi Duruyoooooo Pilotajıda Kötüyse Bizim Arkadaşın Düzelirse Kafa Kafaa Yürücez OZamannn Tekrar Hayırlı Olsunnnnn

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Maşallah Alan kullanmadı Bizim Eski Hızlılarımızdan Biri Kullandııı 2 Ye 2 Denedik Zaten Başta evet Öndeee ama Sonrasııııı Videoyu Koyucammmm Orda Gözüküoooo Arabanızın Ne olup Olmadığını Biliosanız Yürüründe Benim Arabam Sedan Vtec Arabamda Sadecee Bi Bigtube Var Kat Orta Hepsi Duruyoooooo Pilotajıda Kötüyse Bizim Arkadaşın Düzelirse Kafa Kafaa Yürücez OZamannn Tekrar Hayırlı Olsunnnnn
    206 lar uğraştıran araba zevkli ve tamam deli gibi yürümez ama biraz mıncıklayınca öle boş bir arabada değil biraz arada kaldığı doğru ama düzgün dokunuşlarla böle zevk veriyor her vteci geçer demedim zaten öle bir niyette yok ama geçmesekte korku salalım
    low is low

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)