www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Denemeler iyiydi, donuste biraz aksilik yasadimproblem yok ama son zamanlarda kotu benzinden olsa gerek istedigim gibi gitmiyor
Kazasiz belasiz bul eglenceli bir geceydi. Alp2 masallah kardesimrocco'ya da tebrikler iyi sapladi bana deplasmanda
![]()
İyi seyirler
Not : bu konu altinda ne kadar video varsa Oz' la paylasin arkadaslar. Gokhan varmiydi video kanka
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
masallah alp2 cupra ve mcs fazla gidiyor ekstra yuruyen arabalar deneyen araclara masallah hepsine.
@mamimakinen. lilalilalillaaa hauhaah dun o kadar guldukki basim haala agiriyor)
bakk 40 dakika diooo YOK ARTIK
www.drecu.com
Semih panpa çok sağol emeğimizin karşılıgını aldık![]()
Çok sağol Serkan EMG beni dün gece baya gururlandırdıhiç geriye düşmedik maşallah
![]()
Sağolasın Selçuk gece daha erken gelseydin keşke![]()
En son gördüğünde scoop yokta basınç basamıyoduk Emre işte eski scoop a döndüm extra birşey yok speclerimi aşşağı yukarı herkez biliyo şuan 7500 DD su meth yok![]()
Adamsın mami abi daha 2 ye tek videolarımızda var arabaya bindim araba bereketlendi başka yürüyo artık hahaha![]()
Abi sus çaktırma haftada 1000 KM ortalama ile oynuyorum hahahaha
herşey için teşekkür ediyorum![]()
Kanka video yok maalesef makinanın hafıza dolmuş boş boş giderken çekmiş giderken seninle deneyebildim alp2 ile deneyebildim lastiğim patlak arıza ışığım yanık bı vaziyette birde dönüş yolunda lastiğim komple yarıldı herkes misil misil ewindeyken ben mehmetçik Vakfı'nda istepne bekledim 3 e kadar falan cok boktan bı geceydi benim için 1 tek seninle adam gibi denedim yine Sapladin banabı dahakine bu tarafa gelin abi karşıya gelemiycem artık kimi arasam gece istepne için gelmedi
![]()
C R M performance
aren kabul günümü lan burasilerim baq videolarını
![]()
www.drecu.com
bu gece deneyelimmi aren rollingim geldi![]()
pampa geleyımmı maslak adeneme ıcın cok teşekkurler arkadaslar
bıraz şişti sonrakı denemelerde![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
denerız kanka hahahahah
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)