Zubeyir senle asla ne polemige giricem nede seninle tartisicam seni sevdigimi iyi biliyosun bi hukukumuz var 3 boya yakin geciyorum diyorum gorenlerde 2 boy onunde diyo yani su an bisa konusuyoruz anlicagin masallah BA S2K ya BA nin hangi s2k larla nasil yurudugunu hepimiz biliyoruz bende bu arabaya ne harcadigimi ne emek verdigimi sen bu sitede bircok kisiden iyi biliyosun o yuzden bosver ben arabami dun gordum daha cok eksigim var ama yapmiyorum ufak ufak devam edicem en ufak bi arizasini daha kaldiramam son modlu arabam zaten bi mininin ne kadar yuruyecegini gosterdim iste
Bide bisey var assagida goruyorum bir iki arkadas var konuyu takipteler benim parcalarin yarisi olsa ustumden atlicaklardi suydu buydu benim senle sorunum yok olmazda Zubeyir zamaninda headrsim kotuydu ateslemem sicti dedim yap hel ne kadr dah yuruyebilir inanmissin diyen arkadaslar neredeler? Bi masallah demek cok zor mu yetet skldim bu ortamdan satip bi tane stock TT alicam cabrio dalgama bakicam bu arabaya bastigim parayi baska yerlere bassam kaptanin seyir degterine s2k lar evo lar degil esralar ceydalari yazardim