User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
116 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: revo Scirocco & Ecufast cupra Bocanegra -- EMG cooper && BA S2000

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şeyleri söylüyorsunuz aslında

Zübeyir tipik s2000ci olarak sonuna kadar basmak istiyor doğrudur. En doğal hakkı, ama denenen arabalar eşit değil bunu iki tarafta yakın dost olarak biliyor

Ama şöyle bir durum var Züb'üm.. Vites aralarınız farklı değil sen hatta daha çabuk dönüyorsun. Aren 5'i bitiriyor, sonrasında 6 ya atıyor bırakıyor diyorsun. Zaten bence de doğrusunu yapmış soğutarak risk almasına gerek yok.. Ama öncesinde sıkıntı yokki zaten top'da alıcağını hepimiz biliyoruz bu kadar stress yapmayın yakın dostlarız hepimiz çıkarız deneriz..

İsterseniz kendinizi görmek, gelin deneyin benle TIR boyunu koyan kazansın
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zubeyir bkm de hafif ne var? Kaputsa zaten oem kaput hafif janti var ama kantatta var sende kanat yok sidik yaristirmiyoruz burda tamam zubeyir 1 tampon gectim ben seni sorun yok ama sen biliyosun bastigimiz anda gidiyorum 1 tek 3. Viteste bastik onda 1 boy belki 1.5 boy onune ciktim yalansa yalan de?
    Aren zübeyin bu speclere göre gayet hızlı şu Emre'yi konuya dahil etmeyin abi

ona bakarsan egsozuda 3.9 kg BKM'nin komple titanium T1R !

Sıkıntı yapacak birşey yok, ben EMG'nin geçmesini bekliyordum 2 boy öndeydi uzunda da s2000'in kapaması zaten çok normal hatta öne bile geçecektir 230'dan sonra ama tekrar söylüyorum ! ...

Denediğiniz arabalar çok farklı.. Hacimsiz aşırı beslemeyle hacim yarışıyor. Normal sonuçtu bu. Uzatmayın aq

Pompacı akşam yanındayım hazırlan kaldırdım..

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zubeyir bkm de hafif ne var? Kaputsa zaten oem kaput hafif janti var ama kantatta var sende kanat yok sidik yaristirmiyoruz burda tamam zubeyir 1 tampon gectim ben seni sorun yok ama sen biliyosun bastigimiz anda gidiyorum 1 tek 3. Viteste bastik onda 1 boy belki 1.5 boy onune ciktim yalansa yalan de?
    sidik yarıştırıcak durum yok kardeşim. oyle bır durum olsa onume gelenle denerım hergun kavga ederım burda yok oyleydı boyleydı dıye.

hafif jant. titanyum egzos. benım tesisat

BA s2k gerçekten çok potansiyelli sadece bildiğim kadar cai var kanat olmasına rağmen çok başarılı yürüyo tesisat vardı araçta arka bagajda söküldü mü baya ağar tesisat vardı hatta
    tmm kardeşim gelsin deneyelim benim için sorun yok. geçerse elını sıkar teşekkğr ederım gıderler. bu kadar basıt. teke tek 2 ye 2 denerız sorun yok
    Scorpion TypeR

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zubeyir senle asla ne polemige giricem nede seninle tartisicam seni sevdigimi iyi biliyosun bi hukukumuz var 3 boya yakin geciyorum diyorum gorenlerde 2 boy onunde diyo yani su an bisa konusuyoruz anlicagin masallah BA S2K ya BA nin hangi s2k larla nasil yurudugunu hepimiz biliyoruz bende bu arabaya ne harcadigimi ne emek verdigimi sen bu sitede bircok kisiden iyi biliyosun o yuzden bosver ben arabami dun gordum daha cok eksigim var ama yapmiyorum ufak ufak devam edicem en ufak bi arizasini daha kaldiramam son modlu arabam zaten bi mininin ne kadar yuruyecegini gosterdim iste

Bide bisey var assagida goruyorum bir iki arkadas var konuyu takipteler benim parcalarin yarisi olsa ustumden atlicaklardi suydu buydu benim senle sorunum yok olmazda Zubeyir zamaninda headrsim kotuydu ateslemem sicti dedim yap hel ne kadr dah yuruyebilir inanmissin diyen arkadaslar neredeler? Bi masallah demek cok zor mu yetet skldim bu ortamdan satip bi tane stock TT alicam cabrio dalgama bakicam bu arabaya bastigim parayi baska yerlere bassam kaptanin seyir degterine s2k lar evo lar degil esralar ceydalari yazardim

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zubeyir senle asla ne polemige giricem nede seninle tartisicam seni sevdigimi iyi biliyosun bi hukukumuz var 3 boya yakin geciyorum diyorum gorenlerde 2 boy onunde diyo yani su an bisa konusuyoruz anlicagin masallah BA S2K ya BA nin hangi s2k larla nasil yurudugunu hepimiz biliyoruz bende bu arabaya ne harcadigimi ne emek verdigimi sen bu sitede bircok kisiden iyi biliyosun o yuzden bosver ben arabami dun gordum daha cok eksigim var ama yapmiyorum ufak ufak devam edicem en ufak bi arizasini daha kaldiramam son modlu arabam zaten bi mininin ne kadar yuruyecegini gosterdim iste

Bide bisey var assagida goruyorum bir iki arkadas var konuyu takipteler benim parcalarin yarisi olsa ustumden atlicaklardi suydu buydu benim senle sorunum yok olmazda Zubeyir zamaninda headrsim kotuydu ateslemem sicti dedim yap hel ne kadr dah yuruyebilir inanmissin diyen arkadaslar neredeler? Bi masallah demek cok zor mu yetet skldim bu ortamdan satip bi tane stock TT alicam cabrio dalgama bakicam bu arabaya bastigim parayi baska yerlere bassam kaptanin seyir degterine s2k lar evo lar degil esralar ceydalari yazardim
    senin emeğine birşey dediğim yok biliyosun.başına gelen kapak olayındada ne kadar arkanda olduğumu sende herkesten iyi biliyosun.tekrar diyroum benımde amacım polemik yapmak değil ama ortada 3 boy felan yok.sen bunuda kabul etmek zorunda değilsin. sen oyle dersın ben boyle derım geçer gider. ben yıne denemeye razıyım sorun yok benım için.koyarız kamerayı arabaya cekerız ızlerız sonra.ama eğer senın arabanda sıkıntılıysa başına yeni işler açma deneme kimseyle kardeşim.bugun cok cok eden yarın guler arkandan arabana bırsey oldumu.Tekrar arabana maşallah...bkm işinide ben hiç açmadım dun arabadan ındım temde ıner ınmez sen ın ılk laflarından bırı bkm senden daha hızlı dedın. bende oyuzden bugun onun konusunuda açtım. denemek ısterse her zaman denerım onunlada.
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zubeyir hemen acmadim konustum sonra hangi s2k larla denedigimi soyledim bkm daha iyi dedim 3 boya yakin dedim kaldiki bunum da bi olcusu yok uzatmicak zibeyir bu muhabbet bize zarar verir daha bu konuda senle yazismam kanka elestirdigimiz insanlar durumuna dusmeyelim !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni bi si.leseydiniz akü

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneyen araclara masallah ya ikinizde yakin arkadaslrsiniz hic gerek yok tartismaya arana icin 2 nizin arabalarda masallah cok iyi gidiyo cogu kez canli gordum ikinizde adamin haaddesisiniz size yakismaz araba icin tartismak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske butun tartismalar boyle on sevisme tadinda gecse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankacim anlasilan hemem iliskiye girme taraftari degilsin kemkuti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmetim seninde zubeyirinde yeri belli benim icin o yuzden asla surtusmem toll muhabbeti disinda bi dostlugumuz var bu yuzden 3 kurusluk teneke icin sizle ters dusmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arenim sen cansin kardesim benim teneke parcasi senin yerinde cok farkli kardesim dedim ya ikinizde adamsiniz

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önemli olan ne kadar geçtiğinden ziyade geçip geçememesi bence boy kavramına takılıp birbirinizin kalbini kırmayın hızlı olan sonuçta 1 metrede olsa geçiyor yapıcak birşey yok

hepinizin araçlarınada maşallah tekrardan
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bi ara toplanakta saglam muhabbet edek ya dun yoktum konusamadik yeni projeleri anlatayim biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dinliyorum panpa anlat senin araban s2k M ehmet brz ft86 dgil *ik vardi. MEH 66 yi sattin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka bulunla bana o zaman s2k geri donus yapmak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmetim seninde zubeyirinde yeri belli benim icin o yuzden asla surtusmem toll muhabbeti disinda bi dostlugumuz var bu yuzden 3 kurusluk teneke icin sizle ters dusmem
    benim yerim neresi arenimo pampa

bugun denicek s2k varsa denerim, daha arabamin nasi gittigini bilmiorum.

oem header dual egzost ve aem v2 var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka sen hain planlardasin ama garkindayim senin gazini atman lazim 3 gundur cok dolusun hahaha

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanayideki köylü yasinin maceraları iyiydi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)