2 aracada maaşallah öncelikle.
Bugüne kadar envai çeşit rocco ile denedim, gördüm. 225 hp gibi yürümüyor, olsa olsa tekerde max. 165.170 veriyordur bu araç.
Printable View
2 aracada maaşallah öncelikle.
Bugüne kadar envai çeşit rocco ile denedim, gördüm. 225 hp gibi yürümüyor, olsa olsa tekerde max. 165.170 veriyordur bu araç.
Öncelikle iki Aracada maşallah.yj 106 ciğeri bir makina Suat abininde eli degincede kabullensenizde kabullenmesenizde sonuc bu oluyor burda kimse yalan konuscam hali yok.birde araçlar 2 kisi 106 sökük degil yani maşallah demeyi emeğe saygı göstermeyi bilmek gerekir plotaji da tebrik ediyorum...
Oncelikle teskkurlr,oda o aracin sorunu ben zorlanmadan yuruyorum,fakat su varki ben sukiye araci goturmeden once roccoda 4 kisi ben tekken bana boy boy koyuyodu ne varsa suki dostumda var :D
Eyvallah dostum kalbimiz birmis bende tam sukiden bahsedecekken sende bu yorum hakkinda yaziyomussun,aynen insanlar usta ellerin marifetlerini hic dikkate almadan yazip ciziyolar eminim hepsiyle yollarda karsilasip en iyi cevabi yolda verecegiz suat ustamin eline saglik
106ya nasallah ama rocco sikintili 106 ustundekilerle boyle kopup gidemez...
Bastıgınız düzgün bi korna göremedim. Koydugunuz videolarda ya rocco vites kacırıyor yada tam gelmeye basladıgında bırakıyorsunuz ya trafik yada baska bişi. Ve tsi motoru bu kadar kucumsemeyın yazılımında sorun vardır böyle açmanız mümkün değil.
106 iyi yürümüş roccoda sıkıntı var yanlız ama arkadaş arkadaşa denedik denildikten sonra boş muhabbete gerek yok bence iki aracada maşallah :)
Kardes biz bu siteye bu videolari bos muhabbet yapmak icin yukledik zaten bu isten para kazanmiyoruzya,benim zitlasmam arac sahibiyle degil kendine yediremeyenlere,emin ol aracin sahibi bu yazilara bakip cvp verme tenezulunde bile bulunmuyo bunu niye siz bukadar sahipleniyosunuz onu cozemedim,izle kapat zahmete gerek yok !!
İki aracada maşallah.
birincisi usta arabayı yürütmez. bakımlı arabanın ustaya ihtiyacı yoktur yürümek için. Usta sadece bakımını yapar. Doğru yaptığı zamanda araba normal performansını yakalar bu 1. İkincisi 1.4 polo tdi ile denemiyorsunuz 200 ne ki iki arabada rahat rahat 220 230 ları görebilen arabalar. 3. sü rocco daki arkadaş vites atmayı öğrenirse seni rahat geçer. Araba tam hızlanmaya başlıyor nasıl vites atıyorsa araba duvara çarpmış gibi yavaşlıyor.
maşallah iki aracada..
Tmm söz bidaha acitmicam :D
Eger araci ustalar yapmamis olsaydi suat ustanin garaji azina kadar dolmus olmazdi,turkiyenin heryerinden aracimizi sen yap diye israrlarda olmaz,herkes birini bulup biseyler yaptirirdi,demekki sukinin yanina giden yuzlerce insanin akli yok yada giden insanlarin araclari iman gucuyle yuruyo,ayrica bu rol dedikleri muhabbetin 200 de bittigini yanlis biliyosam birileri beni aydinlatsin..
1. roll 200 demi bitiyo ? şayet öleyse bende yeni bişi öğrenmiş olacam.
2.o rocco o hp lerde ve saglıklı yürüyo olsaydı aracından sogurdun tahminim.
3. 2 nizin aracınıda maşşah senin aracın gitmesi gerektigi gibi gidiyo bence ancak rocco öle diil. :)
roccocu arakdaş ya size şaka yapmış yada araçta bi sıkıntı var gibi.
geçenlerde banada bi arkadaş geldi aracımda o var bu var vs. çıktık denedik meğer aracı 122likmiş :D
araya vilayet girince debriyajım kaçırıyo ya benim demeside gecenin noktasını koymuştu :D
böle bişi olmasın sizinkide ?
o korna ve arkadaşca deneme biraz ilginç..
korna biraz insafsız olmuş sanki. maşallah.
dııt dıdıt kornanız çok adil gelip bizim rollerde de korna çalar mısınız?
Çok şakacısınız gerçekten :) Geçtiğinizi iddia ettiğiniz arabayı yapan arkadaşlar yakın arkadaşlarım hala aynı durumdaysa bir de onların pilotajıyla denemenizi görmek lazım
Adam inanmis filtre egzoz timing chip ivir zivirla gecicegini zannediyor biz burda ne kadarda yirtinsak bos...
Sanki 106ya rocco bilmedigimz arabalar ilk defa goruyoz...
106 sitede popüler bir arkadaşın aracı olsaydı yorumlar tam tersi olurdu eminim:)
vw a maıl atalıl rocco satarken imzalı kağıt alsınlar 106 ya geçilmeyeceklerime,takır takır vıtes atacaklarına,kızlı korna basanla denemeyeceklerıne dair.
200 lük rs le 343 m3 delerler
225 lik rocco olunca nerdeyse stok 106 ya geçilecek. :D
Rocconun sahibi cok duzgun bi kardesimiz,oyle muhabbete sokuyolarki insani anlatamam,insana disaridayken hapisanecilik yapiyolar helal olsun hepsi pismis bu sitede enteresan ? Rocco beni gecer boooy boyda koyar emremin cani sagolsun uyuz oldum vites atamiyo diyenlere benim araci emreye vericem isteyenle o sıksın isterse parcalasin aracimi yuzumun sekli degisirse adam degilim,bizim kacinci 106 tiniz typarimizda oldu r 53 muzde suda buda vs neyin ne oldunu biliriz az cok
106 herrzaman yurur bunu kabullenmek neden bukadar zor arkadas yaw !
106da kapak kelebek işli mi? :)
ben suatın ustalığına bişey demiyorum ki. Suat arabayı olması gerektiği kadar yürütür daha fazla nasıl yürütecek. Piyasada dünya kadar usta diye yazılımcı diye egzostçu diye dolaşan adam var. Bunların yaptıkları arabalar yüzünden zaten arabalar yürümüyor. Bir ustanın yanında 2 sene çıraklık yapan adam ustayım diye yer açıyor. Suat sadece olanı ortaya çıkarır. Motor içine girmediğin sürece orada çok büyük ustalık girmez ki sende de motor içine girilmemiş.
200 de roll biter diye sana kim söylemişse keklenmişsin. 100-200 ölçümünden bahsediosan onun roll la alakası yok.
araba kafa burun gitse kornayı anlıcazda resmen acıyor ıste.biraz eleştirmek yerine tebrik etmeyi bilseniz:icon_tup:
kornayı niye oyle çaldıgını bi açıklasa sorun olmayacakda onu anlayamadık ondan takıldık orda :D tebrik etme kısmına gecemedik.:D
hem mesele sadece korna mı.:)
4 te bariz gelmeye başlıyor kardeşi ama ondan bahsetmek yok. onu boşver sorunca da kimsenin tap sipidini :D bekleyemem diyor. yaw arkadaş top speed dediğin nedir yaw. senin aracın kıçını yırtsa zaten 225 goruyomuş işte. neyi bekleyemiyosun. bekleyemediğin "kardeşin" gececek yabancı değil. :D rahat ol yani.
hem sen merak etme o zaten 5 e atınca hemen gececekti seni. fazla surmeyecekti, fazla beklemeyecektin :D
kardeşi bi vites atıyor aracı bi boy geri düşüyor. onu da soylemiyor. biz soyleyince de ben aracımı veririm şanzımanını kırar, yuzum buruşmaz vs diyor. yaw adam vites kaçırmış olamaz mı. :) hemen neden kardeşini savunuyosun. :D. sen kardeşini boy boy fark koyup plakasını verip çarşı pazara raklam edince bişey olmuyor da biz vites atamamış deyince mi olay oluyo savunmaya başlıyosun:)
hadi bunları da bıraktım o rocco nasıl 225 beygir oluyor. onu da anlamadık. :D
2 gundur onu anlatmaya calışıyoruz hala nasıl geçtim, iyi geçmişim, bak bi video daha var orda da geçmişim muhabbeti yapıyor. kabullenemiyorsunuz diyor. neyi kabullenemeyeceğiz geçtiğini görüyoruz zaten . gözümüz kör değil. aklımızıda yemedik. ama sen bize 140 lık bi aracın 225 lik bi aracı nasıl geçebildiğini bi açıkla. gözümüz yanında mantıgımızda kabul etsin.:)
ha illaki gecer diyosan roccolarla basmana gerek yokki m3 lere sık. 225 liğe bunu yapıyosan 300 civarıyla da kafa burun gidersin. :D
Bu araba 122 lik ten baska bir Rocco olamaz Hadi oldu diyelim Stock 160 HP dir sahibi süremiyor olabilir. Veya 225 HP dir ama bilerek boyle bir video cekilmiş olup Forumu karıstırmak için konmusta olabilir :)
korna ısı bozmus... ıyı yıne denemıs ;););)