User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
197 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: yj 106 ve rocco

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen 190 sin vts 220 senin jantlarimla vts in jantlarinin arasinda 2 inc oynuyo ondn sana gore 190
    220 de vts kesiciye giriyo dogal olarak

jgl yi gectim demedin zaten c.f.e rs i geciyomussun ya ondan yazdim jgl vts i geciyo zaten ki vts i gecemedin rs i nasil gecicen onu belirttim
    evet chıp fıltre egzozluyu gecıyorum kendı arkadasımla denedım gectım cokta rs kullandım he o ıyı yurur bu kotu yurur bılmem jgl sadece chıp fıltre egzozlumuydu onuda bılmıyorum ama oyleyse demekkı jgl de cıger varmıs egzantrıklı saxo yu gecıyomus neyse cok fazla umrumda degıl gecmısım gecılmısım hıc bı zamanda olmadı dedıgım gıbı ben olaya farklı bır boyuttan bakıyorum benım arabalarım yurumesede olur benı tatmın etsın yeterlı kımseyle afedersınız sıdık yarıstırmak zorunda degılım olsaydım eger oyle bı zorunluluk hıssetseydım 2.0 170 lık z4 e bınmezdım ...
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bruglione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gereken herşeyi söylemişin . Hala o speclerde 106nın oyle gitceğini idda edenler içinde açık kapı bırakmışın güzel oldu bu. TSI lar fazla küçümseniyor tsi da 225 ps demek basit bir rakam değil inş anlarlar bunu birgün.
    yok valla tsi kucumsedigimiz flan amagercekler bu sekilde ben tarafsiz konusiyorum tsi kendi kadranina gore 200 den sonra gelir ama o gelikende diger arac bitiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok valla tsi kucumsedigimiz flan amagercekler bu sekilde ben tarafsiz konusiyorum tsi kendi kadranina gore 200 den sonra gelir ama o gelikende diger arac bitiyo
    Senin hiç bir aracı küçümsediğini görmedim zaten lafım sana değil . bu videoda olan gti gırtlak yüklü değil ondan 225 ps lik bir tsi 200 e kalmadan öne geçmesi lazım diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet chıp fıltre egzozluyu gecıyorum kendı arkadasımla denedım gectım cokta rs kullandım he o ıyı yurur bu kotu yurur bılmem jgl sadece chıp fıltre egzozlumuydu onuda bılmıyorum ama oyleyse demekkı jgl de cıger varmıs egzantrıklı saxo yu gecıyomus neyse cok fazla umrumda degıl gecmısım gecılmısım hıc bı zamanda olmadı dedıgım gıbı ben olaya farklı bır boyuttan bakıyorum benım arabalarım yurumesede olur benı tatmın etsın yeterlı kımseyle afedersınız sıdık yarıstırmak zorunda degılım olsaydım eger oyle bı zorunluluk hıssetseydım 2.0 170 lık z4 e bınmezdım ...
    senin eski aracin kotu gidoyordu demiyorum jgl de eski aracim sonucta demek istedigim mekanik bir arac ile elekrtonik bir aracin uyumu sikintili bir durum insanalarin kabullenmedigi sikjnti burada aklini karistiriyo 200 hp istu bir arac 150 hp li bir araca gecilemrz mantigi ilerledigi icin suan onu izah etmeye calisiyorum yoksa gecmisteki aracimin neyini savunim sana seninde eski aracin sonucta

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin eski aracin kotu gidoyordu demiyorum jgl de eski aracim sonucta demek istedigim mekanik bir arac ile elekrtonik bir aracin uyumu sikintili bir durum insanalarin kabullenmedigi sikjnti burada aklini karistiriyo 200 hp istu bir arac 150 hp li bir araca gecilemrz mantigi ilerledigi icin suan onu izah etmeye calisiyorum yoksa gecmisteki aracimin neyini savunim sana seninde eski aracin sonucta
    orası tabı oyle ne devır bandı uyusuyor ne top speed uyusuyor zaten tsı 3 denemeden sonra sısen bır arac ama hanı en azından bu araca bu sekılde gecılmemesı lazımdı onu bende kabullenemedım
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin hiç bir aracı küçümsediğini görmedim zaten lafım sana değil . bu videoda olan gti gırtlak yüklü değil ondan 225 ps lik bir tsi 200 e kalmadan öne geçmesi lazım diye düşünüyorum.
    YJ 106 kendi specklerine gore gercekten guzel gidiyo sahibini fazla tanimam bi merhabalasmisligiz vardir ama araci specklerine gore guzel gidiyo ha synuda belirtiyim suanki 106 cudden cok hizli egzntriklilirden bahsediyom eskiden bukadar hizli degildi simdiki egzantiriksiz 106 lar eskinin egzantriklilieriyla ayni yuruyo diye bilirim ondan akil karistiriyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum soylediklerinde sende haklısın ama burda iddia edilen şey biraz farklı.
    konu çok dağıldı belki ama,
    vatandaş 140 beygirlik araçla 225 beygirlik aracı geçtim diyor. seni dediğin gibi 150 yle 200'u değil.
    gti grubu tabiki kendinden güçlü araçları 200 e kadar rahat gecebilir. şanzımanları kısa, rakiplerinden %30 civarı hafif, telli gaz vs vs bir suru etken var. bunu herkes zaten biliyor. ama duzgun bi eleştiri yapana da duzgun cevap vermediği için konu uzadı. zaten videoları da baştan aşağı falso..
    korna çalma şekli türünün tek örneği,ayrıca erken basmış ve 5 e atar atmaz bırakmış (diğer videoda çok net belli oluyor 4. vitesin sonlarına doğru rocco bariz geliyor) , diğer vatandaşın duzgun vites atamadıgını da cumle alem görüyor vs vs.
    tabi bu arada araç içindeki diğer vatandaşın "5. vitese atınca" diye başlayan bir cumlesi var . o da kırpılmış, onu da farkettik ama soylemedik ..
    bunun gibi bir sürü şey .
    soyluyosun bunları zorunuza mı gıttı diyor..
    anlıyorum ki iyi geçmişim diyor. .
    wallla benim çok zoruma gitti . 3 gundur gözüme uyku girmiyor. gti roccoya nasıl saplar diye savcılıga suç duyrusunda buluncam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YJ 106 kendi specklerine gore gercekten guzel gidiyo sahibini fazla tanimam bi merhabalasmisligiz vardir ama araci specklerine gore guzel gidiyo ha synuda belirtiyim suanki 106 cudden cok hizli egzntriklilirden bahsediyom eskiden bukadar hizli degildi simdiki egzantiriksiz 106 lar eskinin egzantriklilieriyla ayni yuruyo diye bilirim ondan akil karistiriyolar
    inan benimde kafam karıştı inş sağlıklı yürüyen bi rocco ile denenir ondan sonra eyw derim.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi hal gelmiş 106'lara

Esra Ceyhan' da Rezalet - Uçan Adam - YouTube
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto HGT ile bi 106 denese nolur beyler

ortalıgın amk demeyin elimde HGT ile denedigim bi video varda ordan çıkıyorum yola ?

HGT full sökük (koltuk vs. filtre egsoz vs.)
    Rocco sadece catback egsoz... ? :

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum soylediklerinde sende haklısın ama burda iddia edilen şey biraz farklı.
    konu çok dağıldı belki ama,
    vatandaş 140 beygirlik araçla 225 beygirlik aracı geçtim diyor. seni dediğin gibi 150 yle 200'u değil.
    gti grubu tabiki kendinden güçlü araçları 200 e kadar rahat gecebilir. şanzımanları kısa, rakiplerinden %30 civarı hafif, telli gaz vs vs bir suru etken var. bunu herkes zaten biliyor. ama duzgun bi eleştiri yapana da duzgun cevap vermediği için konu uzadı. zaten videoları da baştan aşağı falso..
    korna çalma şekli türünün tek örneği,ayrıca erken basmış ve 5 e atar atmaz bırakmış (diğer videoda çok net belli oluyor 4. vitesin sonlarına doğru rocco bariz geliyor) , diğer vatandaşın duzgun vites atamadıgını da cumle alem görüyor vs vs.
    tabi bu arada araç içindeki diğer vatandaşın "5. vitese atınca" diye başlayan bir cumlesi var . o da kırpılmış, onu da farkettik ama soylemedik ..
    bunun gibi bir sürü şey .
    soyluyosun bunları zorunuza mı gıttı diyor..
    anlıyorum ki iyi geçmişim diyor. .
    wallla benim çok zoruma gitti . 3 gundur gözüme uyku girmiyor. gti roccoya nasıl saplar diye savcılıga suç duyrusunda buluncam
    herkez konusinda hakli haksiz kim yaa

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kornayı duyduktan sonra ben de basmazdım. Geçecek olsamda basmazdım. 2. ile 3. korna arasına 1 saniye koymak neden bu kadar zor. İlla önde basmak peşinde misiniz? Önde basiim avantajlı oliim. Ben denerken karşı tarafa veriyorum korna önceliğini laf olmasın diye. Böyle korna duyduğum zamanda basmıyorum bir daha da denemiyorum.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

senin deniyebilceğin 106 yokmu aracın gerçekten güzel yürüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem bencede bi 106 denk getirsene yokmu sizin oralarda hızlılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto HGT ile bi 106 denese nolur beyler

ortalıgın amk demeyin elimde HGT ile denedigim bi video varda ordan çıkıyorum yola ?

HGT full sökük (koltuk vs. filtre egsoz vs.)
    Rocco sadece catback egsoz... ? :
    Punto hgt var punto hgt var. Hadda binlerce punto hgt var kanka. Konunun amk
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Punto hgt var punto hgt var. Hadda binlerce punto hgt var kanka. Konunun amk
    la olm bi video paylaşaydım şurda ne vardı

edit: araç cliver'ın araç öle deme çigerli duyarsa valla küser

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin deniyebilceğin 106 yokmu aracın gerçekten güzel yürüyor.

Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem bencede bi 106 denk getirsene yokmu sizin oralarda hızlılar
    Bu rakımda 106'lar deniz seviyesindeki gibi yürümüyor o yüzden atar gideri bol yapıyorum. Chip,filtre,egsoz,headers,ince conta,kapak taşlama bilmemne alayı olan stepnesiz,koltuksuz 106ları stockken 3 boy civarı geçiyordum. 106 cı arkadaşlar seçip getiriyordu bu çok diri,şu çok diri diye, biz ibiza cuprayla benim arabayla felan deniyorduk. Bu speclerde gereksiz deneme olur. 106 gti, 106 metre geride kalır herhalde. Biraz atmasyon oldu ama kafadan 12-13 boy olur
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları hergün takip ediyorum stock gtilara roccolara saplıyıp saplıyıp övünüyorlar sen rakımı düşünüyorsun helal valla farkın var onlardan inş. istanbul falan gelirsen deneme şansı yakalarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoları hergün takip ediyorum stock gtilara roccolara saplıyıp saplıyıp övünüyorlar sen rakımı düşünüyorsun helal valla farkın var onlardan inş. istanbul falan gelirsen deneme şansı yakalarsın
    Valla ben anlamadım bu işi. Standart clio rs'le polo gti geçen mi ararsın. chip filtre egsozlu 106 gti'la, polo gti'a direkleri sayamayan mı ararsın. Herhalde o arabaların fabrikada montajını yapan eleman kör olmuş o yüzden ayarsız gidiyorlar.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)