User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
197 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: yj 106 ve rocco

birkan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle heriki aracada maşallah zamanında ahm vts nın roccoyla denemesinde bnde vardım ahm sizin aracınızdan nasıl ne fark var bilmiyorum tabiki ama KS rocco nun bukadar gerilemesi mümkün değil diye düşünüyorum çünkü KS gerçekten güzel giden bi araç kaldıki videodan anlaşılıyo ki arkdaşımızın vitesleri gerçekten yavaş 2.si sakın yanlış anlama sonuçta arabalar hepmizin ama korna olayı sence adil mi?
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası forum herkez kendi görüşünü saygı çercevesinde belirtebilir.. para ile satılıp para ile alınabilinen araçlar üzerindeki emekleri konuşalım , değerli olan bu kısım.. herkeze iyi forumlar, kazasız belasız..

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar buda yeni video yine aynı araçlar kornayı rocco basıyor ve onde başlıyor araç 5.vitese geçmediği görülüyor ismini vermek istemedim ama ali abi sarı saxo sahibide biliyor aracın 5.vitese geçmediğini....ayrıca plotajlarda farklı

Resim - YouTube
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin show kısmına geçilmiş dostça deneme ama yararız
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu deneme sağlıklı deneme olmamış,yani sağlıklı bi deneme olması için KS nin pilotunun değişmesi lazım çünkü şu son gönderilen videoda çok net arkadaşın viteslerinde problem var yani alınma gücenme olmasın burda bukdar yaşı büyük senelerdir roll muhabbetinn içinde olan abiler var emnm onlarda izlediklerinde aynı şeyi söyleyeceklerdir...
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semiyaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilader sen bu saatten sonra ne 106 hakkinda nede rocco hakkinda yorumda bulunma sen beni farkli yonlerde tahrik etmeye basliyosun seni kafama bi takarsam karakoldan ayrilamazsin isin bokunu cikarmadan makarani yap.
    neyin kafası bu. Siz yazdığınız adamın kim olduğunu ne işle meşgul olduğunu nereden bilipte sallıosunuz. O adam hepinizi bi çuvala koydurur rahatsızlık veren kediler hani alınıp başka şehire götürülür ya aynen o şekilde götürür hayatınızda görmediğiniz bir yere bıraktırır. Kimse de gık diyemez o nedenle kafana takmaman senin açından daha iyi olur aslan parçası.
    IN BOOST WE TRUST

semiyaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arcımdada sorun var kesme yapıyo ben o şekilde denicem
    Hemserim sen degil senin kralinla yururum,benim sahsima olan bi galibiyet yada malubiyet soz konusu bile olamaz arac benimdir gecerim gecilirim sikinti yok sen bize fazla bilenmeden once aracindaki eksikleri tamamla deneriz!! Ondan sonra yazar cizersin yok kesiyodu yok koltugun altinda igne vardi batti gazdan cektim vs vs hallet islerini istedigin yere gelirim

kere106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı birkan01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu deneme sağlıklı deneme olmamış,yani sağlıklı bi deneme olması için KS nin pilotunun değişmesi lazım çünkü şu son gönderilen videoda çok net arkadaşın viteslerinde problem var yani alınma gücenme olmasın burda bukdar yaşı büyük senelerdir roll muhabbetinn içinde olan abiler var emnm onlarda izlediklerinde aynı şeyi söyleyeceklerdir...
    O vidyoda ks nin pilotojida farkli viteslerde problem yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemserim sen degil senin kralinla yururum,benim sahsima olan bi galibiyet yada malubiyet soz konusu bile olamaz arac benimdir gecerim gecilirim sikinti yok sen bize fazla bilenmeden once aracindaki eksikleri tamamla deneriz!! Ondan sonra yazar cizersin yok kesiyodu yok koltugun altinda igne vardi batti gazdan cektim vs vs hallet islerini istedigin yere gelirim
    kardeşim senin atarın nediye bukadar ben anlamadım burda herkes araçların en çok ne olduğunu biliyo bizde KS sciroccoyu tanıdığımız için videolarıda izleyerekten denemede gördüğümüz şeleri yazıyoruz bukadar atara gidere gerek yok
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kere106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O vidyoda ks nin pilotojida farkli viteslerde problem yok
    peki problem olmasın eyw araç şuan ne halde bilmiyorum ona lafım yok kornaya nediceksin? ilk videodan bahsediyorum
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

samuuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin show kısmına geçilmiş dostça deneme ama yararız
    deneyenler arkadaş aralarında makara o baska yerlere cekmeye gerek yok
    by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen arabam 5.vitese geçmiyo dedin kralını getirim anca tozunu yutarsın sen ben kralı gösteririm yolda cvbını alırsın sen merak etme
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyin kafası bu. Siz yazdığınız adamın kim olduğunu ne işle meşgul olduğunu nereden bilipte sallıosunuz. O adam hepinizi bi çuvala koydurur rahatsızlık veren kediler hani alınıp başka şehire götürülür ya aynen o şekilde götürür hayatınızda görmediğiniz bir yere bıraktırır. Kimse de gık diyemez o nedenle kafana takmaman senin açından daha iyi olur aslan parçası.
    Sen benim ne isler yaptimi biliyomusun aslanim,sen herkesi kendi haline birak kim kime ne yaparsa yaptirmak isterse yapar zaten baskalarini mubala etmek kisiyi acizlestirir,ben kagithanedeyim gelen yollanan biri varsa gelsin sen cok sevdigine gore sen bile onun icin heryere gidersin bekleriz gelen giden olmazsa denk geldigim yerde tokat delisi yapar dynoya cikaririm adami anliyon sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya boşverin şimdi kimin ne olduğunu kime ne yapacağını arabalar ortada parçalar ortada haftaya ***** yerde buluşuyor muyuz forum kişilerin kime ne yaptıklarını yapcaklarını öğrenmek için değil arabaların hangi arabalarla nasıl yürüdüğünü öğrenmek için...
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen benim ne isler yaptimi biliyomusun aslanim,sen herkesi kendi haline birak kim kime ne yaparsa yaptirmak isterse yapar zaten baskalarini mubala etmek kisiyi acizlestirir,ben kagithanedeyim gelen yollanan biri varsa gelsin sen cok sevdigine gore sen bile onun icin heryere gidersin bekleriz gelen giden olmazsa denk geldigim yerde tokat delisi yapar dynoya cikaririm adami anliyon sen
    Beni mi tokat delisi yapacaksın. Gel ***** yere de ben seni naapıorum bi gör bakalım. Gözünü nerede açıosun kaç tane kemiğin kırık. Senin bindiğin 106 ya ben sığamıyorum. Git kendi ebadında adama sataş. Geleceğine yazık.
    IN BOOST WE TRUST

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ya alper ve bulent arkadaslar napiyosunuz ya koca adamlariz yapmayin burasi form herkez okuyo
    burayi gelire gidere gerek yok herkez aslandir karsisindakine ama burasi yeri de degil hele metal parcasi icin hic degil kirici olmayin dostlar birbirinize...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya alper ve bulent arkadaslar napiyosunuz ya koca adamlariz yapmayin burasi form herkez okuyo
    burayi gelire gidere gerek yok herkez aslandir karsisindakine ama burasi yeri de degil hele metal parcasi icin hic degil kirici olmayin dostlar birbirinize...
    nekadar doğru konuştun abi ya valla tebrikler
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni mi tokat delisi yapacaksın. Gel ***** yere de ben seni naapıorum bi gör bakalım. Gözünü nerede açıosun kaç tane kemiğin kırık. Senin bindiğin 106 ya ben sığamıyorum. Git kendi ebadında adama sataş. Geleceğine yazık.
    alper,
    abi boşver..
    bak ben yazmıyorum sende yazma.
    herkes kendi keyfine baksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bana gel ***** yere diyecegine ben gelen varsa kagithanedeyim dedim bana telini yaz gelince aricam demen lazimdi fark etmez sen bana telini bi yolla ben gelince sana haber veririm en guvendigin yer nereyse bana o adresi ver olurmu hadi bekliyorum ben simdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)