Avrupada yolu düzgün otoban yok ki. Bahçeşehire kadar zaten yol dar dünya kadar kamyon. Bi de şimdi Gurbetçi trafiği başladı aman diim.
Avrupada yolu düzgün otoban yok ki. Bahçeşehire kadar zaten yol dar dünya kadar kamyon. Bi de şimdi Gurbetçi trafiği başladı aman diim.
IN BOOST WE TRUST
maşallah NG ye nazar değmesin
edit: Bold karakter kullanmıyoruz.
B.Aktepe
BMW E90 320d LCI
METİN BENİM İÇİN HERZAMAN ORANIN OTOBANI DAHA CAZİP GELMİŞTİR ama burda deneyeceğim arkadaslar oraya gelmiyor. sen beni geciyorsun zaten, ben egzantrikleri taktıktan sonra deneriz hem keyif te almış oluruz
serhatında işleri biterse ben egzantrikleri taktıktan sonra 3 müz çıkar deneriz.
PowerTune
Kınalı sonrası yol güzel 3 şerit ama yazın yaşanan gurbetçi akını (geliş/gidiş) sebebiyle gece geç saatte olsa sıkıntılı bu taraf.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
metin ve yasin abi napiyosunuz yaaa sasirdinizmi yapmayin allah askina
arkadassiniz
metinim aracini bilmesem DBS yurumuyo derdim arac satiliga ciktiginda
almak icin pm istemezdim senden sonucta
videyo yu ben koydum ama buksdar sikinti edeceginizi nerden bileyim valla koymazdim
yasinde kotu insan degil metin suzmana kada ilk defa yasin icin boyle bi konu geciyo ben hic gormedim valla
kimseyle kotu olmaz kolay kolsy yasin sen bira sinirlenmisin yasine anlasilan oda benim koydugum video yuzunden sanirim metin kardesim kusura bakma ozmanda ozrumu beyan etmistim
konuldugu zman gene tekraliyorum ayni sekilde
ama yasin dusundugun gibi birisi degil kardesim birbirinizi kirmaya gerek yok denersiniz tekrar masdallah aracin bakimlardan sonra felakt otesi olmus cok begendim gecen gordugumde gitmeai gerektigi gibi gidiyor sun ustundeki parcalara gre massallah tekrar diyorum kirmayin birbirinizi sende yasinde suan klawyenin badinda konisulan insanlar degilsiniz o yuzden kirmayin birbirinizi tekrar denenir...
typerde 3 boy gıbı farkedıyordu bu hafıf jantlar sıkıbınde neden 1 boy bıle deıl? mugen gp nın en agırı zaten 7.7 kılo oda 18 olanı 17nın en agırı 7.5 17 7.2 kıloya gelıo tanesı ayrıca senın arka lastıklerın 225 cıvarı olması lazım 245 takılmaz 7.5 janta. 1 boy deılde 3 boy net hızlanırsın o agırlık ve taban genıslıgının farkından
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)