hakan yetiştirirsem hafta sonuna bıde benim typerla deneriz gurbuz oğlan stp kankam kullansın kanka hahaha jelibon yanakları sallanıyoya vites atarken. typer 2 de 60 kaçta oluyodu kanka devir unuttum
?? evrenin askeri zagor selçuk lada deniycem 60 da denemek istiyor
hahah..Öte yandan ng nin hakkını vermek lazım zehir gibi gidiyo mami abi beni pek sevmesede benim spec filtre kitini dayamış araca
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
metin sıkıntı yapma kardeşim dbs nin beni gecdiği video yu koyucam merak etme, her konuda yazmana gerek yok, alinin eve gidicem bu gün yarın müsait olduğunda bendede bissürü video var hepsinin boyutları küçültüp senin videoyu koyucam, ben 230 lara kadar denedim seninle. yada deneyebildik... bende 4.3 final drive var ve ben 230-260 arası fırlaıyorum bunu herkes iyi biliyor. ama beni geciyorsun helal olsun cok begendim olması gibi olmuş gecen denememizden bagriz 4 boy hızlısın bagriz...
dbs zaten normalide bu olması gerekiyor.
mami abi ilk denemelerimizde doğru diyosun kafa burun yürüdük ve arac trafik yoğunluğundan hep erkenden bıraktık 180 de bıraktığımızda oldu 160 da da.
ama son denemelerimizde 200 kadar 1 boy önde oluyorum seninle, benim kadranla senin kadran bir göstermeyebilir ama benim kadranda yeminle söylüyorum 180 190 gibi çıkıyorum. zaten 200 de bırakıyoruz yada bırakmak zorunda kalıyoruz. ben arabamı 230 dan sonra daha cok seviyorum![]()
abi yanlışım varsa düzelt lütfen![]()
PowerTune
230 dan sonra arabam firliyor 230 260 arasi mermi felan, ne typermis arkadas 230 dan sonra tekme yemis gibi gidiyosun. 230
A kadar gecilip sonra bariz uzayan tek typerda seninki yasin herhalde? 230
Da bariz acilmaya baslatacak ne guc farki var ygz de? 230
A kadar yavas sonra hizliysa dislini degis sende hep bu tarz yaziyosun sonra millet bana niye kaldirdi diyosun...
Mami abi çok ahlaksız adamsız vesselam![]()
MAŞALLAH !
Bazen Maşallah demeyi öğrenmek lazım![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)