gpro bendede var kanka sıkıntı olmaz yeterkı araban bıtsınde saglıklı olsun
Printable View
son halının dyno su nsıl var arac daha bıtmedı dıosun..??
cıkardım ben dyno ya yıne savas cıkıcak o yuzden koymadım..
daha once e92 ıle DBS typr ne olur bılgılı arkadas yazar dıe konu actım dedım heralde gece eve roket atıcaklar öyle saldırdılar ama ben konuyu acmadan zaten denemıstım e92 m3 ile.. vıdeo yu koymadım yıne savas cıkıcak dıe en basıtınden bu konuya bak ne hale geldı..
yanı anlıyacagın dyno su var musaıt ara karsılastıgmzda gosterırım ben sana ..
yok kardesım gerek yok sadece sordum dıe yıne cekemeyen bı kac kısı ıle tartıstım
sımdı sacma salak yorumlar gelıck yıne ..
sonra dıolar buraya vıdeo koyuyosan yorumlara acık olucaksın dıe..gerek yok
YGZ ile daha once bı hesabıız vardı onun ıcın koydum bı vıdeo yuda
son hali diye bişey yok ben sana nededim geçen özelden mesaj attım hatta araç dedim 1 senedir bu setupta bi değişiklik yok dedim hatırladın, şimdi son halinin dynosunu görmek istiyorsun araçta bi değişiklik yokki;)
e92 m3 konusu hatırlıyorum sanki ööle bişey evet ama sonra 335 falan demiştin o araç için öyle karışık bi durumdu, birde o aynı videodan bahsediyorsak orda diğer araba ya sıkıntılıydı yada kullanmayı bilmiyordu şoförü gerçi otomatik vites nasıl bilmiycek oda ayrı bi muamma, ama dediğim gibi o denemeyi videoyu arabana kıstas alma bence, bu forumda çok teknik çok bilgili tecrübeli insanlar var neyin ne olduğu az çok biliniyor, e92 m3 le yürüyebilecek geçebilecek hemde o videodaki kadar fark açabilecek bi araç değil type-r:icon_tup:
neyse yasin kardeş konu o yöne dönmesin tekrar gereksiz gerilme oldu zaten seninde yazılarından bakılırsa düzgün bir arkadassın konuda hesap dediği eskıden kalma hırs değildir diye düşünüyorum merakla beklenen sonuç olayı oldugu düşünüyorum herkesin merat ettiği sonuc durumu yani
Konuyu kapatıyorum. Araçlarınız hazır olduğu zaman çıkar denersiniz.