Çk şık bir video olmuş
Kornalar tam ideal
Çakallık yok
Her iki tarafında gönlüne sağlık
Tebrikler DBS
Printable View
Çk şık bir video olmuş
Kornalar tam ideal
Çakallık yok
Her iki tarafında gönlüne sağlık
Tebrikler DBS
bilal abi kesinlikle yazdıklarımızı yanlış anlama, senin böyle olayların içinde olmak istemedigini çok iyi biliyorm ama hızlı araban varsa derdin var demektir ortam çekiyo içine :) yani sana bilenme vs söz konusu degil.
bn akhisarda, biz derece yapınca kendin yapmıssın gibi sevindin onu gördüm o bize yeter abi saygılar.
Ben sizi her zaman takdir ediyorum.Drag arabası hazırlamak yarıştırmak gerçekten zaman emek para isteyen işler.Yıllarca bizde uğraştık yaptık, vakit sizin vaktinizdir. İnşallah, 8 temmuz da 11.xx saniyeler gelicektir.
Ben hondacıyım. Beni başka bir honda ile karşı karşıya getirmeye çalışmayın,kıyaslamayın. 50 kere söyledim yine söylüyorum.
İnşallah Hulk ile tegra ile, 10.5 sn altı rakamlar 8 temmuzda gelicektir, Benim için şuan 1. öncelik budur :) Ben 8 temmuz a sürücülüğümü geliştirmek heyecanımı yenmek,arkadaşlarımızla görüşmek onlarada destek olmak için geleceğim, yine arabam sökük olmayacak, yine yol lastiklerim olucak. Tek farkım egzantrik takmış olacağım şimdilik düşüncem bu yönde :)
K24 sonbahar a kalmıştır.
bilalcim geçen yarış paslaşamadık bu yarış görüşelim benim elimde kaktüs olucak ordan beni tanı :)
@ Mami : Hani 3 hani 3 :)
@ bilal : bırak bırak :) huahuauhaauhauaaauh
@ ben : defol git uyu aq aksam almanya var :)
cevap vermiycem diyorum olmuyor, bak selçuk bana atarı gideri sen yaptın, ne ygz dinlerim ne yasin ile basladın, bak gerek yok dedim olmadı sivri dilini içeri sok dedim olmadı bak vefa dükkanda sana ters yaptı ben seni savundum bana bir cok sey anlattı boşver dedim, sana burda arabana da sanada atar yapmadım saygımı bozmadım habire king ming laf sokup durdun, evlendin daha olgunlaşman gerekirken hala birşeylerin peşine düşmüşssün, bak tamam hızlısınız en hızlısınız king sizsiniz dedim yok elimden tuna aldı cart curt salladın bak herkezin bi sabrı var ben üç noktayı veya kurduğum cümleleri gıdıklan diye yazmadım, yüzyüze seni illaki görücem dedin sen yazdın noktaları sen koydun, bende sana hodri meydan birader dedim, yani külliyen boş muhabbetler içinde sacma sapan konusmalara maruz bırakıyorsun tüm türkiyenin içinde, bak
araba hazırlanır dosthane denenir, tebrik edilir örnek alınır tekrar denenir bu işten böyle keyif alınır bildiğim. senin keyif alma tarzın ona buna laf cakıp sivri dille olmayan seyleri eleştirmek mi_? bak zamanında pistonlardan tunanın borcu vardı bana aramızdaki alış verişe salçalanıp kiminin borcu var sc yapıyo diye bana salladın(benim pistonların senin stp de olduğunu herkez bana söyledi umursamadım...) unutmuş değilim gereksiz konuşmalar yapıp adamı sinir etmekten baska bir ise yaramıyor. üç nokta koymuyorum kimseye atar gider yapmıyorum kimseyle alıp veremediğim birsey yok, ama senin benimle var, seninle sanayide orda burda illaki görüşücez selçuk. bana öyle telim var melim var yazma benim telim sendede var bu arada; otur ne güzel allah sana ne güzel evin barkın sorumlulukların nasip etmiş onlarla kafa yor bırak boş muhabbetleri.
bana evlendin ettin diye akil verecegine yakinda olacak dugununle ev duzmenle ugras birak rollere felan cikmayi, vefa konusu ayrica gundeme gelicek zaten merak etme :) bahadir abinin guzel hatri var ortada :) gorusuruz yasincim seve seve ben hic cekinmem azda olsa tanimissindir beni.ben biriktire biriktire gelirim son konuya o yuzden senle sorunum var demekki. Hadi selametle
Seni tanimaya calisayim bari cok cekindim simdi :)
ohooo beyler harıden durum sacma bı hal aldı ıkınızde kocaman adamlarsınız burdan zaten kımsenın ne anlatmak ıstedıgı anlasılmıyor en kotu bı tel acın emınım burdan daha ii anlasıcaksınz gerek yok kımsenın kımseye atar gıder yapmasına bu iş sdece bır eglence..
selçuk selametle yazıp devamını getirme cekin diye yazmıyorum cekindirmek gibi kaygım yok en azından yüzüme gülüp içten hıncın olduğunu burda değilde seninle gülereken yüzüme söyleseydin yada öyle görünseydin. biriktirerek gelmeni sadece günün birinde sabırsızlıkla bekliycem.
konuyuda kac kısı okuyo konusulanlar normal gıbı kımse bıseyde demıyo cok garıp..!!
alooo Yasın-Stp sacmalamayın yaa..
selcuk kardeşim 5001 nerede ? buyur götür dene sen ygz ile videoları görelim
Metin burda millet birbirlerini yiyen kisileri cekirdek yiyerek izler ...
kimse kimsenin arabasıyal gerdeğe girmesin son uyarım :)
aynen yasın e sormak lazım denıyecekmı..
suan he dese geelecekmi gelebilicekmi hayır biter ondan sonra böyle konu açılır ama bu denemenın konusuda *** oldu
@oz 100-200 bu hafta tazeliyelim artik havalarda isindi ama cikar mi dersin guzel bisi :))
konu sapmısss baya :( keske bende trde olsaydım gzl denemeler olurdu.
konustugunuz konu type r ların düllosumu kişilerin düellosumu arkadaslar yasım 30 nacizane fikrimi yazacağım kusura bakmayın bu type r lar biri gider diğeri bozulur birisi değiştirir v.s v.s olur ama arkadaslık demek destek yandaş olmak demek huylar ama birbiriyle çakışır ama uyum sağlar kımse kımseyi değiştiremez ama sunu unutmayın derim belli ki bir tanısıklıgınız bir hukukunuz olmuş bu durumu bu hallere taşıyarak yasandı bitti saygısızca durumuna getirmeyin derim ARKADAŞLIK güzel şey
bahsi gecen insanlar benimde arkadaslarım. dekor falan yapmıyorum bu kadar gerilmenize ne hacet? punisher diye bir arabanın varlıgından bile haberim yok olsa ztn b.aktepenin aracını bu kadar savunmazdım.
tebrik ederim ugrasmıssınız yapmıssınız guzelde sure cıkarmıssınız dun aksam gordum ilk kez soyledim de ztn mermi gibi uzuyor alet diye.
saol kardes.gerılmedım zaten gerılcek bısıgım yok dıger hızlı arac sahıplerı gerılsın bnm bı sıkıntım yok acık cekım hazır..:)
haa sunuda aklının bı yerıne yaz bılal abınınde ust postlarda dedıgı gıbı dbn egıme gore degıskenlık gosterdıgı ıcın,400 mt. kosu surelerı daha cok kabul gorur olaya resmıyet kazandırır.;)
bılal abının aracıyla bnm aracımın yapılıs amacları bıle farklı bnm aracım sagdece drag ıcın hazırlanmıs onunkısı tamamen gunluk kullanıım ıcın ama prof.lukla hazırlanmıs bı arac farkı tabıkı Bılal Aktepe..:)
@ B.Aktepe
butun sene yardımlarından samımıyetın dolayı tesekkur ederız abı.Efe nınde dedıgı gıbı akhısardakı yaklasımınla bızı ıhya ettın Allah gönlüne gore versın saygılar..:icon_tup:
su anda tatıldeyım akhısar 8 temmuzada ızleyıcı olarak takılıcaz nasıp olursa..austos bası gıbı ep3muz ıle turneye cıkmayı planlıyoruz sonrada austosta gerceklescek akhısar yarısına Punishe-R + EL'NinO ep3 olarak gırıcez tayyarlada bıladerım efe yarıscak..:)
sozum o kı bosuna gergınlık olmasın en hızlı N/A benım ve sezon sonuna kadar hedefım bole kalması yonunde. ayrıca en hızlı N/A ep3 olarakta atarımız war ılerleyen zamanlarda belırlenıcek kı yukarda belırttıgım tarıhler bu nedenle, drag' ta roll'de secın beyenın gelın herkeze saygılar .. :):icon_tup:
Buda benden gelsin :) dyno ayarsız
HONDA EP3 CIVIC TYPE R - CYPRUS.3gp - YouTube
valla benim araba sanırım bu haftaiçi de bitmeyecek anlatmıştım express kargo bi malımız vardı usa den normalde h.sonu bizde olucaktı bu p.teside alıcaktım aracı. şimdi pazartesi gelse bile savaş paşaoğlu balayında olacak onun için bi 10gün daha beklerim toparlanmasını. o kınalı gecesi iyiydi uzuna çıkmıştık bayagı ben gelirim farketmezde gece çok karanlık oluyor hacı kınalıdan sonra aydınlatma yok ya yollarda nebiliyim h.sonu şööle akşam saatlerine denk getirisek daha iyi olur bence. ama farketmez her şartta gelirim ben,,
Gunduz cekimi ahaahaha vavar bende sabbit kamera var kankka sikintiyok.:)