User Tag List

Sayfa 18/20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
368 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: DBS-R ve YGZ-R

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilal abi kesinlikle yazdıklarımızı yanlış anlama, senin böyle olayların içinde olmak istemedigini çok iyi biliyorm ama hızlı araban varsa derdin var demektir ortam çekiyo içine yani sana bilenme vs söz konusu degil.

bn akhisarda, biz derece yapınca kendin yapmıssın gibi sevindin onu gördüm o bize yeter abi saygılar.
    Ben sizi her zaman takdir ediyorum.Drag arabası hazırlamak yarıştırmak gerçekten zaman emek para isteyen işler.Yıllarca bizde uğraştık yaptık, vakit sizin vaktinizdir. İnşallah, 8 temmuz da 11.xx saniyeler gelicektir.

Ben hondacıyım. Beni başka bir honda ile karşı karşıya getirmeye çalışmayın,kıyaslamayın. 50 kere söyledim yine söylüyorum.

İnşallah Hulk ile tegra ile, 10.5 sn altı rakamlar 8 temmuzda gelicektir, Benim için şuan 1. öncelik budur Ben 8 temmuz a sürücülüğümü geliştirmek heyecanımı yenmek,arkadaşlarımızla görüşmek onlarada destek olmak için geleceğim, yine arabam sökük olmayacak, yine yol lastiklerim olucak. Tek farkım egzantrik takmış olacağım şimdilik düşüncem bu yönde

K24 sonbahar a kalmıştır.
    Failure is not an option.

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilalcim geçen yarış paslaşamadık bu yarış görüşelim benim elimde kaktüs olucak ordan beni tanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilalcim geçen yarış paslaşamadık bu yarış görüşelim benim elimde kaktüs olucak ordan beni tanı
    yarışa geldin ve beni aramadın mı sen alacağın olsun yazdım bunu.

orcuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarışa geldin ve beni aramadın mı sen alacağın olsun yazdım bunu.
    bak aracını gördüm yanına gittim hilminin yanına gittim fakat sıcaga yenik düştük kaçtık bu sefer idmanlıyım şemsiye getiriyorum altında takılırız iki tanede abla alıcam yeller bizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak aracını gördüm yanına gittim hilminin yanına gittim fakat sıcaga yenik düştük kaçtık bu sefer idmanlıyım şemsiye getiriyorum altında takılırız iki tanede abla alıcam yeller bizi
    oww 10 numara olur vallahi, yine çok pişicez vallahi

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Mami : Hani 3 hani 3

@ bilal : bırak bırak huahuauhaauhauaaauh

@ ben : defol git uyu aq aksam almanya var
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oww 10 numara olur vallahi, yine çok pişicez vallahi
    1 sefer kas tulum sparco baskanım 2 çadır alıp geliom bastan diim
    www.drecu.com

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin kayisin atsada bana dokunmaz yasin goruselim bugun ? Telim var ara hemen geliyim gorusmede napicaksin cok merak ettim. Oyle cumle sonu 3 nokta beni gidiklamio bilgin olsun
    cevap vermiycem diyorum olmuyor, bak selçuk bana atarı gideri sen yaptın, ne ygz dinlerim ne yasin ile basladın, bak gerek yok dedim olmadı sivri dilini içeri sok dedim olmadı bak vefa dükkanda sana ters yaptı ben seni savundum bana bir cok sey anlattı boşver dedim, sana burda arabana da sanada atar yapmadım saygımı bozmadım habire king ming laf sokup durdun, evlendin daha olgunlaşman gerekirken hala birşeylerin peşine düşmüşssün, bak tamam hızlısınız en hızlısınız king sizsiniz dedim yok elimden tuna aldı cart curt salladın bak herkezin bi sabrı var ben üç noktayı veya kurduğum cümleleri gıdıklan diye yazmadım, yüzyüze seni illaki görücem dedin sen yazdın noktaları sen koydun, bende sana hodri meydan birader dedim, yani külliyen boş muhabbetler içinde sacma sapan konusmalara maruz bırakıyorsun tüm türkiyenin içinde, bak

araba hazırlanır dosthane denenir, tebrik edilir örnek alınır tekrar denenir bu işten böyle keyif alınır bildiğim. senin keyif alma tarzın ona buna laf cakıp sivri dille olmayan seyleri eleştirmek mi_? bak zamanında pistonlardan tunanın borcu vardı bana aramızdaki alış verişe salçalanıp kiminin borcu var sc yapıyo diye bana salladın(benim pistonların senin stp de olduğunu herkez bana söyledi umursamadım...) unutmuş değilim gereksiz konuşmalar yapıp adamı sinir etmekten baska bir ise yaramıyor. üç nokta koymuyorum kimseye atar gider yapmıyorum kimseyle alıp veremediğim birsey yok, ama senin benimle var, seninle sanayide orda burda illaki görüşücez selçuk. bana öyle telim var melim var yazma benim telim sendede var bu arada; otur ne güzel allah sana ne güzel evin barkın sorumlulukların nasip etmiş onlarla kafa yor bırak boş muhabbetleri.
    PowerTune

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevap vermiycem diyorum olmuyor, bak selçuk bana atarı gideri sen yaptın, ne ygz dinlerim ne yasin ile basladın, bak gerek yok dedim olmadı sivri dilini içeri sok dedim olmadı bak vefa dükkanda sana ters yaptı ben seni savundum bana bir cok sey anlattı boşver dedim, sana burda arabana da sanada atar yapmadım saygımı bozmadım habire king ming laf sokup durdun, evlendin daha olgunlaşman gerekirken hala birşeylerin peşine düşmüşssün, bak tamam hızlısınız en hızlısınız king sizsiniz dedim yok elimden tuna aldı cart curt salladın bak herkezin bi sabrı var ben üç noktayı veya kurduğum cümleleri gıdıklan diye yazmadım, yüzyüze seni illaki görücem dedin sen yazdın noktaları sen koydun, bende sana hodri meydan birader dedim, yani külliyen boş muhabbetler içinde sacma sapan konusmalara maruz bırakıyorsun tüm türkiyenin içinde, bak

araba hazırlanır dosthane denenir, tebrik edilir örnek alınır tekrar denenir bu işten böyle keyif alınır bildiğim. senin keyif alma tarzın ona buna laf cakıp sivri dille olmayan seyleri eleştirmek mi_? bak zamanında pistonlardan tunanın borcu vardı bana aramızdaki alış verişe salçalanıp kiminin borcu var sc yapıyo diye bana salladın(benim pistonların senin stp de olduğunu herkez bana söyledi umursamadım...) unutmuş değilim gereksiz konuşmalar yapıp adamı sinir etmekten baska bir ise yaramıyor. üç nokta koymuyorum kimseye atar gider yapmıyorum kimseyle alıp veremediğim birsey yok, ama senin benimle var, seninle sanayide orda burda illaki görüşücez selçuk. bana öyle telim var melim var yazma benim telim sendede var bu arada; otur ne güzel evin barkın sorumlulukların var onlarla kafa yor bırak boş muhabbetleri.
    bana evlendin ettin diye akil verecegine yakinda olacak dugununle ev duzmenle ugras birak rollere felan cikmayi, vefa konusu ayrica gundeme gelicek zaten merak etme bahadir abinin guzel hatri var ortada gorusuruz yasincim seve seve ben hic cekinmem azda olsa tanimissindir beni.ben biriktire biriktire gelirim son konuya o yuzden senle sorunum var demekki. Hadi selametle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana evlendin ettin diye akil verecegine yakinda olacak dugununle ev duzmenle ugras birak rollere felan cikmayi, vefa konusu ayrica gundeme gelicek zaten merak etme bahadir abinin guzel hatri var ortada gorusuruz yasincim seve seve ben hic cekinmem azda olsa tanimissindir beni.ben biriktire biriktire gelirim son konuya o yuzden senle sorunum var demekki. Hadi selametle
    benim buyuk uğrasım zaten onlar boş muhabbete girip karsımdakini enine boyuna tanımadan atar gider yapmıyorum . yapmamda.yapım ve karekter gereği bana ters.stresli günlere arabamla stres atıyorum. biriktirerek gel her zaman bas tacısın anlarsın umarım. sanada.
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni tanimaya calisayim bari cok cekindim simdi

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohooo beyler harıden durum sacma bı hal aldı ıkınızde kocaman adamlarsınız burdan zaten kımsenın ne anlatmak ıstedıgı anlasılmıyor en kotu bı tel acın emınım burdan daha ii anlasıcaksınz gerek yok kımsenın kımseye atar gıder yapmasına bu iş sdece bır eglence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni tanimaya calisayim bari cok cekindim simdi
    selçuk selametle yazıp devamını getirme cekin diye yazmıyorum cekindirmek gibi kaygım yok en azından yüzüme gülüp içten hıncın olduğunu burda değilde seninle gülereken yüzüme söyleseydin yada öyle görünseydin. biriktirerek gelmeni sadece günün birinde sabırsızlıkla bekliycem.
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyuda kac kısı okuyo konusulanlar normal gıbı kımse bıseyde demıyo cok garıp..!!

alooo Yasın-Stp sacmalamayın yaa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk kardeşim 5001 nerede ? buyur götür dene sen ygz ile videoları görelim
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metin burda millet birbirlerini yiyen kisileri cekirdek yiyerek izler ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metin burda millet birbirlerini yiyen kisileri cekirdek yiyerek izler ...
    sızde cocuk deılsınız bu burda konusacak bı durum deıl madem bı mevzunuz var kısılerın arasın oturulur bır yerde durum konusulur haklı haksız ortaya cıkar burda sadece lıselılerı yaptıgı mevzu olur anlık sınıre kapılmayın..koca koca adamlarsınz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk kardeşim 5001 nerede ? buyur götür dene sen ygz ile videoları görelim
    Kankacim sali aksami dynoda ayar yapiyor yuro, carsamba aksami deneyelim hemde buyuk zevkle ama denemeye gelecek kisi bahaneli gelmesin pls

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse kimsenin arabasıyal gerdeğe girmesin son uyarım
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)