yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
cevap vermiycem diyorum olmuyor, bak selçuk bana atarı gideri sen yaptın, ne ygz dinlerim ne yasin ile basladın, bak gerek yok dedim olmadı sivri dilini içeri sok dedim olmadı bak vefa dükkanda sana ters yaptı ben seni savundum bana bir cok sey anlattı boşver dedim, sana burda arabana da sanada atar yapmadım saygımı bozmadım habire king ming laf sokup durdun, evlendin daha olgunlaşman gerekirken hala birşeylerin peşine düşmüşssün, bak tamam hızlısınız en hızlısınız king sizsiniz dedim yok elimden tuna aldı cart curt salladın bak herkezin bi sabrı var ben üç noktayı veya kurduğum cümleleri gıdıklan diye yazmadım, yüzyüze seni illaki görücem dedin sen yazdın noktaları sen koydun, bende sana hodri meydan birader dedim, yani külliyen boş muhabbetler içinde sacma sapan konusmalara maruz bırakıyorsun tüm türkiyenin içinde, bak
araba hazırlanır dosthane denenir, tebrik edilir örnek alınır tekrar denenir bu işten böyle keyif alınır bildiğim. senin keyif alma tarzın ona buna laf cakıp sivri dille olmayan seyleri eleştirmek mi_? bak zamanında pistonlardan tunanın borcu vardı bana aramızdaki alış verişe salçalanıp kiminin borcu var sc yapıyo diye bana salladın(benim pistonların senin stp de olduğunu herkez bana söyledi umursamadım...) unutmuş değilim gereksiz konuşmalar yapıp adamı sinir etmekten baska bir ise yaramıyor. üç nokta koymuyorum kimseye atar gider yapmıyorum kimseyle alıp veremediğim birsey yok, ama senin benimle var, seninle sanayide orda burda illaki görüşücez selçuk. bana öyle telim var melim var yazma benim telim sendede var bu arada; otur ne güzel evin barkın sorumlulukların var onlarla kafa yor bırak boş muhabbetleri.