ben yazıyodum o bahsettıgın postları ne oldu sorunmu var ? ozguven gereksınımı olan bırı degılım... fabrıkasyon typerın bı degerı yok bombos bı arac, STP gıbı bı typera sahıp olmus bırı olarak bombos typerlamı guven sahıbı olucam?
Printable View
Alper o bahsettigin arac sana bile dert olduysa tüm TR'ye dert olmuştur orjinalcisiniz ya
Haktan ben typerlarla inan ilgilenmiyorum hiç dikkatimi cekmiyor valla..ben sadece typerın sesine hayranım haricinde dikkatimi çeken bi arac değil..Allah kaza bela vermesin benim gözüm yok..
ama burada dönen muhabbetler hoş değil yok yancısın felan,adamın arkadaşı haliyle yazıyor bak senınde arkadaşların yazıyor o zaman onlarda senın yancın mı oluyor..
benim bildiğim yancı kahvede masada beleş cay içendir ;)
Yeri geliyor herkes yüz yüze bakıyor dimi?şimdiden arayı bozmaya gerek yok yarın birgün bi araba yaparsın merak eder dbs yi cagırır dostça deneme yaparsınız mesela..ama dönen muhabbet hoş değil be..laf yarışı felan hiç birimiz liseli değiliz..gerek yok bi sorun varsa tel diye bi icat var konuşun kapatın bu konuyu..
dbs ep3lerin en iyisi doğrumudur atmosferik olarak
İstanbul icin suan en hizli ep3 DBS evet, simdilik diyelim,,,
ummadık taş baş yarar...
maşallah iki aracada ygz hosuma gitti
Dbs bugüne kadar yapılmış en hızlı n/a typer'dır ama serhatında dediği gibi şimdilik...Yapım aşamasında olan birçok n/a k20 var...
ep3 olarak dbs uzun zamandır en hızlı bir ara sus da dbs ile aynı ayarda yuruyordu 2 siydi en hızlı ayırt etmek zor.
o sokuldu bildiğim kadarıyla dbs hala devam ediyor.
ama n/a k20 olarak bakarsak heralde B.aktepenin alet piyasadaki butun typerları elek eder :)
:D deneyelim ozman punisher ile Bilal i :)
Dbs Tebrikler Hızlanmış hayven :)
ygz ile motor farkı olarak 11.7 sıkıştırma var dbs de birde egzantirik
ama o rp03 ler orjinal jantlarından ağır sökün onu ya
ahmet , bılalle beraberdık yarısta, seedınglerde cok guzel kullandı hepımız sasırdık hayatında drag deıl rol yapmamıs bırının boyle kullanmasına ve onada soyledık mukemmel kalktın dıye. ozamankı suresı 13.0xx sanıye ıdı. bılalın aracı ve punısher ayrı kategorıler aynı makıneye sahıp olsalarda punısher cok fazla hafıf olayın shıtı cıkmıs durumda bılal arabasını o halde sokmez kesmez bıcmez
video güzel ...............
ygz ve dbs konusu baska arabaları karıştırmayın
Yasinim tebrik
Muratcım Sanda Tebrik
7.67 kılo rp03 ler
Ben dedim ya stp gelir kusuratli degerler verir, al iste oz.cum bak bakalim 7.63 diyo selcuk rpf03 ler icin nediiceksin:D
King' mink stendap yapmayın artık yeter da selcuk Hakan ne alıp veremiyosunuz benle Allah'tan uzun zamandır typer maypar uğraşmıyordunn kovalamiyordun Nedir bana karsı bu afralar vefa dükkanda sana bozuk atarken bile onu uyarip kızan Benım ya nedir bu selcuk yuzyuze adam gibisin burda bı halledersin ya oldugun gibi görün ya göründüğün gibi ol hakikaten bu ısı keyifden başka seylere sürüklüyorsunuz, buyrun king sizsiniz... Meydan sizin olsun arkadas...
Diğer yorumlar iyi dilekleri icinde herkeze teşekkürler
Stand upci sensin yasin :) bizim arabalarimiz digerlerinden cok hizlida farklida ... Birak baskasi soylesin ... Cok merak ediyosan Bahadir abiye sor onla konustum bu konulari
2 aracta gzl gıttı. YGZnin fd cok uzun. tork baya dustu oranlar uzadı. keske 4.7 olsaydı daha iyi olurdu.
ygz egznatrik ve fd ile en çok iddalı yürüyeceğini DBS nin önünde olacağını tahmin ediyorum..
İçi temiz adamın arabası herzaman yürür.
Artık DBS ye setup yeniliği lazım , daha iyi bi egzantrik , daha iyi bi header daha güncel bi ayar oda hızlanır.
Yasin bana zamaninda typer aldin gotun kalkti dedin sonrasinda seni elimden tuna aldi unutma ... Nasilsa denk geliyoruz ben sana yuzyuze anlatirim gerekeni... Sen burda yaz ciz bu sekil :)