görcez görcez hepsini işallah yaza doru :D
Printable View
yani rs-rc olarak düşünme buraya geçtiğim bi rs videosunu koyarım ne dandik arabaya biniomuşum dersin :)
js ii gidio bende özellikle onla denemek istedim ii gidenini görmek için yoksa kötülerini geçip kendimi tatmin etmek gibi zevklerim yok
yoo ben her araba dandik filan demedim hiçbir zmn ama zmanında koyduğu kadran videosu yavaştı bana göre rckid arkadaşımıızn
şimdi düzelmiş demekki bişiler geçmiş seni :)
o formül o videodaki şekle yetmez :)
ben o videoyu izlesem yabancı adam olsanız burda yazışmasanız rc nos basmış derim
bide sizin ilk dneemenizde musatafanın orj jantlar bagajdaymış galiba :) abi saçma olmuş o biraz doru okumuştum dimi öyemiş
en iyisi rc-rs vıdeolarını bır kere daha seyredın.
yada yenılerını seyrederız yakında.
yakında izliycez biraz sabır lazım tabi :p
video'da süper olmuş elinize sağlık..
ıbo izledım gene valla.:) 2dklık videonun sonuda deli gibi gelmiş rc
ama başlarda gerı kalıo kabul;)
senın videolarımı kasdettın yoksa???
vaay kadir başkan ağır konuştu:) turbo diyolar senin arabaya??:p
yok be gökhan nerdee :)
komple bakıma girdi o kadar haftaya deniycez bakalım özpertimlen. fitenkler falanda olucak. yemişim cam car'lığını hepsinin kıçında dolaştım :D Bende stepne bass ne varsa evde bırakıp gazlıycam :D
yürü be gazı almışın sen:D hayırdır koray fazla mı uğrasıyo seninle:p deneyin bakalım görelim rsleri vtiları..:)
koray'ın işi bu biliyosun onu bi susturmak lazım. :) sonra bi rc'yle fransız kardeşliği adına deneme yaparız. :D En son standart'ken özberkle denemiştik araba paslandı biraz açalım :)
@ Cem
Tamer'den haber aldım ama yazdığım gibi motor kulaklarını değiştirmem lazım o gece denemelerde o şekilde gazlamışım allahtan bişey olmadı yoksa bi çekicide bana lazım olucaktı :D
sorunsuz kavgasız bi deneme 2 tarafıda tebrik ediorum.
cem kusura bakma gelemedim acaip yorgun hissettim kendimi uyudum :D
11.15 gibi satış yaptığını anladık ztn :) problem deil
güzel videolar olmuş ellerinize sağlık;)
rc gayet iyi yürümüş full stock'a rağmen:rolleyes: sadece alt hızlarının ceset olmasının gazabına uğramış.kazasız belasız sürüşler :heyoo:
Üst devirdede bastık alt devirdede gaza aynı anda basınca sonuç genelde başlardaki gibi oluyor ikinci vitestede üçüncü vitestede ..Ama cem debriyaja basıp devri yükseltip debriyajı birden bıraktığı zaman sonlardaki deneme gibi oluyor..
Bide aynı taktiği rs de uygulamak lazım:)
güzel video olmuş.Beklediğim bi sonuçtu Clio RS i seviorm :) Edo kanka RS le ilgili bi ara bi video izletcem sana ondan sonra normal gelcek bu sonuç sana :)
Maşallah cemm araban güzel gitmiş . Rs de güzel gidiyo maşallah.
çok güzel olmuş videolar rc ye söylediginiz işlemleri yapınca tekrar isityoruz videoları...
bütün konuyu okudum, aklıma gelenleri tek seferde yazıyım.
ikisi de stock olduğunda rs rc'yi geçer diye düşünüyorum, ikisi de hafif oynayınca da yakın.
rc aptal gaz kelebeğinden ve şanzıman oranlarından kaybediyor bence.
RC'de ilk başta gaza az basıp sonra dozajı yavaş yavaş arttırmak en iyisi gibi geliyor bana.
egzoz içinse ben orta susturucusuz, ortada sanayi,ortada orjinal denedim. en iyisi orjinal orta gibi gözüküyor. sonda dc sports var, ama ss almak istiyorum.
RC yi yüretebildiğimiz kadar yürütmeks istiyoruz, catcams le egzantirik için görüştük, fiyat aldık. bir pürüz kaldı, lift ler çok yüksek olduğu için standart pistonla veya wössner cr 12.5:1 pistonla sübaplar sorun yaratacak mı onu araştırıyoruz. catcamsden bu soruya cevap bekliyoruz. problem olmaması halinde egzantirikleri deneyeceğiz
rc nin clio ya gecilmesi cok dogal, rc de bi dunya elektronik, var en basiti koltukları bile kac kilodur. bide ustune elekronik gaz kelebegi.
vems gibi işletim sistemi ile pedalı telliye cevirmeye calısın.
ama genede clio rahat gecememiş ilk gaza alısında one cıkıyo sonra fark sabit gibi rc den kacamadı.
Bence rc nin bukadar gitmesi bile cok iyi, eskiden yapılı gti lar ile denk gidiyolardı
egzoz durumalrı nedir? kat filan varmı araclarda?
peki rc ye normal telli gaz kelebegi takılmıyormu..?