ne cakallığı cnm arabalar aynı anda kafayı uzatıosa sorun yok valla:) bıtek suren anlar onu sölemezse kım anlıcakkı:D
arkadan gelme olayında haklısın ama
çakallığıa giren o kadar şey varkı saymaya kalksak bitmez:):rolleyes:
Printable View
Yani illa aynı anda mı kafa çıkartmaları lazım iki arabanında diğerinin yaptığı şeyin herhangi bir sorun teşkil etmemesi için..
Biri diğerinden önce gaza bastığı halde aynı anda kafa çıkartıyorsa sorun var bence..Çünkü normal zamanda bassa kafa çıkartamıcak..
Ozaman herkes denerken kendine göre bir gerekçe bulsun biri gistin üçüncü kornada bassın diğeri başka şeyleri bahane edip 1. kornada bassın olur mu öyle şey:)
ztn şöle bişide var senin arabanda elektronik gaz kelebeği var die aynı etkiler vardrı demek deil farklıda olabilir ben mesela geçen yeni typer sürdüm pek alakası yok bnm gaz kelebeğiyle hissettirmio yani
pejonun dandkilğide olabilir bu konuda bnm anlattıklarım
ztn bide şöle bişi var rc her seferinde farklı giden bi araba inan binmeden anlayamazsın saçma bi araba
boşuna tartışmayın ben RC nin geçebilmesi için ne gerktıiğini buldum:D
su an burda yazamıyorum:D:D
kadir abiye anlattım durumu:D:D:D:D:D:D:D
neymiş söyle de biz de öğrenelim RC nin geçmesi için ne gerektiğini
gerçi çok da ihtiyacımız yok ama
neymiş taktığın isim, neymiş toparladığın yöntemler yaz da öğrenelim,merak ettim gerçekten
Sır gibi oldu oldu sizin olay ;) Bence 6-7 denemeden sonra Rs şişiyor Rc açılıyor..Çünkü ilk denemelerde ibo geçiyo..
neyse birşey demiycem, olay yine kim kaç defa geçti, nasıl geçti, kaçıncıda geçtiye gelecek
böyle bir olay olası...
emrenin koyduğu videonun sonunda bişi oldu sanırım diorum araba ile ilgili
deneme sonrası ceme söledim aynısnı
belki psikolojikdir diye artı bahane gibi olmasın diye ısrar etmedim ama sizde aynısını görünce rs de olması ihtimal...
aynı olayı megane rsde de yaşadım gecenin sonunda ceme de bahsettim...
ben onu yaşadığım şu olaya göre psikolojik olabilir dedim
benim 4 ğn sonlrında geçmeye başladğım denemelerdne sonra her 3 te bastığımızda ben yine geçemedim bazılarında yine pek istediğim gibi ayarlayamadım yine geçildim
ztn dikkat ederseniz ayarlayamazsam basar basmaz 2 boy gibi bi fark oluo ya sabit kalıo yada en fazla 3 boy oluo
ama basar basmaz 1 boy gibi tutabilirsem arkadan gelip yetişiorum
abi o değilde ben şimdi anlayamadım bidaha açıklarmısın şimdi sen debriyajmı tokatlıyosun bi açıklarmısın nasıl yarım gazda falan ben anlamadım:):):):):)
ya bak bide şöle bişi var clio kötü araba demedim motor tabiki başarılı ama torpidosunun lacivert olması filan ne bilim sevemiorum arabayı kardeşim kusura bakma kişisel deil yani yazdıklarımız :)
bide bişi sorcam mesela o torpido boyanabiliomu hiç öle bişi araştıran varmı
dragdı 1den rollingdi 2den rollingdi zaten denendi. ne olduğu görüldü. deneniyor sonra ortalık karışıyor, canım sıkılıyor. ha diyosanız ki biz geçtik, tamam öyle olsun
ben rc nın ıcındeydım herhangı bır debrıyaj tokatlama olayı falan yok soz konusu degıl hatta ole bı olay... benımm kanaatım 2 de basınca rs ı yakalayamadık 3 te basınca ıse yakalıyoduk bence 2 sıde aynı sartlarda olunca cok ddenk gıdıceklerdır dıye dusunuyorum..:soru:
geçtik diyorsanız açıkca biz geçtik diyin , biz de eyvallah diyelim, öyle olayı manasız taraflara çekmeye gerek yok
yok şiştiydi, yok yarım bastıydık çektiydik
Şimdi bu JL miydi plakası en iyi giden rs lerden birisiydi sanırsam değilmi. Şimdi peki bu şişme olayı ne. Debriyaj mı şişiyo ?.
şişme değile sıcak hava alma olayı olabılır.
RS için ole ahım sahım 1 CAİ kiti yok.
ve cok cabuk ısınıyo motoru
lütfen cemin ve benim arabamın konusunda alaycı,
tartışma çıkarıcak mesajlar yazmamaya özen gösterelim...
işki olay fanatik bi hal almasın...
teşekkürler
Tabi ulkemizde yokluklar icinde drag duzenledigimiz icin sizde halısınız, baya yabancı gelebilir.
Anlıcagın sekilde F430 ile clio kalıs yapabilio.
christmas tree denen bi sistem arkadan kalıcak aracın (yani hızlı olan) ne akdar geride olucagını hesaplıyo ve eger haraketli start esnasında tree yesil yakmadan start cizgisine dokunursa, fodepar veriyo.
Bu sistemi almayı cok dusunduk ama bi yarıs 100 araba bi yarısda 10 araba gelmesi yatırım gerektirmedi için girişmedik.
Konuya donersek; clionun bagzen ayrıp gitmesi bagzen kotu gitmesi sismesinden dolayı degil de subab sisteminden kaynaklanıo olabilir, clio lar sıfırken , arac hiç bi zman aynı gitmiyodu sanki kendi kafasında gore karar veriyodu.
ozberk nerdesın sen yaw cumartesı ur rs le denedık bızım makınayı 2.de benım
makına kafa cıkarıyo ust devırlerde yanıma gelıyo 3. te o kafayı cıkarıyo 4.de
arka tamponuna dusuyorum fıltre ve egzozdan sonra ur guzel oldu gelseydın senlede
denıcektık gecenın sonunda baglandık bugun gerı cıkardım makınayı....