Yakinda daha iyileri çikar piyasayayapanlar vardir
![]()
240 tekerli typerin ile 216 tekerli typerimizi haftasonu deneyelim sana uygunsa.. Basar basmaz boy boy acarsin bize ama maksat arabamizi gorelim 23 whp fazla typerla nasil gidiyoruz
benım aldıgımda baskı paramparcaydı flıtre cok kotu durumdaydı sıbop ayarı yoktu ama ne kadar etkıler ne olur bılemem arac tan herhangı bı parca sokulmedı...
ben stage 4 baskı sibop ayarı ve buna benzer yag su rot balns vs vs.. gıbı seylerını yaptırdım motor ıcıne gırmedım suan bıle flıtre eksıye dusurecek durumda aracı ve ara borular cok ezılmıs durumda 51 lıge dustugu yer bıle vardır cok ezılmıs.. ve zıncır de deışmesı lazımmıs o bıle eksıye dusururmus yanı durum bu sekılde..sokulen takılan bısey yok..
yok kardesım saolasın.. sen benı gecersın denemeye gerek yok daha denemeden neler yasandı gördün.. anlaşamıyoruz bi şekilde en iisi hıc böyle polemiklere gırmeye gerek yok...
daha sevıyelı olur dıe dusunmustum aştık hepımız kendımızi kusura bakma..
buda dosthane bı kelıme atar gıder deıl kım ne anlarsa anlasın.. ben bu sekılde bı adam deılm klavye basında laf soylecek olanlar bana gore deıl durduk yere yine basıma iş alıcam gereksiz..
Ben sana hastam var haftasonu rahata ererim dedim en basindan ama anlamak istemedin suan hastam iyi durumda rahatlamis durumdayim ilk soyledigim gibi kisacasi . Sen bilirsin denemek istersen BK hazir
benmi anlamak ıstemedım..?? bak hala nerdeyız.. ben ne dedım sana sen hastam var dedıgnde.. tmm dedım saglık herseyden once gelır cok cok gecmıs olsun dedım..
sonra haktan yıne baslayınca ordan dedım sen al gel o zaman madem konusuyosn oda olmadı en son yazdıgım postdada ben haktana dedım adam orda hastane can derdınde sen buraya atarlı konu acıyosn adam hastaneden cevap vermeye calısıyo dıe bunları okumadın heralde.?? bunlara ragmen sende hala bana ne dıosn bak ne dıyorm bı sekılde anlasamıyorz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)