Masallah dbs ye ama facebook olan videolar acilmior![]()
Masallah dbs ye ama facebook olan videolar acilmior![]()
Yiit'teykende canavardı hayla canavaz. kac el değiştrdi 2 mi 3 mü takıp edemedim bayadır ama alanlarda iyi bakıor masallah
#KGdetanirlar
240 teker olmasın.![]()
bu fark neden oluyor peki bahsedilen fark 30 40 hp ki atmosferik için bu artıları kazanmak için haracanılan para ***** ortada egzantiğiydi yazılımı v.s bu fark dynodaki cihazla alakalımı acaba yoksa aracın zamanla yaşadığı kayı pmı bunu sanmıyorum çünkü sabun değilki erisin hava şartlarınında farkı illakı olabilir siz daha iyi biliyorsunuz acıkcası merak ediyorum takip edeceğim özellikle
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
maşallah çok iyi
dynolarda sıkıntı yoktu 40 hp fark etmez sanmıyorum. 5 - 10 olsun en fazla.
280 izmir
2005 Honda Civic Type-R Full Loaded N/A - YouTube
273 paşaoğlu
DBS TPER DYNO - YouTube
240 tekermiş zaten gerekli açıklama gelmiş. 276 2. videonun altında yazıyo ayrıca.
DBS-R'a Maşallah.
Okadar cok parametre var ki. Bazen ayni dynoda 15 hp fark ciktigini kendi gozlerimle gordum 3 arka arkaya olcum sonrasi.
Mesela pasaoglunda teker gucu 197hp veren aracim ayni setupla bir gun sonra vwtech te 227hp verdi. Be ne yaptim da 30 beygir aldim tekerde? Dolayisi ile before after olmadigi surece ben dyno rakamlarina guvenmiyorum.
Haa hatta dynoda before after testlerinde krankta 15 beygir alip da ayni arabayla kafan burun gittigimi de bilirim. O yuzdendir ki zaten burada herkes en iyisi otoban dynosudur diyip duruyorlar. En iyisi yolda basa basa gormek arabanin nekadar iyilestigini.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)