User Tag List

Sayfa 5/14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
251 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: -Stock 106 gti vs.Stock Cooper S- (izmir)

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum +100000000000000
    ya allah askına bugatti veyron deıl bu ya 106 arkadaslar sonrada konustukmu laf oluyor draglar olunca gelırsenız ızmıre gorursunuz kapansın artık bu konu isterse fabrika çıkısı 12 tane ciğeriii olsun yıne gecemez stock 106 falan dercelısı chıplısı egzozlusuda roolıngte gecer en fazla 2 boy oda 190 dan sonra coper s yıne gecer oda ıyı olduu ıcın deyıl hafıf olduu için stock coper s kasmadan 240 gıden bır araba ama bı 106 240 gıtmesını ıcın sızın dedıklerınız herseyın olması + 220 den sonra ilahı bır gucun arabanın yolda kalması ıcın yardımcı olması gerekır 106 cok ıyı bır araba efsana bır arac ama bu kadarda buyutmeyın
    derecelisi çiplisi 2 boy diyorsun.. öyle bi anlatıyorsunki 106 el arabası sanki, pa eski haliyle bu mcs ye 2 boy atardı değilmi... standartta mcs yi de bu kadar abartmamak lazım . Ama 106yı mutlaka geçecektir ikisi de standartsa.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla stock 106 stock coper s i baya bi sene gecemez zaten yorum yapanlarda dedı efsane yaratmaya calısmayın dıe ama senın görusun öyleyse saygı duyarım herkezın kendı bıldıı dogru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla stock 106 stock coper s i baya bi sene gecemez zaten yorum yapanlarda dedı efsane yaratmaya calısmayın dıe ama senın görusun öyleyse saygı duyarım herkezın kendı bıldıı dogru
    Bende aynı şeyi dedim ikiside standart ise mümkün değil yani 106nın geçmesi ama 106 düzgün bir şekilde modifiye edilirse mcs yi rahat geçer diyorum, örnek de PA diyorum, 2 boy değil 22 boy atar PA. Yani çipli-derecelisini de geçtik fln fazla iddialı sözler. Umarım anlatabildim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen o zaman pa nın sahıbını tanıyorsan ac sor bakalım ulasın 106 ya kac boy atmıs ondan sonra 22 boy atar lafını tekrarlamassın bence izmirdesın af 106 yı bılıyorsundur arabayı bılıyorsan üzerindekilerı bılıyorsundur ve o arabanın ızmırdekı hangı aracları gectınıde bılıyorsundur bence bunları bı arastır sorustur ondan sonra tekrar bıldıklerımı paylasalım iş 106 coper s fanatıklıı deıl benım kendı fıkrıme gore 106 ya bınen hızlı gıttını coper s bınen hızlı gıttını dusunuyor ama pa deıl papapapa gelse 22 boy falan atamaz tamam tabıkı gecer hatrı sayılır sekılde ama 22 boy falan lafın gelısı bıle olsa ımkansız buda benım gorusum zaten arkadaslada konustuk denıycez bırgun bızde bılıyoruz geccenı ama ne kadar gecceına bakıcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum pa eskisi gibi değilki, pa yı, af yi, ulaşın 106 yı.. hepsini gördüm ben yakından yürüyüşlerine şahit oldum. af ile kendim denedim bile sen sanırım pa'nın m3 ile fln denediği zamanlarını bilmiyorsun... Neyse uzatmaya gerek yok zaten sürekli görüşen arkdaşlarız gün gelir adam gibi dener aradaki farkları da görürüz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum pa eskisi gibi değilki, pa yı, af yi, ulaşın 106 yı.. hepsini gördüm ben yakından yürüyüşlerine şahit oldum. af ile kendim denedim bile sen sanırım pa'nın m3 ile fln denediği zamanlarını bilmiyorsun... Neyse uzatmaya gerek yok zaten sürekli görüşen arkdaşlarız gün gelir adam gibi dener aradaki farkları da görürüz.
    tabıkı kardesım ne demek zaten bızım bu tarz konusmalarımzı tanımayanlar bılmeyenler tartısma ortamı sanıyor hepımız burdayız yerı gelır yuzyuze bakarız konusuruz otururuz bırseyler ıcerız maksat muhabbet yoksa o benı gecmıs sen bunu gecmıssın sonu olmayan seyler

buyyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulen mustafa nereye gtsen kavga cıkarıyon:P:P:P:P:P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buyyak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulen mustafa nereye gtsen kavga cıkarıyon:P:P:P:P:P

M@dBLue
    Misafir
    simdi stock 106 mcs gecemez diosunda , stocktan kastın filtre egzos mu yoksa fabrika cıkısı mı ?

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M@dBLue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi stock 106 mcs gecemez diosunda , stocktan kastın filtre egzos mu yoksa fabrika cıkısı mı ?
    her iki tipi de geçemez ki , filtre egsoz dediğin 50-60hp vermicek araca sonuç olarak.biri atmosferik biri aşırı besleme ikisi stock olarak aynı kriterde tutulamaz bile bana göre
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pa eskisi gibi gitmio sebebi üzerinde şu an 280 280 egzantrik var onlarında ayarı yapılmadı sebebi o yoksa pa efsanedir herkez bilir ayarları yapılsın ondan sonra deneyin ...

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her iki tipi de geçemez ki , filtre egsoz dediğin 50-60hp vermicek araca sonuç olarak.biri atmosferik biri aşırı besleme ikisi stock olarak aynı kriterde tutulamaz bile bana göre
    benim arabamı bilmiyosun sanrım

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtre egzozlu 106 sittin sene geçemez

egzantrık chıplısıde 200 e kadar 1 boy onde sonra mcs gecer dıyor arkadas.

videoda da ole olmus.

aksını ıddia eden elınde vıdeo varsa koysun yada yenı vıdeo ceksın de bızde anlayalım kım haklı kım haksız.

106 nın chıp-egzantrıkle neler yapacagı bellı.

MCS muallakta su an.her chıplı-egzantrıklı 106 ıle sonuc aynımı olacak yoksa vıdeo ıstısnamı gorelım.

M@dBLue
    Misafir
    Alıntı Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 nın mcs yi gecmesi icin illa 160 hp ve üstü olacak die bisey yok , rakamlara o yuzden fazla takılma derim. 106 sonucta mcs den hafif ve yere aktarımıda güzel yapan bi aractır.

M@dBLue
    Misafir
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

videoda da ole olmus.

aksını ıddia eden elınde vıdeo varsa koysun yada yenı vıdeo ceksın de bızde anlayalım kım haklı kım haksız.

MCS muallakta su an.her chıplı-egzantrıklı 106 ıle sonuc aynımı olacak yoksa vıdeo ıstısnamı gorelım.
    http://www.youtube.com/watch?v=hpoAb09-Ip0

bu video bana ait. Aracımda komple 51 Lik düz boru son susturucu remus ve filtre var.
    2 tane ayrı mcs ile deniyorum. sagda ki mcs de yanlıs hatırlamıyorsam sadece egzos , solda giden mcs de ise alta cai komple borla egzos ve altanın orijnal kasnagı var.
    sagda ki mcs nın onune videoda tır cıktıgı icin ***** tam basamıor ama sonra ki denemelerimizde 1,5 - 2 boy kadar arkada kalıyor.
    mcs den mcs ye ne kdR farkediyor bilmiyorum ama benim denemelerimde sonuc videoda gözüktüğü gibidir.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=hpoAb09-Ip0

bu video bana ait. Aracımda komple 51 Lik düz boru son susturucu remus ve filtre var.
    2 tane ayrı mcs ile deniyorum. sagda ki mcs de yanlıs hatırlamıyorsam sadece egzos , solda giden mcs de ise alta cai komple borla egzos ve altanın orijnal kasnagı var.
    sagda ki mcs nın onune videoda tır cıktıgı icin ***** tam basamıor ama sonra ki denemelerimizde 1,5 - 2 boy kadar arkada kalıyor.
    mcs den mcs ye ne kdR farkediyor bilmiyorum ama benim denemelerimde sonuc videoda gözüktüğü gibidir.
    bu vıdeodakı araclarda neler var.cooper cok fark atmıs kasnak flanmı var.

http://www.youtube.com/watch?v=E1SRzG-0PYk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

videoda da ole olmus.

katılıyorum kardesım sana bakın arkadaslar burda konusuyorz tartısmıyoruz once bunu anlayalım forum ne işe yarar bılgılerımızı deneyımleımızı paylasmaya kalpler kırılmısın arabalar bozulmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu vıdeodakı araclarda neler var.cooper cok fark atmıs kasnak flanmı var.

http://www.youtube.com/watch?v=E1SRzG-0PYk
    şimdi kesın bu vıdeoda 106 stock tur filtresı bıle orjınaldır coper s dede takılabılcek hersey vardır

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılıyorum kardesım sana bakın arkadaslar burda konusuyorz tartısmıyoruz once bunu anlayalım forum ne işe yarar bılgılerımızı deneyımleımızı paylasmaya kalpler kırılmısın arabalar bozulmasın
    su 106 cooper olayında bi video cek musty tmmmı kardesim en yakın zamanda bu forumda istiyozz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)