valla stock 106 stock coper s i baya bi sene gecemez zaten yorum yapanlarda dedı efsane yaratmaya calısmayın dıeama senın görusun öyleyse saygı duyarım herkezın kendı bıldıı dogru
![]()
Bende aynı şeyi dedim ikiside standart ise mümkün değil yani 106nın geçmesiama 106 düzgün bir şekilde modifiye edilirse mcs yi rahat geçer diyorum, örnek de PA diyorum, 2 boy değil 22 boy atar PA. Yani çipli-derecelisini de geçtik fln fazla iddialı sözler. Umarım anlatabildim.
sen o zaman pa nın sahıbını tanıyorsan ac sor bakalım ulasın 106 ya kac boy atmıs ondan sonra 22 boy atar lafını tekrarlamassın benceizmirdesın af 106 yı bılıyorsundur arabayı bılıyorsan üzerindekilerı bılıyorsundur ve o arabanın ızmırdekı hangı aracları gectınıde bılıyorsundur bence bunları bı arastır sorustur ondan sonra tekrar bıldıklerımı paylasalım iş 106 coper s fanatıklıı deıl benım kendı fıkrıme gore 106 ya bınen hızlı gıttını coper s bınen hızlı gıttını dusunuyor ama pa deıl papapapa gelse 22 boy falan atamaz tamam tabıkı gecer hatrı sayılır sekılde ama 22 boy falan lafın gelısı bıle olsa ımkansız buda benım gorusum zaten arkadaslada konustuk denıycez bırgun bızde bılıyoruz geccenı ama ne kadar gecceına bakıcaz
![]()
Dostum pa eskisi gibi değilki, pa yı, af yi, ulaşın 106 yı.. hepsini gördüm ben yakından yürüyüşlerine şahit oldum. af ile kendim denedim bilesen sanırım pa'nın m3 ile fln denediği zamanlarını bilmiyorsun... Neyse uzatmaya gerek yok zaten sürekli görüşen arkdaşlarız gün gelir adam gibi dener aradaki farkları da görürüz.
filtre egzozlu 106 sittin sene geçemez
egzantrık chıplısıde 200 e kadar 1 boy onde sonra mcs gecer dıyor arkadas.
videoda da ole olmus.
aksını ıddia eden elınde vıdeo varsa koysun yada yenı vıdeo ceksın de bızde anlayalım kım haklı kım haksız.
106 nın chıp-egzantrıkle neler yapacagı bellı.
MCS muallakta su an.her chıplı-egzantrıklı 106 ıle sonuc aynımı olacak yoksa vıdeo ıstısnamı gorelım.
http://www.youtube.com/watch?v=hpoAb09-Ip0
bu video bana ait. Aracımda komple 51 Lik düz boru son susturucu remus ve filtre var.
2 tane ayrı mcs ile deniyorum. sagda ki mcs de yanlıs hatırlamıyorsam sadece egzos , solda giden mcs de ise alta cai komple borla egzos ve altanın orijnal kasnagı var.
sagda ki mcs nın onune videoda tır cıktıgı icin ***** tam basamıor ama sonra ki denemelerimizde 1,5 - 2 boy kadar arkada kalıyor.
mcs den mcs ye ne kdR farkediyor bilmiyorum ama benim denemelerimde sonuc videoda gözüktüğü gibidir.
bu vıdeodakı araclarda neler var.cooper cok fark atmıs kasnak flanmı var.
http://www.youtube.com/watch?v=E1SRzG-0PYk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)