ama tabi cooper ın neyi güzel 240+ larda kelle koltukta gidiosun s2k da,cooper da tek el modeli yak sigaranıda içiosun geniş geniş ohhh güvenli roll![]()
dogrudur arkadasım bizim izmirde istanbul ankara gıbı motor modifikasyonu olarak cok fazla aracımız yok ne yazıkkı. ızmırde 3 tane coper s var en yüklüsü bizimkı cai var dierkınler standart3 tane ctr var benım bıldıım onlarda guzel yürüyor maşallah
oyle evo lar sti lar falan yok ne yazıkkı genellıkle 106 gtı saxo ve vtec var
bu arada bende iddia ediyorum dicem kendi arabamıza göre konuşucam ama artık öyle bi araba olmadığı için konuşmak istemiyorum.ama bi cooper S in bi s2bine dayanma olasılığı sadece 3.vites bitimine kadardır oda en güzel gidenleri sonrası biraz hayal ürünü.ve serkan arkadaşımız yazmış merak ettim 240+ hp alan bikaç tane biliyomuş hangileri onlarıda merak ettim.bnim bildiğim 2 tane vardı önceden artık biri yok diğerinide bilmiyorum.
yani bu gibi şeylere çok inanmamak gerek.bitane clio nun teki dragta bi s2bin geçiyo ondan sonra millet gaza geliyo bende s2bin geçicem falan diye konuşmaya başlıo ben hayalden öte olmadığını düşünüyorum.ya o arkadaşlar düzgün bir s2bine binmemiş yada fazla küçümsüyolar.yada biz hızlısına denk geldik veya bindik dielim.
Arkadaşlar bilmeden etmeden boş muhabbetlere giriyosunuz..
Kim demiş Cooper S en fazla 240 hp oluyor diye ?
Kim demiş Cooper s ne yapılsa da s2000 geçemez diye..
Buyrun bu dyno kağıdı.. Olaya bakış açınızı biraz değiştirelim sizin..
Şu İzmirdeki en yüklü cooper S i de bir görebilir miyiz ? Ne yapmışsınız da en güçlü olmuş..
Heh...
.......
arkadasım
bız bızım aracımız türkiyenın en guclu coper s ı dıe nerde demısız bıze gosterırmısın ???
bakın arkadaslar sonra dıyorsunuzkı arkadaslara ters cevab verıyorsun ortamı gerıyorsun dıe eger konuları takıp edersenız bızım kımseye satasmadımızı sadece cvb verdımızı gorursunuz lutfen ımalı sekılde konusmayalımkı aynı sekılde cvb almayalım kırgınlık yapmayalım
yok ben senin derdini anlıorum ama sen konuyu anladığın halde arabanı twincharge yaptığın için bi hevesle anlamak istememişsin arabanın maşallah var geçen karşılaşmıştık ztn sanayide tunayla ikimizdik sizde rıfat abinin ordaydınız dediğim gibi arabanın maşallahı var kırmadan güzel güzel kazasız belasız binersin işallah
burdaki mevzu kasnak,cai,egzost,intercooler,ecu vs vs yada GP dielim vede
cai,egzost,headerlı bi s2000
işin içine ztn aşırı besleme girerse tartışmaya bile gerek yok dimi
..........
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)