oyle yada boyle atladım
oyle yada boyle atladım
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
benzın kestıgım dekı vıdeo guzel olmus dogru
10 boy atmıssın merak etme sayıyı dolduruyorum vıdeo yakın az kaldı
özgür burda bir sürü insan okuyor konuyu..kelimelerimizi biraz daha dikkatli seçelim..yüzyüze bakılıyor tadımız kaçmasın![]()
haftaya bidaha deneriz söz videoyu bn çekecembu adamlar kumlucadan kalkıp geliyor bizim için o günde çok güldük eglendik gerek yok aeksikler tammlanır bidaha denenir
![]()
MSG Power Mustafa GENÇ
MAPPED BY SPEED
MSG Power Mustafa GENÇ
MAPPED BY SPEED
emre maden tebrik etmiş güzellik yapmış noldiki ben anlayamadım....
MSG Power Mustafa GENÇ
MAPPED BY SPEED
ben kasmıyorum sen kasıyosumn engın 3 yarısta barız sekılde ortada vıdeoda son yarısı koymussun gecıldıklerını koy olay bıtsın
burda dıyorsun gectım benım vıdeolar ole demıyo ama engın
ben 5 atmadım arabamı sen 5 kesıcıye gırecek sın nerdeyse dogrumudur ben 4 buraktım 222 km ***** 9100
Gerginlige gerek yok arkadaslar zamani gelir gazlanir tekrar her yenilginin rövanşı mutlaka olur..her iki aracta saglamm gidiyor. Ozgur abi sende tam gazlicaz ciktik yola benzin kesti diyosun al su arabaya yakit sorun olmasin.. hersey bos cok zevkli bi yaristi one cikmalar geri kalmalar falan asil olanda bu zaten kirmayalim birbirimizi. Her iki tarafta duyarli olsun lutfen saygilar...
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
aynen ole zamanı gelır gazlanır bu arada vıdeo karsı kızgınlıgım var bende cektım bılıyonuz ama koymuyorum daha fazla uzamasın dıye neyse herkese ıyı aksamlar kırıcı lafım olduysa ozur dılerım
bırde su 10 boy lafı s vti nın mıs orda ben yanlıs anladım sandım benzının bıttıgı vıdeo kafa dalgın ***** beyler kusura bakmayın sunuda ekleyım ıstedım vhm vti 5 de gıderken ben 4 kesıcıde bıtırıyorum neyse vıdeo olmasaydı ıyı olurdu bılıyorsunuz ben bu tıp ortamları fazla sev mem
maşallah araçlarınıza çekişmeli oldu engin abi verdiğin emeğe harcadığın paraya deymiş özgür abi senin aracınada maşallah sende emek verdin yaptın allah utandırmasın ikinizideee
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Sen sıkma canıni usta ya.ama abi soyle bi durum var 230 a kadar gazlicaz die ciktik son yarisa.sen dortte birakiyosun at 5 e devam et gec bizi abi...vhm de kisa var biliyosun 5 i kullanmak zorunda vhm 4 bince onde zaten hizimiz 185 falan 200 ustu zor isin ozgur abi..ama heders al v.s v.s iyi olursun o zaman ...
Egemenlik Verilmez, Alınır... K.ATATÜRK
Mapped By Chare - MSG Power Mustafa Genç
masallah engın kardes cok ıyı olmus aracın,kazasız belasız ınsallah..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)